• Fru E

    Livets stora och små frågor

    Ore-jag har en gyntid bokad i början av september eller var det augusti, hmmmm, men funderar på att skjuta den ett par månader för att ge akun en chans då effekten kommer en månad efter och några månader framåt

  • Fru E

    Är inte Tinga på semester nu????

    Muggles-alla korkade människor som tror att det bara är att beställa ett barn på posten och får en att känna sig misslyckad!

    Ore-mysigt med fladder kände på vänninans mage för ett par veckor sedan och var hut coolt som helst!

  • Fru E

    Tinga-och jag som trodde att ni var på semester usch vad tungt när de båda strular! Håller med Kängu om att prova att blanda näringslösningen i något annat så att det blir en annan konsistens av det. Det fungerar inte med slemlösande??

    Akupunkturen hjälper olika snabbt för olika personer liksom allt annat. Han har sagt att det kan dröja upp till någon månad (tolkar jag som 3-4 kanske) innan det blir något pyre. Men så länge hade jag nog inte tänkt vänta med tiden. Men kanske boka den till september iaf så att vi får två månader till. Vi har ju redan tagit proverna, kollat ÄL och simmare och provat Pergo så det som återstår är väl spolning av äggisarna om de gör det här nere med och sen vet jag inte.

  • Fru E

    Här är det strålande sol och varmt!!! Ska vara så till imorgon iaf så jag passar på att njuta!
    Dock har det kommit rejäla skurar både i förrgår och igår kväll, vräkte ner!

    Tinga-ni kan inte få något stöd från sjukhuset eller kommunen med avlösare för dig och maken??

  • Fru E

    Lappis-bor med Tinga och Mrs B i Skåne
    Jag ska ju bara gå hos akun 12 ggr som det ser ut nu och sen ska "behandlingen" vara klar. Det kan komma att behövas några gånger till sa han (olika för alla) och kanske även på maken men vet samtidigt inte hur mycket pengar jag vill lägga på det.

    Vickan-iskaffe kanske är bättre? Finns väl att köpa färdiga även om jag inte vet hur goda det är. Maken din kan inte komma hem lite tidigare och hjälpa till???

  • Fru E

    Koko-här är en till som ska på möhippa eller rättare sagt är ansvarig för den
    Hoppas bara inte väninnan tjuvläser här hmmmmmmmmmm

  • Fru E

    Borde kunna göra lite avancerat iskaffe i mixer tom

    Tinga-kan förstå att ni vill sköta om Piff&Puff själva så mycket som möjligt men samtidigt måste ni orka med livet under tiden. KRAM

  • Fru E

    BS-tomater är lätt!!
    Jag har mina i lite större lecakrukor med hål i botten utomhus. De vill ha mycket näring tex hönsgödsel, bort med tjuvskott, mycket vatten när det är varmt, pinne att stödja sig mot. Ska ni ha dem ute och inte har tak så vira gärna lite genomskinlig plast runtom dem så att det blir ett litet växthus som ger värme, skydd mot blåst och för mycket regn som kan få plantan att mögla

  • Fru E

    Ore-jag hade mer än gärna avstått alkoholalternativ om jag bara fick en mage men visst är det gott med en kall öl eller cider mums!
    Ska nog ta en snart för här kokar det nästan men får skylla mig själv som är ute och lapar sol mellan arbetsvarven

Svar på tråden Livets stora och små frågor