• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Nenne?

  • fru AM

    Nu har jag googlat (nähä!?) och läst mig till att de flesta är rörande överens om att bruna flytningar är normalt för en tidig graviditet (såg en siffra på att 25% av alla gravida har det mer eller mindre).

    Hoppas verkligen att det är lugnt för Nenne! Distanskramar

  • fru AM

    Nenne: Man har ju jättesköra slemhinnor i underlivet och jag kan tänka mig att ni kanske sexat lite och då kan man blöda lite och det kan ju faktiskt komma ut som brunt!

    BS: Jag mailade BM igår angående bråcket. De verkar inte slå på storalarmet direkt för hon har inte svarat. Jag har tid för efterkontroll där om en vecka så hon tycker väl att det kan vänta tills dess. Just nu är jag rätt lugn - har inte ont i/runt ärret och när jag klämmer på "bråcket" verkar det i alla fall inte ha vuxit. JAg avvaktar BMs svar och efterkontrollen. kom på att jag nog måste göra lite knipövningar inför den ...

    Hmmpf *blir blå i ansiktet*



    BS igen: Iris present: Har hon dockvagn (liggvagn med skötväska o hela faderullan)? Kan vara bra när hon nu ska bli storasyster. Livia leker med dockgrejerna extremt mycket nu. Bär runt på dockan som en riktig bebis (eller bäsi som hon säger) och packar noga barnvagn och skötväska. Annars kanske utklädningskläder är bra? Pussel är en bra tvååringssyssla. Leksaksborgen på Östemalmstorg har jättefina pussel handgjorda i trä - inte så dyra.

  • fru AM

    Frejis: jag kan luncha men vet inte om man verkligen BÖR locka dig ut på stan. Ska inte du ligga platt på rygg och vila myomet?

  • fru AM

    Men nej Frejis - dumma myom! Hoppas det lugnar ner sig! Kram!

  • fru AM
    Piggelin1 skrev 2009-06-02 12:35:49 följande:
    Frejis - vad fasen - kan inte det där jädra myomet hålla sig på mattan Järnkaminen & Djurgården - kan ngn upplysa en oupplyst från "Framsidan" vad detta är?!Välkommen hit i alla fall!Tinga förresten - log när jag läste ordet "guttaperka" - det var läääänge sen jag hörde det! Kul ord!
    Djurgården är dels en del av staden (där bl a Skansen o Gröna Lund ligger) samt ett fotbollslag. Heja Djurgåden! (i båda bemärkelserna)
  • fru AM

    Jag avskyr att göra ansiktsbehandling! Har aldrig tyckt att det är värt smärtan och besväret. Då lägger jag hellre pengarna på och spa-massage på Sturebadet och bra fotvård.

  • fru AM

    Och jag vankar runt mobilen och väntar på sms... en kompis skrevs in i morse för att göra planerat snitt (på samma avdelning som jag var på). Undrar just om det blir kille eller tjej ...

Svar på tråden Livets stora och små frågor