• Telis

    Jag har varit på säkert tre olika Jerns i stan men hittar ingenting. Antingen är det för hög klack eller också är det en liten mesful klack. Skor är verkligen svårt!

  • Telis

    Fast å andra sidan tittade jag nog aldrig på hudfärgade skor, jag var så inriktad på svara. Kanske göra ett nytt försök ändå.

  • Telis

    Ooo, dom där tyckte jag mycket om! Tack för tipset!

    Jag har heller aldrig kommit på tanken att köpa skor på nätet, av någon anledning känns det mer riskabelt än kläder (vad det gäller storlekar och sånt).

    Men guld skulle jag nog inte våga ha, jag är lite mer diskret av mig. Jag har 38 ibland och 39 ibland.

    Ja, jag slapp åka iväg på miffohelgen. Hurra!

  • Telis

    Snaily, jag hoppas att det inte ska behövas men om det gör det, säg till nästa gång du är runt dag 14 så stampar jag med båda fötterna!


    Tinga skrev 2009-05-22 21:11:43 följande:
    Och vilket härligt humör du har varit på idag; massor av glada och käcka inlägg. Kul! Man förstår verkligen att du gläds åt den här graviditeten, och jag unnar dig verkligen det.
    Vaa? Har jag?

    Kul att ni gillade klänningen! Den finns i en underbar fuchsiafärg också, vill ha båda!

    Tinga, åh vilken mysig kväll ni verkar ha haft. Själv är jag ensam hemma och har tillbringat halva kvällen med att springa upp och ner till tvättstugan.

    Nej, nu ska jag titta på Gusten och lägga upp honom i galleriet.
  • Telis

    Åh, jag smäller av!! Det var det sötaste jag sett!

    Snaily och Korven Gusten finns nu i albumet.

  • Telis

    Förresten såg jag idag att jag hade fel om en sak, om man har ägg kvar i frysen på Huddinge så får man använda dom till syskonförsök men man måste då betala 8500 per försök så man får inte göra det gratis. Men jag vet inte om den där åldersgränsen som säger att kvinnan inte får ha fyllt 40 vid någon behandling även gäller såna FET där man betalar själv.

  • Telis

    AM, vad gullig du är som har tagit reda på var dom där skorna kan finnas! Jag ska kolla där på måndag.

  • Telis

    Surfar fr tåget någonstans i urskogarna. Det går inget bra. Men nenne har fått ett toppägg! Och tack till lili!! Kramar till Lappis!

  • Telis

    Hej!

    Nenne, grattis grattis grattis igen!! Har du några symptom?!

    BS, Lergiganet kanske har funkat så att det är därför du inte mår illa längre?

    Kängu, hoppas du mår bättre igen!!

    Page, du är galen som är uppe så här och är pigg. Skönt att J mår bra iallafall, hoppas att det även visar sig på proverna snart.

    Jag har inte köpt den där klänningen till något särskilt tillfälle men om jag inte har några skor till den så kan jag ju inte använda den alls.

    Själv mår jag inte något vidare, diffust illamående och trött, trött, trött. Fast illamåendet är nog psykiskt eftersom jag känner efter så förbaskat och trött brukar jag ju vara på vårarna.

    Jag har varit hemma hos svärföräldrarna i helgen och blivit omhändertagen, fått en massa god mat och fått sova på deras soffa både nu och då. (Det var inte det stället jag inte ville följa med till. )

    Svärmor berättade en fantastisk historia! Jag visste att hennes föräldrar var ganska gamla när dom fick henne och hennes lillasyster men nu berättade svärmor att hennes mamma var 40 år när svärmor föddes och 47 år när lillasyrran kom. När svärmor föddes hade hennes föräldrar varit gifta i 16 år och trodde inte att dom kunde få barn eftersom det inte tagit sig på 16 år. Tänk va, dom hade alltså varit gifta sen min mans mormor var 24 år och så kom inte barnen förrän hon var 40 och 47 år, utan någon hjälp av hormoner, piller, högteknologi, ultraljud och labbassistenter!

Svar på tråden Livets stora och små frågor