• snaily

    Livets stora och små frågor

    Vickan, håller med de andra, hoppa! Det perfekta tillfället kanske aldrig kommer så lika bra att göra det NU!

    Välkommen hem EA, lät som en trevlig resa men trist med vädret. Att inte dina skumma spottings kan ge sig! Irriterande, även om de kanske inte är tecken på något "farligt"!
    Hos mig är det en ju en tant på besök sen några dagar, cykeln blev rekordlång på 39 dagar.

    Ego: Idag mår jag som jag förtjänar... Det blev kalas igår kväll! En himla massa folk som vi inte känner alls, så det var nervöst! Började med att vi fick åka pistmaskin till festen, lite annorlunda transporsätt men kul! Festen var jättetrevlig med massor av mat och dryck (alldeles för mycket av det senare) och människorna var inte så farliga som jag trott Nu vet man lite mer om vilka det är man träffar på på ICA och vi känner oss nästan som officiellt välkomnade till byn, känns bra!

  • snaily

    Hej och hallå!

    MSW - ännu en Outlookanalfabet som inte kan hjälpa tyvärr...

    Ore - vilken skum bugg på din dator! En liten lunch med IT-killarna låter väl som en strålande idé.

    Vad mysigt med trädgårdslandspyssel och piffade balkonger! Önskar själv att jag vore lite mer pysslig... har totalt ogröna fingrar och har hittills inte gjort något åt vårt hus/tomt/altan. Planerar att köpa trädgårdsmöbler men det är ungefär allt.

    Vilken snäll och hänsynsfull tant Liten!

    Lappis/Nenne/EA: bläääää när det går så himla lätt att bli gravid för folk i ens närhet En av makens bästa vänner med fru ska ha barn vilken dag som helst nu, tror inte de försökte särskilt länge innan hon blev gravid. När maken fick veta att de väntade barn så råkade han säga att vi också försöker men att det går trögt, och han fick då en liten föreläsning om att det ju bara är vissa dagar varje månad som det kan "ta sig"! Typ om vi bara ser till att ha sex kring ÄL så ska vi nog se att det ordnar sig... (JaHAAAAAAAA, är det SÅÅÅÅ det funkar, det hade vi inte en aaaaaaning om...)

    Tycker det är så jobbigt med alla frågor som folk anser sig ha rätt att ställa, nu när vi är gifta borde vi ju se till att skaffa barn snart! Har en mycket klumpig moster som jag kommer träffa på begravningen på fredag, hon kommer sin vana trogen säkert kläcka ur sig någon jobbig fråga, jag filar på något smart svar åt henne...

  • snaily

    Nenne, ja hon skulle nog behöva banta lite Och lönen är nog också en känslig fråga. Hi hi... Hon har alltid varit lite halvelak mot mig så kanske är det payback time om hon säger nåt dumt den här gången också. Känner jag henne rätt så skulle hon nog gärna tycka till om att vi är "för gamla" eller har börjat försöka för sent, och inte som hennes barn som minsann är smarta och skaffar barn i unga år. Hon är en sån som aldrig kan vara bara snäll och trevlig utan alltid måste sticka in nån liten vass kommentar på slutet, vilket säkert har att göra med nåt självkänsleproblem hon har så egentligen är det väl synd om henne...

    Lappis - kommer kanske övergå till din strategi vad det lider... är så dålig på att hålla saker hemliga ändå.

  • snaily

    Nenne -

    Och vadå, är det ingen som hört talas om jungfrufödsel??? Tänker att det borde funka på mig då jag faktiskt är född i Jungfruns stjärntecken, och dessutom heter Maria i andranamn!

  • snaily

    Muggles - grattis till böj! Tror också stickorna funkar trots att de är lite gamla...

    Koko, Tur att man har kort hår. Inte för att jag bor i Göteborg heller, men ändå.

    Funderar på att bara ställa mer eller mindre dumma motfrågor när min moster frågar, typ "varför undrar du det?" eller "hur menar du skaffa barn, var köper man dem?". Eller nån värre fråga... Förresten, måste ju bara påpeka att hon är ingift "moster", alltså är vi inte släkt, ingen skugga över min mamma!

    Nenne, hur går det med Nancy? Är hon fortfarande söt? Får ni sova på nätterna?

  • snaily

    Telis, vad roligt!!! Vill bara önska lycka till och lovar också att inte fråga en massa!

    Vickan, skönt med någon i samma sits!!

    Mugglan och EA; vänta på miiiig!! *vinkar och försöker frenetiskt cykla ikapp*

    Glenny

  • snaily

    Känns som jag också kommer nååågot för sent till festen här! Ännu en dag på filial utan internet, värdo!!

    Sweet - vilka härliga bilder! Hoppas jobbmötet gick bra idag! Tyckte också kollegans mail lät helt gaaalet överspänt!

    Nenne, jag vill också läsa blogg! Skrattade gott åt din sängkammarhistoria med överdrivet nyfiken katt, undrar om vi får det lika jobbigt när Korven kommer... Om din är en Prickig korv så är väl vår en Hårig korv?

    Håller också tummar den 20:e!

    Ore, lycka till med KUB!

    Kängu - vilka fiiina hundar!! Gillar Mayas tunga Vår korvvalps mamma heter också Maya.

    Lappis m fl - kände en welsh corgi cardigan som hette Loffe, han var så cool!! De är släkt med västgötaspetsar förresten, ganska lika (fast inte lika fina såklart! )

    Här är tanten på väg ut genom dörren men sen får väl snigeln som vanligt vänta läänge på ÄL-tider...

    Vill oxå luncha! Ingen som har lust att träffas på Ön i helgen? Vaddå långt att åka, hur menar ni nu?!?

  • snaily

    Nenne, bevisar ju bara vilken taskig fantasi jag har när det kommer till såna akiviteter Skyller på att vi har en obekväm soffa...

  • snaily

    Nenne, hehe, ja vad var det jag sa om min fantasi! Faktiskt ska jag inte skylla på vår obekväm soffa och rummet är större än så (och vi har ju en rätt så mysig matta), skyller istället på maken som verkar ha nåt emot vardagsrummet, undrar vad... Kanske trivs han bättre i sitt hobbyrum med en massa ömtåliga småpryttlar och färgburkar och grejer...

    Kängu, råkade "outa" din hunds namn, om det var hemligt ber jag tusen ggr om ursäkt!

    Spånar vidare på gubbnamn till Korven... Hur gillar ni Astor?

  • snaily

    EA - tänkte just skriva EXAKT samma sak! Scaaaaaryyyyy....

Svar på tråden Livets stora och små frågor