• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Sanialy - vad härligt att utredning har börjat ske men trist att sommaren ska stå ivägen och ta en massa tid. Har faktiskt aldrig hört talas om att karln får hoppa upp i stolen. Verkar som du fått tag på en supergrundlig läkare. Bra!

    EA - det känns lite när de sticker in nålen (akup) men det ska det göra. Min akup frågar t o m om det känns annars sticker hon tills jag säger till. Sen blir du som avslappnad i kroppen och känner inget .. jag somnar.

    Passionsblomman - lycka till med inseminationen och svärisarna.

    Kängu - härlig att UL såg bra ut!

    Piggelin - ha det så bra i Jämtland och apropå Jämtland så tycker jag alltid att det dyker upp folk som är från Östersund hit och dit. Min mammas sambo/fästman är från Frösön. Min väninna pluggade i Östersund och är nu gift med en surjämte (de träffades dock här).

    Och åter igen ... nennelainen DET ÄR JU HELT JÄKLA UNDERBART!!!!

  • Lapinette

    nenne - nej ingen böj. Tycker det känns "krångligt" att få den på helgen då de bara har telefon tid i 1 timma respektive 30 minuter. Jag vill ju diskutera långtidsodling samt hur betalning ska ske etc. Samt att min akup åker iväg på semester på torsdag och ju närmare helg jag kommer igen desto mindre chans att de vill långtidsodla. Nåja, inget man kan göra åt saken.

  • Lapinette

    Gällande all statistik om 30 % vid IVF etc så måste jag tillägga att det är 50 % vid långtidsodling. Tänkte igår när det såg så mörkt ut att ja, blir det inte denna gång så blir det åtminstone nästa.

    Själv har jag kommit upp till 90 % eller räknar man in FET i denna statistik?! Om man räknar fet som 10 % så är jag uppe i 100 %!!! Nå väl, ska inboxa min fd kollega på FB då det visade sig (vi träffades i tisdags) att hon bl a jobbar med adoptionsutredningar för Stockholm Stad. Hon nämnde dock 4-5 år som kö ... SUCK!

  • Lapinette

    EA - jag har alltid haft en cykel (förutom 2-3 månader efter IVF) på 28-31 dagar.

  • Lapinette

    Frullan - dunka huvudet i bordet 10 gånger och säg efter mig ... jag är såååå jääääääääävla envis men det släpper när huvudet träffar bordet den 10:e gången.

  • Lapinette

    Och jag har bara fått Crinone som verkar vara det som ingen gillar .

  • Lapinette

    Tycker det ALLTID är kö när man ska ringa gyn. Min teori är att det finns aldeles för få gynekologer.

  • Lapinette

    Piggelin - en tjej på restråden undrar över Adam! Jag trodde det var nu ni skulle till Jämtland och att ni redan hade åkt. Inte lätt att ha koll på alla här inne.

    Sen när det gäller mitt plus eller inte så har jag inboxat min fd kollega och ställt lite frågor gällande adoptionsutredning, köer och annat. Jag är så jäkla negativt inställd till detta FET så det är bara förnamnet.

    Själv har jag suttit och skrivit en lista på tänkbara studentpresenter till brorsbarnet som går ut på onsdag. Det är allt från smycket, skålar till fallskärmshopp och kokbok. Skitsvårt!

    Oupsie - välkommen!

  • Lapinette

    Shit Piggelin, 20 år!!! Insåg att det borde gälla mig med ... gulp! Japp, jag gick ut 1989!!! Jag har m a o jobbat i 20 år och har ... 26 år kvar till pension. FAaaaaaaaaaaaaaaaannn, vad tragiskt! Vill gå hem och dra en stor, mörk filt över huvudet.

Svar på tråden Livets stora och små frågor