• MSW

    Livets stora och små frågor

    nennesjuttioåtta skrev 2009-05-26 16:17:45 följande:
    men hur kul var det att heta MITT namn då, fatta vad töntigt - som en gammal tant! "Det heter min mamma" AAAAH nje fy!En annan grej är att om man tar killvarianten av mitt namn så hade jag en klasskamrat som hette så - och det var ju hysteriskt roligt och udda - nu ligger det i topp bland nyfödda. Vad hände?!?! Det är ju samma generation som tidigare skrattade åt det namnet som nu döper sina barn.
    Väntar bara, snart dyker ditt namn också upp på topp-10! Vet en som är lika gammal som jag som också heter samma som du!
  • MSW

    fru AM skrev 2009-05-26 17:16:33 följande:


    msw:den här var fin:viewer.zmags.com/publication/74745aa2 återförsäljare:sagaform.com/index.phpmen det kanske var den du redan snokat på (men denna är för 4)
    Tack så jättemycket! Var inte den jag snokade på på duka, det märkliga var att jag frågade om det överhuvudtaget fanns i deras sortiment, och det sa hon att det inte gjorde, hon kanske menade i deras butik bara... Som sagt, super tack!
  • MSW
    Telis skrev 2009-05-26 19:50:29 följande:
    Jag har lagt upp Muggles bilder i albumet nu. Jag hoppas att den söta människan i jeanskjol är Kängu, er andra kände jag igen.
    Vad det såg ut som ni hade trevligt då! *avundsjuk*
  • MSW

    Åh tinga! vad jag hoppas att puffs ätande håller i sig! Skulle gissa att skulle kännas ganska mycket mindre jobbigt om det räcker med att piff får sond! (Även om det bästa så klart hade varit att båda slapp!!)

  • MSW
    kängu skrev 2009-05-27 08:34:29 följande:
    Hm... jag satt just och funderade på var hundarna höll hus eftersom det var så tyst och lugnt här. Upptäckte att maken lämnat dörren till sovrummet öppen (numer förbjudet territorium för hundarna) och där inne, på varsin huvudkudde, låg dom och trynade
    Haha, ja det är alltid något skit på gång när det är tyst!

    Nahe, nu ska jag packa ihop lite grejer, ska träffa några mammor från föräldrargruppen vid 10.30 och innan dess ska vi handla (och A vakna) och bli färdiga! Får se om jag hinner titta in igen senare!
  • MSW

    Frullan: Du har fått så många kloka svar (och då har jag ff många sidor kvar att läsa ifatt) så jag skickar bara en stooooor kram!

  • MSW

    Telis: Har knappt vågat läsa ikapp! Hoppas såå att det bara är en "normal" blödning! *Stooora stooora kramar*

  • MSW

    Dags att dra från datorn igen! Stora kramar igen till telis! Och håller tummarna JÄTTEHÅRT för att allt ska vara som det ska!!

  • MSW

    Telis: Vad skönt att det inte blivit värre! Hoppas så att kroppen inte skräms mer!

    Cicci: Häftig berättelse och stort stort grattis till dottern!

    Lappis: Konstigt med tempen, men visst tyckte akun det var bra? Har du fått svar från CvL?

    Annars går mina tankar idag till en familj här i byn idag! Har sett att de skulle ha ett barn till, och idag var det en dödsannons i tidningen för bebben i magen! Vet inte hur långt det har gått eller vad som har hänt, men väldigt tungt för dom! Usch usch!

Svar på tråden Livets stora och små frågor