• muggles

    Livets stora och små frågor

    ...rätt (glömde visst det ordet, måste vara ölen)

  • muggles

    Vänner: jag tror inte du var skengravid, det vore väl rätt otroligt att du kände illamående mm bara av förväntningar?

    Sept: jaha få se om vi följs åt då i höst? Hoppas att du slipper mf denna gång!

    Håller tummar och tår för Telis och Ore idag!

    Jag är faktiskt himla glad idag! Känner mig inte ett dugg nojig och ledsen över att jag inte blev på smällen denna gång heller. Skönt! Livet är gött just nu...

  • muggles

    Telis: STORT grattis! Fast jag trodde heller inget annat...

    Nenne: aha bra med VUL och nytt försök! Hoppas blodet avtar snart!

    Lappis: tumhållning pågår!

    AM: vad skönt förresten med bråcket som inte var ngt bråck och efterkontrollen!

    koko: just det ja - jag har uppfattat någonstans (growing people?) just det här med att barn kan vara väldigt pigga fast de har (hög) feber - tydligen vanligt.

  • muggles

    Hoppet är det sista som lämnar en kanin!

  • muggles

    Ore: det är en Crescent, har för mig att modellbeteckningen var Race el ngt sådant. Men den verkar inte finnas kvar att köpa. Vi köpte den för 1995:- i affär faktiskt, men det var sista exemplaret. Och till det priset har den varit suverän. Det som är bra med den är att trots att det är en 3-hjuling så kan man fälla upp fotstödet om barnet ska ligga plant och sova. Detta går ju tex inte med Urban, där är fotstödet "fast". Och för Moa som sovit mkt i vagnen var detta ett krav. I övrigt är det ganska stor sufflett jämfört med UJ och Easy Walker som jag också tittade på. Plus att varukorgen är större. Men annars tror jag nog att UJ är mer kvalitet - det går nog att hitta en fin på Blocket om man inte vill lägga ut för mkt pengar.

  • muggles

    Passionsblomman: såg du Svenska Dialektmysterier när det begav sig? Det var många roliga episoder i den. I ett avsnitt skulle FL förklara varför norrlänningar är så fåordiga (tex säger de "ofarit" om att "inte ha åkt iväg") och drog han en historia:
    En gumma som bodde långt in i skogen och hade en enda granne på någorlunda nära håll, blev insnöad en vinter. Det var så mkt snö så så hon behövde hjälp med att komma ut ur huset. Då ringde hon grannen och det enda hon sa innan hon la på var "kom int ut!".
    Det är så underbart!! Har blivit ett uttryck hemma hos oss efter det, för osannolikt nog passar det ibland in...

  • muggles

    Telis: härligt underbart med Televinken!!! Visst är det rörande med första UL:et. Jag tog en bild med min mobilkamera på skärmen och den har jag fortf kvar. Fast det går ju inte för min stackars hjärna att förstå att det är Moa som är på den bilden - det är för abstrakt.

    Frullan: hon låter verkligen otroligt kass om hon inte ens fixar Rh-provet! Är hon ung och oerfaren el bara blasé?

    Lappis: förresten är det väl precis ett för litet hus ni ska köpa för att det här ska gå vägen - el har jag missuppfattat ngt? Var det för små jeans kanske...? Hmmm. *klurar*

  • muggles

    Nu kom jag på att det ju var andra UL:et jag tog en bild på - första med pickande hjärtat (vid KUB-testet) var ju inte mkt att ta kort på. Usch vad jag är förvirrad nu för tiden.

  • muggles

    Jiiihooo - jag tror vi har barnvakt inkl sovmorgon på gång i helgen! Vi har bekanta som har barn i samma ålder som Moa och vi har passat deras dotter en gång en hel natt och nu ska vi byta. Så då får vi en kväll på stan och en sovmorgon hemma utan barn
    Ännu ett skäl att vara glad idag!

Svar på tråden Livets stora och små frågor