• Telis

    Livets stora och små frågor

    koko, jag har bara fortsatt med det jag åt innan med det undantaget att jag bytte ut mina Omega 3/Omega 6-tabletter mot en sort speciellt för gravida. Så nu tar jag en multivitamin (inte Mitt Val utan den där andra sorten dom har på Apoteket), en Omegatablett och en B-vitamin komplex. Jag hoppas att det inte är något som man inte borde ta. A-vitamin är väl det enda som är riktigt dåligt att få för mycket av?

    Ja, det där med BB Stockholm och DS är ju lite hypotetiskt för mig efter jag *vägrar* att föda vaginalt. Men i vilket fall som helst så finns det ju läkare på BB Sthlm och det ligger på ett sjukhus med närhet till operation osv så jag skulle nog inte tveka på att föda där. Om det nu var aktuellt alltså.

  • Telis

    Muggles, enligt min BM ska man äta folsyra från en månad innan man blir gravid tills tolfte veckan. Hahaha, en månad - jag har f-n ätit det i tre år nu.

  • Telis

    Ja, precis, jag tog Omega 6 för att det skulle vara bra mot endo, precis som koko.

    BS, jag hoppas att jag inte behöver tjata.

  • Telis

    Muggles, jag kan tyvärr inte hjälpa till, jag hade regelbundna menstruationer (och se vad det hjälpte mig ). Spottings hade jag iofs en sommar men dom försvann av sig själva sen.

  • Telis

    koko, ja ett snitt på SÖS skulle sitta som handen i handsken.

  • Telis

    Lappis, vill och vill ... egentligen vill jag inte föda barn alls. Men jag tycker att det verkar så gräsligt otäckt med vaginala förlossningar, för att det gör så ont att man tror att man ska dö, för att det tar så lång tid (om man inte heter Cicci ), för att man ska spricka och sen inte läka ihop ordentligt, för att man ska bli inkontinent på alla möjliga vis för resten av livet, för att man ska tappa kontrollen, för att det ändå kan bli akutsnitt, osv osv. Jag har miljoner skräckvisioner.

  • Telis

    Oj, nu råkade jag visst svara Cicci också trots att jag inte hade hunnit läsa hennes inlägg innan.

  • Telis

    Lappis, jag tror att dom allra sötaste bebisarna kommer med flyg. Och garanterat så slipper man inkontinens, framfall och förlossningsdepressioner, så nog kan man få barn på sämre sätt.

    koko, jag kommer inte hinna sätta mig i stolen på inskrivningen innan det ämnet kommer upp, det lovar jag.

    (peppar, peppar, förlossningar och inskrivningar är låååååååångt bort, vi ska ju överleva ett VUL först. )

  • Telis

    Cicci, jättefina namn! Och låter jättebra ihop! Inte alls som Bengt Herman Åsa-Nisse.

Svar på tråden Livets stora och små frågor