• Telis

    Livets stora och små frågor

    Nej men har dom klarat sig så här länge så kommer dom klarar sig till imorgon. Åtminstone ett. Iiiiiiiiiiiihhh, vad jag håller tummarna!!

  • Telis

    Åh, vad jag ska hålla tummarna imorgon och sen ett par veckor framåt!

    Jo, jag sa till sjukgymnasten och han sa att han inte skulle sätta några såna där elplattor då av samma anledning som Muggles var inne på angående massage. Det finns ingenting som tyder på att det skulle vara skadligt på något sätt men om det skulle hända något så ville han inte få skulden.

    Lappis, jag vet inte riktigt. Jag är himla trött på eftermiddagarna (men det är ju inte så ovanligt när det gäller mig ) och så får jag som mensvärk ibland. Häromdagen hade vi satt oss på en restaurang men så fick jag sån panik och var tvungen att äta omedelbart så vi var tvungna att gå innan vi hade beställt. Gick tvärsöver gatan till grillen och proppade i mig två grillkorvar på typ 20 sekunder. Sen kändes det bra.

    Fast jag har inga onda bröst, ingen nästäppa, inget illamående eller nåt annat.

  • Telis

    Lappis, skulle ni kunna tänka er att prova ÄD? Jag tänkte om det är något fel på äggen som inte syns?

  • Telis

    Men det kan ju bli en massa FET också. Och sen kan man ju alltid betala själv om man vill göra ytterligare försök. Så det är ju inte som att man är helt rökt efter tre försök. (Om man inte är som jag, that is. )

  • Telis

    Lappis, ja fast det är ju just därför som det kunde vara bra att prova något nytt tänkte jag. Och det är ju iallafall billigare och mycket kortare kö än adoption.

  • Telis

    Nenne, om du inte har nåt att göra kan du väl kasta dig på stockholmståget och komma hit och äta lunch med mig? Pretty please?

  • Telis

    Hihi, Nenne, din man verkar vara släkt med min.

  • Telis

    Jag nog en av dom få människor (den enda? ) som aldrig förstått tjusningen med konserter. Antingen står man och då blir det läskigt trångt eller också sitter man och känner sig som en idiot och försöker se cool ut genom att stampa lite med foten. Dessutom så hör man ju så mycket bättre hemma på stereon.

    Nenne, nä det där köper inte jag heller. Min man är inte våg till exempel.

  • Telis

    Oj, tänk att man tror att man är så unik jämt och så visar det sig att jag delar konsertmotstånd med både AM och Nenne och navelfobi med Kängu.

    EA, gröna paprikor? Snyftreportage? Vad jobbar du med egentligen?!

  • Telis

    Ja, och nån annan gång sa hon att dom kunde vara GULA också.

Svar på tråden Livets stora och små frågor