Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    29 grader inne, jag står inte ut! Vi kan knappt ha öppet heller så att inte lill-kissen smiter. Oskar är så glad så han vet knappt vart han ska ta vägen åt sin nya kompis men hon bara morrar och fräser åt honom. När hon är så där arg så viftar så klart svanstippen och det tycker han ju är så kul så då bara måste han bita henne i svansen hela tiden, stackarn!

    Telis, vad skönt att det gick så bra på inskrivningen och att du är nöjd med BM!

    Muggles, trist med BOM men egentligen kan du ju inte vara tvärsäker på hur många gånger ni prickat ÄL om jag förstått rätt så det kanske inte är så många gånger trots allt?

    Vickan, ett lergigan-illamåendetips - ta en tablett någon timme innan du tänker stiga upp och ligg kvar i sängen och låt den verka. Sätt dig sedan upp och ät ett par mariekex och drick lite vatten. Sedan klarar man sig hyfsat men det är ändå rätt bråttom ner och äta frukost, man hinner väl lagom klä på sig, sedan får man göra resten efter frukost. Detta förutsätter förstås att man skaffar sig ett recept men att kräkas är väl inte så kul egentligen?

  • BrudSommar2006

    Koko, så det är en liten kille i alla fall, vad lustigt med alla motsägelsefulla tecken innan! Roligt att ni fick veta i alla fall, nu kan ni fundera på namn på allvar.

  • BrudSommar2006

    Muggles, nej, ingen frögurka här heller, jag känner mig väldigt otacksam som gnäller över alla symptom men jag är ju glad också så klart. Tur att vi började försöka när vi gjorde nu i alla fall för vem vet hur det ser ut sedan. Det kan ju bara bli värre allt eftersom åren går med tanke på försämringen bara mellan att få till Iris och nu. Men jag tror absolut att det kommer att lyckas för er också så småningom.

  • BrudSommar2006

    Var ÄR alla?! Klockan är halv tio och jag är först! Hursom, hemma ligger lillkissen och morrar och fräser åt Oskar som vanligt och hon har fortfarande inget namn.

    Vickan, att få ett recept från MVC kan ta en otrolig tid, först ska man få tid för inskrivning och det vet man ju aldrig hur många veckor man får vänta på men runt vecka tio brukar det väl vara. Sedan kan ju BM inte skriva ut recept utan det måste en läkare göra, båda de MVC jag gått på har haft läkaren där en gång i veckan. Eftersom det är fram till typ vecka 12 som man mår som värst så känns det rätt meningslöst för den mesta tiden när man mår som sämst har ju redan varit innan man klarat av allt det där. Bäst är att gå till vanlig läkare, är det kris brukar man ju kunna få tag på en läkartid och få tag på ett recept på en dag eller två.

  • BrudSommar2006

    Näst sista dagen på jobbet, jippi! Ska dessutom gå tidigt idag eftersom Oskar ska vaccineras 16.30, måste nog åka från jobbet i alla fall 15.30 för att hinna.

    Nenne, naej, inte Doris! På listan just nu har vi Lisa, Selma, Elsa och Saga. Ronja och Disa har maken redan strukit från listan, annars var Disa mitt nummer ett förslag.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det är väl en himla tur att vi har dig här (vad det gäller att vara OT) som kan komma med restaurangtips och annat när sådana som jag ska göra en utflykt från förorten! Sedan är det ju i och för sig jäkligt orättvist att du får gå och vänta så här länge på att bli mamma men det är ju en annan historia... Jag hoppas att det kan bli lite OT från ditt håll även efter att magen infunnit sig eller lilltrollet kommit med planet, det livar liksom upp.

  • BrudSommar2006

    Hm, ja Duchess är fint men det blir för svårt att stå på trappen och ropa när hon gömt sig i rabatten!

  • BrudSommar2006

    Nu var jag ju också tvungen att läsa presentationen, det var väl skrivet!

  • BrudSommar2006

    Liten, jag veeet, Cilla är perfekt! Men det är redan taget, mina föräldrars katt heter det. Om de hade fått en hane skulle han ha hetat Sill, nu heter hon Silla med S, suck.

    Usch, stackars små barn. Iris älskar att ha på solkräm, eller salva som hon säger, hon drar upp byxbenen för att få extra mycket på benen och sträcker fram hakan för att få salva på kinderna, extra mycket ska det vara! Sedan blir hon i och för sig ofta arg för att hon inte får ta tuben själv och kladda ut allt.

    Liten igen, hur varmt är det i vattnet - frågar badkrukan? Förra året doppade Iris tårna i vattnet och tyckte att det var alldeles för kallt men jag har för mig att vi fick i henne till knäna till sist! Hon är van att bada extra varm rehabbassäng på lek och plask och havsbad var inte alls lika lockande! Plus att man blev smutsig av sanden... Får se vad hon säger i år.

  • BrudSommar2006

    Är det rött eller vitt?

    Åh, vilken mardrömskväll jag just haft, stackars, stackars Iris hade en centimeterlång sticka under foten, en tjock en. Först försökte jag hålla Iris och maken pillade men han kom ingenvart så vi fick byta och det slutade med att jag med en synål fick sprätta upp hela centimetern under foten på henne för stickan bara bröts av varje gång jag fick tag på den. Stackars, stackars Iris.

    Katterna blir bara värre och värre, nu är det regelrätta slagsmål så fort de kommer i närheten av varandra, suck.

    På plussidan - sista dagen innan semestern imorgon! Önskar jag kunde göra som Vickan och skippa den, men, men.

    Vickan, ska du ha någon semester snart?

Svar på tråden Livets stora och små frågor