Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Snaily
    men halledudanemej vilken söt liten prinskorv!!!! AAAAAAWW!!! *kär*

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    AAAAAARGH! Jag HATAR när det händer. Sjukt jävla orättvist - kan det inte vara LAG på att det åtminstone ska ta efter 2-3 gånger så att de inte blir så jävla självgoda kossor som tycker att det där var ju ingen big deal. Nu kanske de inte alls tycker så men jag gillar att tänka tanken. *stoppar nålar i en liten docka*
    KRAAAAAAAAM!!!

    Mrs B
    Ja, så där kändes det ju innan vi började försöka ? vafan man får inte fråga vad folk tjänar för det är privat men ens syfte med varför man ligger med varandra är officiella handlingar som man bör dela med hela världen. Barn, när hur och hur många, varför inte vad väntar ni på men nu är det väl ändå dags

    Fy fan nu känner jag mig som en äkta klimakteriekossa!

    Tjohooo, på torsdag får jag börja spruta och klättra uppåt igen! Weeeh!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    kram tillbaka!
    Jag vet, jag ångrar också att vi sagt något, men nu har det ju ändå gått sån tid så det hade ju varit oundvikligt nu... Samtidigt är det skönt att de vet men åtminstone jag skäms ju på något vis för att tiden går. Fy fan vad jag hatar det. När deras bebisar börjar gå och prata, som inte ens var påtänkte ens när vi började försöka. Helvetesjävlaskit.
    Låter helskumt med dina ständiga spottar, har inte gyn något svar på varför? Kan det vara något med progesteron (nu spånar jag vilt) eller något??

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    eller hur, man vet allt om hur man gör när de INTE blir till...

    Det är ju det som är jobbigt också, att man gillar människorna som blir gravida, för de tär ju ändå sig själv an förbannar att det inte funkar. Min jävla kropp som inte fixar det mest naturliga i hela världen.

  • nennesjuttioåtta

    Snaily
    har inget bra svar, du kan ju fråga om hon tänkt banta. Eller nej, hon kanske inte hade tänkt göra det. Eller tycker hon behöver. Eller håller på att banta för fullt men det inte hjälper, eller trivs som tjock, eller har tänkt börja banta senare när det passar bättre med jobb och...
    Eller fråga vad hon tjänar och sen undra om hon tyckte det var för privat fråga.:.-D

  • nennesjuttioåtta

    EA
    ja, då är det väl inte så mycket mer du kan kolla nu då. Denna jävla väntan...
    Hoppas det löser sig snart!
    min mens sköts ju upp en vecka av progesteronet för jag fick en cysta men vet itne om det hade något samband...

    Lapinettisen
    jag börjar på torsdag! WEEH!

    Snaily
    ja dessa goda råd kan de ju ta och stoppa upp någonstans. Jävla idioter, tror de att man är helt körd i huvet?? Va, ska snoppen stoppas in i mittenhålet?! Vad äckligt, trodde man blev med barn av torrjuck - händerna på täcket!

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    eller säg att ni precis håller på med de här små krumelurerna i öronen men det är jäkligt meckigt så det kommer nog att ta lite längre tid, så det blir inte före onsdag *eller valfri dag*.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    OOOh här ska det vankas både på kanin och .. gulagubben! Annars får vi väl svälja en pilatesboll.

  • nennesjuttioåtta

    AM

    på dig! Behöver du något förråd med körsbärschoklad?

    koko
    AAH! Två veckor kvar bara! Kisselisseeeeee!!!!

    Mugglan
    Grattis till böj! Kommer ihåg den enda böj jag fått (de andra blev det streck på) och jag firade det som ett plus och gjorde hoppsasteg hela vägen till jobbet, ringde P och bokade ett möte (då jobbade han ju borta) och sen tog jag bilen i snöyran och träffade honom vid en lada utanför Sala någonstans, heheheheheh!

    HA HAAA jag vet vad ni ska göra ikväääääll!

    Lappis
    ja, det kanske är en bättre idé. Tänk när den där pilatesbollen ska ut igen.. :-s och fisarna som luktar badboll! WOOAAHH!

  • nennesjuttioåtta

    finish powerball tar ju verkligen bort allt. Även tryck och ytfinish... Nej, I say YES!

Svar på tråden Livets stora och små frågor