• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Koko: givetvis! Nu kommer jag ihåg läckaget! Men som sagt - det var som bortblåst efter förlossningen! Kram!

    Lappis: ser så många adopterade små sötnosar överallt (ska fira midsommar med bl a två stycken t ex) - tycker ni har en bra plan. Samtidigt tänker jag: Varför inte skicka in papprena typ NU och så kanske ni har två barn i slutet av nästa år, ett fött, ett hämtat ...? Kram

    Jordgubbar och choklad är inte det värsta att avstå för mig - utan just nötterna ... det är så gott att knapra mandlar, hasselnötter och cashew till kaffet! Men Hektor såg verkligen ut som en skrovlig gammal orch när jag ätit lite grann så jag får avstå ...

  • fru AM

    Gå utbildningen nu då! Medan du ruvar lilla eskimån!

    Och ät nötter medan du kan! (vilken sort hade du i byrålådan? *Suktar!* )


    Lapinette skrev 2009-06-16 10:21:10 följande:
    AM - vi kan inte skicka in några papper förrän vi gått utbildningen och blivit godkända vilket typ ta 6 månader. Sen är ju kön fortfarande 2,5 år till Sydkorea (vilket är en av de kortaste) och vi har stått i 1 år.
  • fru AM

    Okej då! Ska inte tjata. Men håll med om att det var en ganska bra idé!

    Torkad frukt borde jag ju kunna sätta i mig en del i alla fall. Tänk er själva: inga nötter, inget godis, inga jordgubbar, ingen choklad, inga kakor, ingen glass ... Och inte har jag gått ner ett hekto sedan jag ströp godistillförseln ...


    Lapinette skrev 2009-06-16 10:32:29 följande:
    AM - tror inte de har några kurser över sommaren och jag vill nog helst göra en sak i taget. Tänker anmäla oss i höst. Sen kan det ju ta lite längre tid för oss eftersom vi måste gå en kurs på engelska. Det är en blandning med olika nötter och lite torkad frukt. Måste alltid ha något i byrålådan då jag nästan jämnt är hungrig.
  • fru AM

    Lapinette skrev 2009-06-16 10:42:17 följande:


    AM - hmmm ... jag vet inte. Blir man gravid avbryter de adoptionsprocessen. Så jag föredrar att veta hur det gått först och sen ta ett skönt sommaruppehåll innan jag påbörjar den. Trist att inte kunna äta så mycket gott! Kakorna, godiset och glassen kan jag dock vara utan ... ja, glass får jag verkligen inte äta ändå just nu (kallt). Idag stod vågen på -1 kg sen i förra veckan. Tror det är fel på vågen eller så är det den indragna vinkonsumtionen som märks.
    VA!!!? Vilket överförmynderi! Varför får man inte toppa laget om vi snackar i sporttermer?

    Självklart Lappis - nu hajar jag varför jag inte gått ner. JAg har druckit vin! Inte mycket men överhuvudtaget. Jaha - så var det slut med det också. För jag ska verkligen i de där pre-grav-brallorna. A S A P. Är trött på att vara tjock om magen (och rumpan och låren ...)
  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-06-16 10:54:35 följande:
    Det är för barnets bästa, adoptionsbarnet alltså.
    Inser det. Blev lite ivrig där bara ... Jag vill bara att du ska få ALLT
  • fru AM
    passionsblomman skrev 2009-06-16 14:24:58 följande:
    Hahahaha! Kolla in dagens seriestrip Elvis:www.metro.se/noje/serier/
    Haha Ett perfekt svar på den frågan!

    Håller med Mugglan, Lappis: Snygg svit 4-3-2-1 - måste ju betyda att det händer NU!!!!

    Gårdagens BVC-besök gav näring till siffernörden AM. Livia väger 15,24 kg och Lillebror 5,24. Enda gången i livet det skiljer exakt 10 kilo förmodligen! Att sedan tanten fick kämpa i tio minuter för att få upp Livia på vågen är en annan femma. Och att hon alls inte gick att få att ställa sig vid mätstickan på väggen ... (jag och maken fnissade skadeglatt) Men övriga kontrollen gick strålande (motorik och språk)
  • fru AM

    vilken stl har conny? har hittat en låda kläder med storsonens urvuxna (han är ju också en långsmalis)


    _koko_ skrev 2009-06-16 15:50:01 följande:
    Vågar knappt erkänna att jag fortfarande är kvar på jobbet, men NU först funkar min databas som den ska, så nu ska jag gå förbi pop och lämna tillbaka ytterligare två par jeans som är för vida för conny, och sen HEM! Ikväll blir det scones (med mangomarmelad, cicci ) och te.Kram på er!(klockren elvis-strip förresten )
  • fru AM
    sweetstreet skrev 2009-06-16 16:17:33 följande:
    Tinga,härligt att höra att killarna äter bra nu. Näringslösningen kommer göra susen.Och vadå "luras".... haha! Är itne just ordet "luras" en synomym för föräldraskap??? Eller har jag missat något....?!
    Haha - jo! Luras, avleda, trixa och föra bakom ljuset!
  • fru AM

    Swwet: haha - grundlurad lillkille!!!
    btw: The Tooth ferry = tandfärjan ... Tooth fairy= tandfén

  • fru AM

    Snorkfröken: det är någon mera härinne (vem?) som brukar anteckna vad som ska kommenteras på ett block .. och som är lite orolig för vad kollegorna skulle tänka om de såg de lösryckta anteckningarna (om allt möjligt mellan himmel och jord). Typ färdig för dårhuset

    (Jag jobbar visserligen hemifrån (så jag behöver inte bry mig om nosiga kollegor) men antecknar i ett worddokument ibland när det är mycket att läsa ikapp.)

    EGO: Här har fyrtioårskrisen blandad med babyblues slagit till med full kraft ... Inte kul. Hoppas det går över fort ...

Svar på tråden Livets stora och små frågor