• muggles

    Livets stora och små frågor

    Ha en skön helg Liten!

    Jag har inte fått fler spottings än men de kommer kanske imorgon, med min cykel vet man ju inte nu för tiden. Har inte mer flytningar heller så vågar inte hoppas på ngt annat (who am I kidding... )

  • muggles

    Ore: ursäkta! Jag försöker trösta mig med att jag ju får iskall PR istället för grav-mage Apropå gympapass så hade jag tänkt gå på mitt sedvanliga (vad sägs om det ordet då Nennelainen?!) pass i tisdags men eftersom jag tog bort en pigmentfläck och såret stramade redan utan träning så avstod jag. Tänkte att det får läka ihop först. Ostrategiskt att ta bort det just nu när det är badväder men hellre det än cancer...

    Här är fortfarande sol och varmt som i helvetet - ska väl fortsätta tom imorgon - på söndag kommer värsta regnvädret. Kul kul... säger semesterfiraren.

    Lappis: aaaahhh, Kalimna den gamle gode vännen!

  • muggles

    Vänner: stackars dig som måste jobba så mkt inför semester, kanske tar några dagar innan axlarna åkt ner igen. Är det ngn annan som ska jobba vidare på det under semestern el varför så bråttom?

    Tinga: vad skönt att det blev en lättnad nu, lite återhämtning för er. Bara så du vet låter du inte ett dugg gnällig tycker jag... Du har rätt att klaga med tanke på vad ni går igenom.

  • muggles

    Kängu: jobbigt med magknip! Jag har faktiskt tänkt tanken att det är synd om alla nyfödingar. Själv börjar jag tom tröttna på värmen nu. Tom en 2-åring blir påverkad av värmen. Men vi har haft en superskön eftermiddag vid havet - vattnet var superskönt (säkert över 22-23 gr) och vi grillade. Aaaahhh, nu en iskall Bacardi Breezer Pineapple efter duschen

  • muggles

    Trist att Page försvann (men hon kanske smygläser då och då även framöver?).

    Tja AM mfl - ni hade rätt - min blödning 5 dgr efter ÄL var en nidis! Jag plussade idag och vi är gör-sketa-glada! 98,9% glädje och i övrigt "oh shit, ska vi bli 2-barnsfamilj?! ska vi börja om med nattsömn mm".

    Klart att allt fortf kan hända eftersom det är så tidigt men jag känner mig inte alls lika orolig som förra grav, händer det så var det ngt fel med embryot och då får vi väl försöka igen.

    Nu ska jag kolla BF-datum!

  • muggles

    Vickan: ja jag tänkte att det var bäst att hänga på Liten - hon är ju spinningledare så hon kan ju det här med cykling Måste vara skitjobbigt att må så illa som du gör! (Själv hoppas jag på en upprepning av förra grav när jag inte mådde illa alls.)

    EA: hur går det för dig - fick du tanten till slut el bara spottings?

  • muggles

    Vickan: ja jag tänkte att det var bäst att hänga på Liten - hon är ju spinningledare så hon kan ju det här med cykling Måste vara skitjobbigt att må så illa som du gör! (Själv hoppas jag på en upprepning av förra grav när jag inte mådde illa alls.)

    EA: hur går det för dig - fick du tanten till slut el bara spottings?

  • muggles

    Passion: jihooo - på´t igen! Det borde funkar så småningom för er. Vi är ju lika gamla så det verkar ju funka även fast man är tant!

    (sorry för mitt snabba avtryckarfinger)

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2009-07-06 08:40:25 följande:
    men muggles *darrar på läppen* kommer du fortfarande att kunna svära så bra som bara du kan göra?
    Ja men för 17 ollonballar att jag kommer!

    Och jag vet att det är för jäkla orättvist att jag plussade igen ist för dig el Lappis.
  • muggles

    MSW: mina symptom var rätt diskreta. Lite dragningar i livmoderligamenten och ilningar i brösten. Och ngt som jag noterade - frånvaro av PMS-humör. Visserligen blev jag irriterad och skällde lite på de manliga kollegorna i veckan som gick men jag var inte alls sådär låg som jag brukar bli. Det var nog ung allt!

    BF-datum 13/3 enl FL.

    Aaaahhh, jag mår så jäkla bra och gick hela dagen och myste över detta som finns i magen. Mycket lugnare och gladare känsla än förra gången - då var jag så orolig att det skulle bli MF/MA att jag inte riktigt kunde njuta. Och så blev jag likt Liten låg av hormonerna men det har inte hänt än. Sedan vet jag att jag kan börja blöda när som helst men det kan jag ju inte göra ngt åt, så det fokuserar jag inte så mkt på. Denna veckan är nog rätt kritisk när hjärtat ska bildas.

Svar på tråden Livets stora och små frågor