• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Tror jag förstår tankesättet Telis. Själv har jag ju inte kommit så långt som att tänka på förlossning. Tror som lilla adoptivdottern att vårt barn kommer att komma med flyg.

  • Lapinette

    AM - så är det nog för jag har nästan tomt på mitt konto och är skyldig staten lite drygt det som nu finns på Ores konto.

    Gällande lunch på fredag så kanske, kanske, kanske jag hänger på.

  • Lapinette

    AM - min make!!! De drar ofantligt mycket skatt på hans bonus.

  • Lapinette

    Låter intressant (kvällens program ... Cityakuten bryr jag mig inte om)! Ska dock träna och äta middag (vi får se om det blir ett glas vin) ikväll med väninna.

  • Lapinette

    Imorgon får det bara inte regna när brorsonen tar studenten och mottagningen delvis kommer att ske på den enorma verandan som brorsan har snickrat ihop.. och ja, dessutom tror jag inte att mina eskimåer gillar regn så håll tummarna för regnfritt och bra upptining!

  • Lapinette

    nenne - när skulle du på koll? Jag hoppas verkligen att allt kommer ut ... tänker på mitt utomkveds.

    EA - nålarna sätts på olika ställen beroende på var i cykeln du befinner dig och vad det är som ska regleras. Min akup känner på min puls flera gånger under tiden jag ligger med nålar och ibland sätter hon i en extra nål här och där under tidens gång för att få en reaktion. 350 kr/gång är i mina öron billigt för ett besök. Jag betalade 500 kr/gång hos min förra och hos den här blir det ca 800-900 inklusive örterna. Ja, det hela leder till den allmänna barnlöshetskonkursen.

    Mrs B - härligt att få fira makens hemkomst!

    Telis - håller tummarna för ett superhärligt och bra VUL!

    Tinga - grattis till viktuppgången, ja inte din utan Piff och Puffs.

    Gällande skatten så får vi vänta till augusti då vi inte kan deklarera på nätet (har för mycket krångligheter).

    Och gällande eskimåerna så borde de vara uttagna ur frysen och känna sig väl hemma i detta kalla väder. Hoppas, hoppas att det går vägen.

  • Lapinette

    Och ser att jag missade hela två sidor här på BT. Telis VUL är imorgon, fick för mig att det var idag.

    nenenlainen - vad härligt med kajaktur. Vad firade ni för något?

  • Lapinette

    nenne - den där historien (filmen) låter faktiskt som någon som jag känner. Hon och henne make försökte få barn i flera år och så var hon ute och vänstrade en gång och blev gravid!

  • Lapinette

    Ahhhh... grattis! 23 år ... inte illa

  • Lapinette

    Mobiltelefonen ringde, nervositeten kom på en gång men det var min urgulliga akup som undrade om jag visste något. Stackarn hon kommer att offra sin lunch idag (hon sa inte det men kl 12.00 låter som lunch för mig) om jag ska till Uppsala i eftermiddag.

Svar på tråden Livets stora och små frågor