Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Vi har också alldeles för varmt inne på nätterna, fast jag ställer upp korsdrag mellan sovrumsfönstret och balkongdörren. I Iris rum blir det jättekallt men vårt rum ligger bara lite för långt ifrån för att det ska bli svalt.

  • BrudSommar2006

    Telis, ja jag tycker också att det känns lite som att man har vanan inne men jag hoppas att det verkligen stämmer! Förresten, om du ska snittas så gör man väl det två veckor i förväg och jag går väl över någon vecka igen, alltså kommer du att vara klar medan jag fortfarande går och vaggar och väntar.

  • BrudSommar2006

    Just det, Vickan ja, ja man vet aldrig! När var det inskrivning, har ni varit än?

  • BrudSommar2006

    Hm, ja ingen källare hos oss inte tyvärr. Eller, det har väl sina nackdelar det också i och för sig, det var så mycket fel på alla hus med källare vi tittade på, mycket fuktproblem och felaktigt lagda grunder och så. Fast himla bra när man väl hittar rätt hus.

    Suck, maken är sen, sitter på bussen men kommer så klart ingenstans i köerna. Jag hade trott att vi skulle varit iväg vid det här laget.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, nej, fy sjutton för att vara gravid, inte ens innan vi lyckades få till Iris var jag avundsjuk på gravidmagar! Gillade nog inte andras barn så mycket heller och gör det inte fortfarande men vilken himla tur då att lill-Iris är världens mest underbara, haha! Stackare, bli du utan dator, vilket öde! Hoppas att korven sköter sig under semestern i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Telis, aha, så det är imorgon! Hoppas så att du får en BM du trivs med!

  • BrudSommar2006

    Jippi, nu är maken på ingång!

  • BrudSommar2006

    Halloj, hemma igen med kissen och vad ser jag, Liten har plussat!!! Tjoho!

    Vi kommer faktiskt inte hem med den kisse vi trodde att vi skulle komma hem med, dvs Oliver, utan en liten tjej! När vi var på väg till bilen så ringer uppfödaren direkt från veterinärbesiktningen och berättar att hanen fått några anmärkningar och så får jag prata direkt med veterinären och sedan undrar uppfödaren om vi inte vill ha en annan felfri istället. Eftersom han var enda hanen så blev det en hona istället men vi är nöjda, bara det att nu har vi inget namn. Hon heter Roxy i papperen men det vill vi ju inte kalla henne. Hanen hade en kula i varje mungipa, någon slags hårsäcksinflammation som kan växa bort, eller så kan man operera bort dem eller så får man leva med det för han har inte ont, sedan hade han ett glapp mellan två svanskotor vid svansroten, det kunde inte jag vare sig se eller känna i och för sig men vi ville ju ha ett felfritt besiktningsprotokoll. Jaja, nu får vi fundera på namn, just nu sitter hon under trappen och fräser åt Oskar om han kommer för nära.

  • BrudSommar2006

    Vickan, att må illa är det värsta jag vet så du har mina fulla sympatier! Glöm bara inte bort att be om ett lergigan-recept om allt annat misslyckas.

  • BrudSommar2006

    Liten, ha, din stora, svullna mage gissar jag att man får leta efter med förstoringsglas! Så kul att det blev ett plus i alla fall!

    Oskar är så glad att han fått hem en kattkompis, han hoppar och studsar och visar henne alla konster han kan för att få igång henne men hon är inte det minsta intresserad utan ligger mest still hittills. Vi bar upp henne till vår säng i natt och där låg hon och sov hela natten utan ett pip, helt otroligt! Oskar skrek sig hes i två dygn innan han lugnade ner sig när han kom. Hoppas att hon inte deppar ihop helt utan att hon kommer igen så småningom. Hon har inte velat gå runt och undersöka hemma än heller, det var det första Oskar gjorde. Nu ska vi bara fundera på ett namn.

    Telis, grattis på bröllopsdagen och lycka till med BM idag!

    Koko, lycka till på UL, spännande!

Svar på tråden Livets stora och små frågor