• muggles

    Livets stora och små frågor

    Apropå alkohol - borde inte mannen också avstå i så fall? Det kan väl inte vara bra att simmarna är fulla??? De kanske simmar krokigt då? El varför ska bara kvinnan avhålla sig när man försöker?

  • muggles
    Telis skrev 2009-06-23 14:08:34 följande:
    Jag har ätit världens hamburgertallrik, gud så gott det var! Idag har jag inte mått illa alls utan mår nästan oroväckande bra. Vaa, är det inte otroligt - oroar man sig inte för att man mår dåligt så oroar man sig för att man mår för bra. *suck*
    Så sant!!!

    BS: Moa lärde sig förra sommaren tror jag det var. Det är bara att suga upp lite saft i sugröret så att själva rörmynningen smakar saft - sedan lär de sig snabbt Förmodligen råkar de suga upp det lilla som finns där och märker att det kommer mera.
  • muggles

    Hmmm... fick jag iväg inlägget förut??? Förvirrat!

    Passion: har du fortfarande inte fått tant? Är den inte lite sen?

    Lappis: temphöjning! Say no more...

    Själv jobbar jag hemma idag, har vabbat halvdag. Nu sitter jag och smyger inne i gästrummet (det "kinesiska" AM ) sedan Moa har vaknat. Inser hon inte att jag är här så går det bra.

    Men det är så gott väder ute så jag vill inte jobba alls!!!

    Ha, nu är ÄL över så nu börjar den lååånga väntan på spottings, blärk och tråk.

  • muggles

    Snorkfröken - var (vilken sajt) shoppar du handväskor?

    Telis: ja de mössorna är fina! Kunde man köpa via deras webshop också (hann inte kolla)?

  • muggles

    Telis: sorry! Jag tänkte att det var tidig bebisshopping men det var visst koko. Förvirrad som sagt.

    Passion: ha, jag kan heller aldrig låta bli att ge svar på tal. Särskilt inte om jag blir förbannad.

  • muggles

    Fick förresten frågan hos våra bekanta i helgen om vi ska "skaffa" en tvåa, och svarade i stil med att "det är ju inte alltid bara att skaffa när man vill". Det var min kompis man som frågade och jag tror att min kompis fattade vad jag menade, att det kan vara en känslig fråga. Jag bara väntar på nästa kommentar från svärmor (i övrigt är hon hur go som helst) typ att "när ska ni sätta igång då?!". Tror jag tänker säga att vi försöker så slipper man fler kommentarer i det ämnet.

  • muggles

    Lappis: jag fattar inte hur du ska kunna vänta till fre med att testa. Jag kunde inte tänka på ngt annat dagarna runt BIM när Moa kom till (jag hade ju på känn att det var ngt). Det var lika bra att testa med en gång - annars hade jag inte fått ngt annat gjort.

  • muggles

    Passion: det händer allt... fast mer och mer sällan. Det har faktiskt förekommit inlägg från helt okända av typen "jag plussade idag" och inget mer. Dödslängtan var ordet!

  • muggles

    Nä nu är jag färdig med kundpresentationen för imorgon och ngt annat är det inte lönt att börja med. Det fina vädret kallar!!!

    Nenne: punghårsflatlössbajs! Deppig?

  • muggles

    Lappis: jo de var ONDA varelser! Kill, kill!

Svar på tråden Livets stora och små frågor