• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Crap, har anmält mitt senaste inlägg och hoppas det blir borttaget. Här kommer det igen, utan någons namn...

    Hej hej och tack så mycket för igår! Tyckte även jag att det var lika trevligt som vanligt! Hektor är verkligen världens sötaste!!

    Cicci - Jag hann knappt innanför dörren innan Conny sträckte sig efter presenten, och sen lekte han med den hela eftermiddagen, stor succé!!! Tack så jättemycket även från mig och sambon som var väldigt trötta och glada att vi fick jäsa i soffan i stället för att underhålla conny.

    Ang ett eller flera barn och avstånd mellan dem...: Ibland känns det som att man måste ursäkta att man VILL ha tätt mellan dem snarare än tvärtom, så jag tror man får försöka bortse från omgivningen oavsett hur man väljer att göra. Förhoppningsvis gör de allra flesta som de själva vill utifrån sina egna förutsättningar.

    Lappis - Du var saknad på brunchen, men efter ditt bacchus-inlägg i lördags natt förstår jag. Skönt att ni bestämt er för fet nu. Om det inte funkar nu när du inte lever som förra akun tycker kanske du blir mer motiverad att ta tag i det igen i höst (då har du dessutom fått en skön sommar), och om det fungerar ändå finns det ju inga nackdelar.

    vickan - Tycker även jag att du ska fundera på det muggles skrev.

    Tinga - 1000 kramar till dig!! Hoppas samtalet i morgon ger något positivt, lider så med er!

    Piggis - Vilket hus!! Trodde först du länkat fel, för första bilden är ju vansinnigt idyllisk. Men sen går det bara utför.

    Hästgården telis länkade till såg dock heeelt underbar ut! FruLlan, slå till!

    Liten - Bra att du hittade lite grejjer iaf, synd att inte allt kändes rätt när du kom hem. Jag blev så kissnödig att jag fick lite bråttom hem efter POP-besöket som tyvärr inte gav något.

    Sweet - Jobbigt med humöret, låter verkligen hormonrelaterat. Undrar om det låg något i luften över hela världen i helgen? Jag hade nämligen en väldigt dålig lördag när jag bara gick runt och letade efter saker att bli arg på...

  • _koko_

    piggis - Det är så himla lätt att baka in lite förutfattade meningar i det andra säger, även om de själva inte ens tänkte så, märker att jag gör det ofta... Då är det bra att få lite perspektiv. Vi kommer ju bara ha ca 1 år och 8 månader mellan våra, och jag märker att jag nästan vill ursäkta det när folk frågar, fast det är precis så vi önskade!!

    Skrattade gott åt kaffeincidenten, men kanske inte så skönt med kallt kaffe i nacken... Apropå det måste jag kolla om vår maskinservive är klar ännu, har inte fått dagens kopp ännu!

  • _koko_

    Asså förklara det här för mig:
    www.alltombarn.se/bebis/6-av-11-gastolar-klarar-inte-kraven-1.24840

    Måste man inte som förälder ta ansvar för sitt barn? Bör man inte inse att man skaffar en trappgrind och har den stängd om man har en trappa och en gåstol? Måste man inte se till att allt skadligt finns utom räckhåll om man nu använder en gåstol? När barnet börjar gå når det ju ändå alla dessa saker?!
    Varför skyller man på gåstolen?

    Sen undrar jag hur den här bromsen fungerar som hindrar godkända gåstolar från att fara ned för trappor??? Det låter nästan för bra för att vara sant...?

    Så, tack, nu har jag hävt ur mig lite i-lands-irritation.

  • _koko_

    piggis - Eller hur!

    Undrar hur många inlägg jag måste skriva för att putta bort mitt puckade från den här sidan?

    Kom till jobbet vid 10 idag, hur tidigt får man gå då? Conny sover sjukt bra just nu, vaknade strax efter 8 i morse! Jag har slutat ställa klockan eftersom jag inte har någon kund att gå till, så jäkla skönt!!!

  • _koko_

    Just det piggis - Jag är äggstockskompis med dig. Fast jag har iofs litelite kvar av min ena, de behövde inte ta bort precis hela. Har även hört talas om de som totalt bara har en liten del av ena äggstocken kvar och ändå fått barn på egen hand!

  • _koko_

    Hej kängu förresten!

    lappis - Menar du då att det kan vara större chans/risk för tvillingar om man bara har en äggstock?

  • _koko_

    Ååååh, tröttsamt, men jag matar vidare!

    I morgon är det seminarium på förmiddagen, en riktig inspiratör som håller i det, så det ska bli roligt!

  • _koko_

    Fan, nu har jag inget mer att skriva... Hohooo, var är ni, hjälp mig!!

  • _koko_

    lappis - Sant. Jag blir lite yr när jag tänker på hur sjukt små äggstockarna är redan från början, och hur lite som egentligen behövs... Ett enda ägg liksom.

  • _koko_

    Tack för hjälpen lappis, piggis och AM!!!

    piggis - Det gick lite snabbt och ett namn kom med som inte skulle det. Tror som AM säger att du gjort samma sak en gång.

    Min arbetsmoral har jag ju redan beskrivit, den hamnar under fryspunkten. Men som tur är med min chefs välsignelse.

Svar på tråden Livets stora och små frågor