• MSW

    Livets stora och små frågor

    Tinga: Gött att ätandet nu varit bra en dag till! Hoppas verkligen det är en trend som har satt sig!

  • MSW

    Nu har jag varit och snokat på FL, men inte i några trådar utan hittade till mina mellanstadie bästisar, de hade båda fått varsitt barn som jag inte hade en aning om! Sist jag hörde ngt så hade den ena ingen att skaffa barn med ens, och den andra hade en flicka och var inte ihop med pappan! Jisses, vad saker går fort!

    Ang vilket kön på en ev ny bebbe, så skulle jag jättegärna vilja ha en tjej, men efter att jag fått A så skulle jag inte tycka att det kändes lika "jobbigt" att få bara killar, som jag hade tyckt innan! Innan tyckte/trodde jag att det var "svårare/värre" med en kille.. Men A är juh helt underbar (och jag är inte ett dugg partisk!! )

  • MSW
    Lapinette skrev 2009-05-28 10:19:22 följande:
    MSW - min akup tycker att det är bra om tempen är bra efter ÄL ... helst ska det ske ett rejält lyft vid ÄL, dvs ligga lågt nu och sen gå upp rejält. Så varför ska den jävlas med mig denna gång?? Nå väl, skit i tempen. Gällande CvL så ringde en dam när jag var på t-banan påväg till min akup i tisdags och det enda som sas var att jag ska börja kissa på sticka i nästa vecka och sen höra av mig till dem igen. Långtidsodlat eller ej får de bestämma då?
    Okey! Och hon sa inget om vad som ev kan påverka om det blir långtidsodlat eller inte..? Oavsett vilket håller jag tummarna för att "det är nu det kommer funka"!! (ala solskenshistorier)
  • MSW
    Ore skrev 2009-05-28 10:42:13 följande:
    Hoppas också på ett bra svar till Nenne från Falun... Har precis fått min halvhjälpligt inlindade men ändå extremt beska kritik från chefens chef om allt som jag inte har gjort, eller inte gjort på det sätt han vill, toppat med skäll från en kollega för att jag inte har gjort hans jobb på det sätt som han velat (något som tog oändligt mycket längre tid än jag trott, och som jag la tillbaka på honom att fixa men han har jå så mycket mer viktiga saker att fixa än vad jag har. Och nu kommer för helvete två leverantörer och vill ha en underskrift och jag sitter här och storlipar, vill faan gå hem nu... Bläääää!(Hmm, låste dörren och gömde mig...)
    *kram kram*
  • MSW
    BrudSommar2006 skrev 2009-05-28 15:18:52 följande:
    Imorse var Iris så rolig när hon vaknade, hon ropade på oss så vi fick komma intassandes direkt från sängen, annars brukar hon ligga och prata för sig själv ett bra tag så att vi hinner klä på oss först. När vi kommer in så sätter hon sig upp, tittar på sina fötter och säger "jag har inga strumpor!" Sedan tittar hon på mina fötter och säger "MAMMA har inga strumpor!" Sedan tittar hon på maken som kom efter i bara kalsongerna och utbrister "PAPPA HAR INGA BYXOR!". Strunt samma att han inte hade några strumpor, det var bara för mycket att han gick runt utan byxor!
    Haha! Så gulligt!
  • MSW
    snaily skrev 2009-05-29 09:51:07 följande:
    Telis, åååh, progesteronvitt som är så snyggt!! Härligt! Kanske nya modefärgen att måla väggarna i? EA; det där låter ju väldigt skumt... du skulle kanske behöva en sån där knapp på magen också (om du inte vill testa alltså).Jag har kört nån slags hoppas-lite-för-mycket-och-leta-symptom-grej varannan cykel, och den här cykeln är tyvärr en sån... mycket för att det skulle vara så fantastiskt att slippa det där läkarbesöket... så kommer kanske ramla ganska hårt när spottingsarna dyker upp om några dagar. Sjukt för jag har verkligen inga symptom så förstår inte varför jag ens hoppas.
    Klart att man hoppas! Inte så konstigt! Men jobbigt!
  • MSW

    Och fan vad skönt att det är FREEEEEDAAAG!! Har tyckt att det har känts som fredag sen i onsdags!! Helgen är rätt fullbokad dock! Så fredagen går förmodligen åt till att få ordning här hemma, så att det känns okey att vara iväg sedan..

Svar på tråden Livets stora och små frågor