• Telis

    Livets stora och små frågor

    Muggles, ja precis, jag tror inte på att det är cravings förrän jag har tvingat ut maken att köpa lussekatter mitt i natten i juni och inte tillåter honom att komma hem innan han har hittat det. Det är cravings det.

    Granny smith är alltid goda! Fast just nu är jag nog mer sugen på sura saker som GS, citronsaft och rabarber än godis. Jag tror också att det är en kille!

  • Telis

    Piggelin, varenda gång jag ser den där BF-listan är jag på väg att säga till MSW att det något fel för MITT namn är med på den.

    Hej igen Oupsie! Vi hjälps ju självklart åt med dom stora frågorna (och dom små om man vill det), det är därför den här tråden är så bra.

  • Telis

    nenne, det SKA gå bra! Men du kan väl fortsätta med proggisarna ett tag till? Jag blir lite orolig över att du ska sluta med dom så abrupt, särskilt nu om det kommer blod. Kraaaaaaam!!!

  • Telis

    Med risk för att låta som en surkärring så är det sjukt irriterande att jobba inne i stan i studenttider. Jag förståååååååår inte varför snorungarna här i stan ska skrika så j-a oartikulerat hela tiden. På min tid så *sjöng* vi på flaken.

  • Telis

    Lapinette skrev 2009-06-05 13:48:27 följande:


    Själv har jag suttit och skrivit en lista på tänkbara studentpresenter till brorsbarnet som går ut på onsdag. Det är allt från smycket, skålar till fallskärmshopp och kokbok.
    Jag fick ett fallskärmshopp i studentpresent. Det uppskattades mycket även om det var inbokat till dagen efter studenten så jag var lite trött i mössan. Men å andra sidan kanske det gjorde mig lite mindre nervös.
  • Telis

    Nu så, snaily, nu har du en länk i lådan.

  • Telis

    Åh, nennegumman, det är så förjävligt ledsamt och sorgligt och orättvist och jobbigt och alla könsord man kan tänka sig. Jag skulle vilja komma upp och krama både dig och P så hårt som det bara går. Ta hand om varandra!

    Crying 3 Crying 3 Crying 3

  • Telis

    Passionsblomman, det vanligaste är att man tar progesteron två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen. (Fast jag själv tar tre.) Härligt att ni lyckades träffa så rätt på dagen idag. Nu håller vi tummarna!

  • Telis

    Nej, nej, det är inte farligt. Det är bara ett extra tillskott av ett hormon som kroppen producerar självt också, allt för att det lilla ägget ska gotta in sig riktigt rejält. Jag tar som sagt tre gånger om dagen, så två är helt okej. Det enda som kan hända är att dom kan försena mensen för en del så att man får falska förhoppningar.

  • Telis

    Nenne, åh vad jag har tänkt på dig och P i helgen! Skönt att det kändes lite bättre igår. Du har ju helt rätt, har det gått en gång så ska det gå igen, så det så!

    Mrs B, uuuj, vad läskigt! Hoppas att det bara var stress eller blodtrycksfall eller något så banalt! Kramar!

    Lappis, grattis till böjen.

Svar på tråden Livets stora och små frågor