• kängu

    Livets stora och små frågor

    Tack Sweet!!!! Ja jag har skrivit, men vet inte vilken sida... har svårt att hänga med i tempot här Nu sängdags!!

  • kängu

    Nenne, jag håller med Muggles, hon skriver så klokt!!! Det är så jävla orättvist att det inte funkar för er... MEN det kommer att göra det!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jag älskar klänning och kjol och har det nästan jämt... upptäckte till min förtjusning igår att jag nu kommer i mina gamla sommarkjolar!!! *jippie*

    Nenne igen- du har ju ett väldigt kvinnligt utseende så jag fattar inte detta med traktor-kulstötar-kvinnlig?????????

    Snorkis, trist med BOM

    EGO- har nu lärt mig att ha laptopen i knät samtidigt som jag ammar... eftersom det är det enda jag gör just nu. Lillprinsen går nu under smeknamnet "Tuttmannen" här hemma...

  • kängu

    Skrattar åt Ore och hennes lakan-historia!!!

    BS och MrsB, fy vad tråkigt med bråk
    Hoppas att det löser sig snarast!!!! MrsB, tycker också att du ska ta o dra ut med dina kompisar snart!!!

    Grattis till Liten med familj!!!!!!!!!!

    Jag och Tuttmannen sitter i soffan o ammar som vanligt . Hoppas att det blir lite svalare väder snart för nu börjar det bli påfrestande med värmen...

  • kängu

    BS- då kanske maken kan stanna hemma några extra dagar när han ska klippa gräset?? Så ni får lite paus...

  • kängu

    Gosnosen, låter underbart med försök i höst!!!!

    Ore, mysigt med fladder... det är underbart!!

    FREEEEEEEDAGGG!!!!

    Nu börjar vi bli trötta på värmen här, lillprinsen är tokvarm och ganska kinkig hela tiden. Ser fram emot svalare väder nästa vecka!

  • kängu

    Tinga, vännen!! *kramar om* Det låter som att du och maken har det otroligt tungt just nu.
    Angående Piff- det finns ingen möjlighet att ni kan få hem någon form av slemsug? (vet inte hur mkt det används men vet att det finns) Det är ju obehagligt för dom när man suger upp slemmet men det kanske ändå är bättre än att vara slemmig hela tiden? Sen tänkte jag också på bärsjal/sele, har ni någon sådan som ni kan bära honom i när han kinkar/slemmar? Ni har säkert redan tänkt på det men tipsar ändå. Är ju lättare för slemmet att komma upp då han är i upprätt ställning.

    Puff- en temporär lösning kanske skulle kunna vara att göra "pure" av näringslösningen, dvs förtjocka den med t.ex. Thick 'n' Easy? Så får han näringslösningen som han gillar, men i "fast" form så att säga? Förmodligen är detta en övergående fas, och han kommer inte alltid att föredra näringslösningen men förstår att det känns otroligt frustrerande!!!!

  • kängu

    Då kan man ju även blanda den förtjockade näringslösningen med t.ex. gröt, eller pure! Så får han lite av varje liksom...

    Hur var det förresten med reflux, visst var det nån av pojkarna som har det? Låter onekligen som att de är väldigt lättkräkta båda två, kanske behövs ytterligare en koll eller justering av medicinerna?

    Sen vill jag säga att ni är SÅ duktiga du och maken!!! Det måste vara fruktansvärt jobbigt för er! Tänker på er och skickar många, långa styrkekramar!!!!!

  • kängu

    Tinga, ja det är ju inte bra att använda slemsug för mkt, men samtidigt kan det ju vara bra vid tillfälliga problem såsom det är nu.
    Det enklaste är nästan att använda något sådant förtjockningsmedel, som t.ex. Thick'n' easy, finns ett gäng andra också tror jag. Sen kan ni ju som sagt blanda ut näringslösningen med gröt, eller pure osv.
    Kan ju vara så för Piff att Losec inte hinner vara kvar tillräckligt länge, vilken tid på dygnet ger ni det? Om han har någon tid på dygnet då han kräks mindre kanske man skulle kunna ge honom det då för att säkerställa att det hinner ha effekt? Tycker du ska ringa och prata med er läkare och se vad hon/han tycker.

    Sen håller jag med EA- kan ni inte få någon form av avlastning från kommunen? Vore kanske skönt för er att få en paus några timmar i veckan.

  • kängu

    OK förstår att ni inte vill ha avlösare men ni kan ju ha det i bakhuvudet om saker och ting skulle bli för jobbiga. KRAMAR till er, hoppas att lunchen blir bra!!!!!!!! Försök få tag på förjtockningsmedel inför helgen, det kanske kan hjälpa lite iaf!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor