• muggles

    Livets stora och små frågor

    MSW: hur går det med nattsovningsprojektet nu för tiden?

  • muggles

    Telis: visst är det helt ok?! Det är tydligen avalkoholiserat. Och självklart australiensiskt - jag gillar ju verkligen Oz-vin.

    Nu var vi nere vid älven och tog en pilsner men det är så jäkla varmt att sitta i solen, även nu ikväll så vi gick tillbaka till lägenheten för att sitta i skuggan på balkongen (och få KALL öl för där nere var den ljummen).

    Livet är rätt gött!

  • muggles

    gosnosen: vad roligt att höra lite ifrån dig! Och vilka goda nyheter - både kortad ÄD-kö och en privat donator! Jag är så impad av folk som erbjuder sig att donera, tänk vilken insats de gör.

    EA: oh no! Inte du också! Förstår att du hoppades på akun, klart man gör. Har du också kört stickor ngn månad så att ni inte gökar "i blindo"? Jag har ju inte direkt överanvänt stickor själv men jag ska nog börja nu Det verkar ju funka för vissa här.

  • muggles

    Ore: härligt med fladder - det bästa med hela graviditeten enl mig!

    Apropå flaskor så köpte jag en blandad påse gotter på Systemet igår: några goda röda viner (Porcupine ridge bla), en vit, en halvflaska Pol Roger (till ikväll för att fira semestern), 4 VB (australiensisk favvoöl) och 2 Bacardi Breezer varav jag avnjöt en iskall på balkongen igår. Fram för mer semestersupande!

    Var håller Lappis hus, hon verkar lite frånvarande tycker jag...

    Och som sagt, vart har Tinga tagit vägen?

    EA: vem vill du spotta på?

  • muggles

    Nenne: jag får aladåb 4-5 dgr innan ÄL - hur brukar det vara för dig? Ni kanske fortf hinner? Testar du med stickor fortf el gav du upp?

    Men hallå.... FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

  • muggles

    *vickar på höften* *hamnar i självsvängning*

    Nu sticker jag ut på ngt slags krismöte hos kund (som kallade mig igår) - kul såhär inför semestern.

    Ni får dansa vidare utan mig!

  • muggles

    Sitter på balkongen hemma i bikini och jobbar klart det sista inför semestern - sämre kan man ha det!

    Tinga: håller med Telis - det var ngt sådant jag var orolig över också, att ngt hade hänt Du får ösa ur dig hur mycket du vill här! Stackars er som har det så jobbigt (och att det aldrig tar slut!!!) och stackars killarna som har det så jobbigt också med kräkningar och slem och allt.
    En tanke om inte förtjockningsmedlet funkar (vilket bra tips Kängu!) - kanske ska ni släppa på kravet att de ska äta fast mat nu? Kanske ösa i dem näringslösning tills de blir större och starkare och ta den striden då? Jag förstår så väl att du inte vill vänja dem vid ngt som inte funkar i längden men det viktigaste just nu är ju att de bygger upp sig i vikt och blir starkare. Det låter som en omöjlig strid att ta just nu när ni så gärna vill ha i dem mat
    Ni gör givetvis det ni tycker är bäst - men fastna inte i tankar om att det alltid kommer att vara såhär - det kommer det inte. Om inte förr, så när de ser andra barn äta kommer de bli nyfikna och vilja prova Stor stor kram till er båda (alla fyra)!!!

    Lappis: sorry, tyckte du försvann iväg ovanligt mkt men där var du ju

  • muggles

    Koko: har inte provat Schloss B - på min tid fanns det inte så himla mkt att välja på. Jag drack antingen Billabong el Carlsbergs alkofria öl (godare än Jever mm enl mig). Men det kanske blir tillfälle att prova framöver?! *hoppas*

    Aaaaahhhh - kylskåpskall Pol Roger sedan när maken joinat från jobbet *längtar*

    Ska hämta Moa på dagis kl 15 och sedan går vi nog till en utomhuspool för barn som finns här i Majorna, det är typ knähögt vatten. Kanoners en dag som denna!

  • muggles

    Penfolds är aldrig fel!

    Min dators batteri håller på att ta slut här på balkonen - undrar om inte det är ett tecken????? (Iofs finns det eluttag men *visslar*)

    Nu är jag officiellt på semester - JIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAA!

Svar på tråden Livets stora och små frågor