Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets stora och små frågor

    Är det förresten någon stockholmare som längtar efter gamla årgångar av Allt om Mat? Rensar för fullt hemma nu.

  • Liten med Mindre

    Tinga - grattis till hus! Vilken grej!

    Natti natti!

  • Liten med Mindre

    Tack alla för en mysig brunch! Jag hade också kunnat sluka Hectors söta fötter om jag inte varit så mätt. Urgulliga! Och AM - du så ju så otroligt pigg o fräsch ut för att vara nyförlöst med röriga nätter. Avis!

    Kände mig grymt sugen på en till bebis igår, dels pga Hector, och dels pga alla de fina magarna. En liten bus-Emil/Victor vore ju trevligt...

    Vickan - jag tycker också Muggles har en poäng - vänta lite till om det bara känns läskigt och fel nu.

    AM - kan tänka mig att fafa var måttlit road att jämföras med russin.

    MSW - kan ni inte röja och rensa lite bland era saker då - så att det känns bättre där ni bor nu? Och så att det blir lätt att städa av hos A? Lite nya förvaringslösningar med dörrar/lådor så att det inte samlar damm? Vi kommer att försöka fixa till det vi inte gillar med lägenheten nu, för det kan ju dröja innan rätt hus dyker upp, och vi vill inte känna oss tvingade att flytta pga damm och stök vi heller.

    Hur stort har ni?

    Shoppade loss rätt bra på väg hem igår, men lämnade tillbaka hälften idag. Får ansöka om lite mer egen tid för att prova nya lekbyxor åt mig. De eländiga jeansen spricker bara över knäna. Tips på bra hållbara byxor någon?

    ha en skön eftermiddag! Själv ska jag slänga gamla böcker och en bokhylla på loppis, och fundera över hur lusten ska komma tillbaka - maken är trött på att ta initiativet.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    hej hej!
    Oj vad det skrivs!

    Cicci - du måste vara aktivast av alla sjukskrivna i Sverige! Eller - hur var det, du skulle inte sjukskriva dig förrän imorgon väl?

    Sweet - glömde kommentera, jag blev urdeppig av ett av mina piller jag prövade. Värre än graviditetshormonerna.

    Muggles - maken o jag är som tur är fortsatt klängiga och tafsiga på varandra, även om min lust ofta tar slut där. ska jobba på saken i veckan - ÄL ni vet...

    BS - vi var rätt sjuka våren vi fick till Mindre, fast just den omgången var vi friska. Hoppas på samma tur nu då, för sjukare vår än denna har vi nog inte varit med om, och förra ÄL var jag hyfsat risig. men nu har maken å andra sidan haft hög feber och sen kokat soldaterna i badtunna vid 40 grader. Det är väl ökendött där inne? Han får nog få badförbud tills det har fungerat.

    Hoppas att du kan få hjälp snabbt denna gång, om du blir illamående igen. Kram!

    Imorse stod Mindre med jackan vid dörren och bankade redan halv åtta. En annan hade inte ens fått i sig frukost, så hon fick klä på sig och gå ut på balkongen. Funkade väl så där. Sen blev det en 2-timmars promenad och lek i skogen, vid hästhagarna och på olika lekplatser. Mysigt! Undrar om det är all frisk luft som gör mig så sömnig. Ska nog vila middag jag med. Behöver lite Cicci-energi tror jag - så att det blir lite omplanterat här någon gång.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Vickan - jag ska kolla sportaffärerna har jag tänkt mig. Det ska ju helst se ganska civilt ut också - tror nog det är inne-leken/buset som sliter mest, samt allt knäsittande, på golvet alltså.

  • Liten med Mindre

    hmm...jag får svårt att hänga med när jag inte sitter på jobbet o har tråkigt.

    kängu - grattis till garderobsfynden! Hade tänkt erbjuda min stretchiga finklänning annars.

    koko - hur går det på vantfronten? Vi har ett par fleecevantar till övers om behovet är skriande. De är för stora för Mindre än så länge, men killar brukar ju ha större labbar.

    byxor o leggings - har svårt att komma iväg och shoppa överhuvudtaget. Än mindre leta runt efter vad jag vill ha. Söndagens tur var ett undantag. Men nu har jag faktiskt sett en massa slit o släng kläder på HM som jag vill prova.

    Gravidkläder - fortsätter marknadsföra secondhandbutiken vid Rådhuset. Där finns alla möjliga former och färger, och så kan man ringa innan och kolla om de har något i ens egen önskade storlek o modell. Åtminstone gjorde jag så.
    www.mammornas.se

    Ni med barn äldre än Mindre - har ni minnen av någon fas med extra klängighet och gråt runt 16 månader? Vår vanligen glada tjej är numer ofta ledsen och klarar inte minsta motgång, främst inomhus. Igår prövade vi SATS barnpassning, inskolning, men hon ville typ bara hålla mig i handen hela tiden. Nästan likadant på öppna förskolan, och i viss mån hemma. vill bara leka med mamma. så har det inte varit innan. Det kan väl inte ha blivit bara för att jag kom hem på heltid??

    Igår blev det förresten ingen cicci-energi - somnade på sängen en timme. Får se vad jag lyckas med idag.

    Tjing!

  • Liten med Mindre

    Nenne - grattis till alla fina blåsor! Hoppas de blir tjocka o trinda och fulla med fina ägg.

    koko - om du var drogad och drömde om köttbullegräs - så måste jag ha fått samma piller. Fast jag minns inte heller vad trollkarlen hette, bara att det var något lurt med gräset.

    Och, det blir väl sommar någon gång så att conny slipper fyra om tassarna. Hans skriksessioner är säkert motsvarigheten till Mindres klängighet då. Det går väl över någon gång.

    Måste nog förresten surfa fram alla trådens laxrecept. Kompis från Linköping kommer på lördag och då vankas det vin, skvaller och lax när maken är borta.

    Om någon vill ta en tidig fika i stan på lördag, så är vi där, möter upp kompisen vid 11, så det får bli fika någonstans innan dess så Mindre får lunch.

    Mer ego:
    Drabbades äntligen av lite cicci-energi igår och planterade om alla blommor, samt shoppade blommor till balkonglådorna. Så nu känns det lite finare här hemma. Ska se om jag lyckas pricka av nåt mer idag. annars är jag rätt nöjd med om jag får fart i sängkammaren ikväll. Föll till föga och shoppade ÄL-test igår, och fick en "haricot" i morse. tror nennens sniglar tagit sig en tur förbi förorten oxå, här är halt värre.

  • Liten med Mindre

    fruLlis - du kanske skulle se en sjukskrivning nu som en chans att öva på att släppa kontrollen? Om det ändå mest är envishet som driver dig att stanna på jobbet.

    Det kan ju vara hyfsat skönt om kroppen hinner "hämta" sig lite innan bebben kommer, så att du slipper ligga isängen och ha ont då istället. Var det inte Vänner som hade ont långt efteråt?

  • Liten med Mindre

    Lappis - maken är överväldigad över vad ÄL-hormoner kan ställa till med...

  • Liten med Mindre

    Nähe - ska nog packa cykel-väskan, och se om jag kan fixa med något så att jag inte tappar min nyvunna fart.

    Tjing!

Svar på tråden Livets stora och små frågor