• muggles

    Livets stora och små frågor

    ps. jag vet att det inte heter sticks...

  • muggles

    Mission accomplished!

    Snorkfröken: jadå det framgick att du var väldigt seriös och allvarlig - el var det inte det du menade?!

    Lappis: talar du om för svärmor varför du inte kan dricka vin? Hon verkar förresten vara en riktig mystant! (Bra gener din man brås på...)

    Nenne: vilken underbar katt det låter som. Påminner lite om min katt jag hade en gång. En liten smidig helsvart sak med gula(!) ögon. Hon såg ut som en minipanter. Hon tog sats och sedan rev hon av en hårnålskurva i soffans ryggstöd - VROOOOOOOOM typ. Hon var för jäkla rolig... En gång jagade hon en fluga i fönstret och trillade ner (fönstret var öppet) 5 våningar - men klarade sig. Jäklar vad rädd jag var när jag sprang ner på gården - var ju rädd att mötas av en blodfläck... Brr.

  • muggles

    Jag och maken har rivit av ett spinningpass - bra inför helgens orgier i mat och sprit (jag gillar att träna i förebyggande syfte).

    Och så har jag ansat min tokbuske - ja titta! Där fanns ju ett par lår under Viktigt ifall det blir ett dopp i helgen.

    Fan, mitt humör är redan på pms-nivå. Vad är detta - man kan väl inte ha pms innan man har ÄLat? Då snurrar cykeln lite väl fort va?

  • muggles

    Piggelin: jajmänsan visst är det det paret. Och hon som sover till kl 9 vet du nog vem det är också...

    AM: hur mår Baby Blues idag? Ska vi bestämma ngt till på söndag?

    Telis: hoppas verkligen att ditt illamående går över till er resa!!

    Liten: ha en härlig midsommar!

  • muggles

    Piggelin: ja jag vet att man inte ska ha åsikter om saker som andra är nöjda med men i just det här fallet tycker jag att hon är lite ego. Men å andra sidan, så är det ju upp till hennes man att sätta ner foten och sålänge han inte gör det så... Min hypotes är att han hellre går upp tidigt varje morgon än har en grinig morgontrött fru att tampas med
    Det ÄR tufft att gå ifrån dem när de gråter men det blir lättare med tiden för man får stålsätta sig. Igår gick jag och maken iväg på spinning och Moa var inte alls med på den grejen. Det brukar aldrig vara ngt problem att gå hemifrån men nu var hon jätteledsen men när vi kom hem igen så hade hon ju slutat gråta strax efter att vi gått ut genom dörren. Och jag tycker det är viktigt att hon lär sig att hon inte kan få sin vilja igenom bara för att hon gråter lite. Och det är också bra att lära sig att det inte är ngt farligt att mamma och pappa går iväg en stund.

    Lappis: duktig flicka att dricka bara ett glas! *golfapplåd*

    Nenne: JAAAA, sprinkler känner jag igen! Cykla på en kaktus...

    Kängu: slemproppen! Har du andra känningar?

  • muggles

    AM: kulturhuset blir väl jättebra! Det måste ju inte vara nära Centralen men jag tänkte att man kan sitta ne stund längre om det är nära, och slippa stressa iväg för att hinna till tåget. Jag tänkte att vi skulle ta oss ngnstans till kl 12 ung så att Moa kan somna i vagnen efter sin lunch. Vi äter väl antagligen lunch också ugn den tiden. Sen tänkte jag att man kan sitta där tills vi ska gå (Moa brukar sova ung 1,5h). Vetekatten är väl inte så långt därifrån heller men kanske inte lika lätt med barnvagnar och skräp?

  • muggles

    Telis: golfapplåd är en sådan där avmätt applåd - tänk kungafamiljen när de applåderar på Nobelfesten KUL att du och Televinken kommer på söndag! Haha, de där hormonsvängningarna känner jag igen!

    Kängu: om du inte var säker på att det var hela slemmisen så var det inte det! Det är MYCKET slem i en slempropp, mkt mer än man kan tro. Iaf var min det...

  • muggles

    EA: vill du ha lite från mig??? En kollega gick på semester denna veckan och en annan gick tidigt idag (iofs pajade hans dator i morse för att han cyklade med den i regnet så även om han var här kunde han inte hjälpa till). Jag har ASMYCKET och ingen att lägga över uppgifter på Jag hade hoppats på att kunna sticka lite tidigare idag och känns extra surt när andra sticker redan vid lunch

  • muggles

    Lappis: det var vi som skickade det - här regnade hunder och katter på förmiddagen men nu skiner solen iaf tillfälligt.

    Frullan: GRATTIS till... sonen?! Blev det verkligen en Roffe?

    Izzie: gud vad läskigt med feberkrampen! Min bästa kompis syster råkade ut för samma sak med sin dotter och det låter onekligen som om man kan få hjärtattack för mindre.

Svar på tråden Livets stora och små frågor