• muggles

    Livets stora och små frågor

    Åh nej EA Men ska du inte investera i några stickor och se till att sexa samma dag/dagen efter böj? För oss har det inte räckt att sexa dagen innan böj tex - så länge verkar inte simmarna överleva hos mig. Jag vet att du tycker det känns lite stressande men ni verkar ju ha rätt mkt sex ändå...?

  • muggles

    Rövhålsmun! *återanvänder en gammal goding*

  • muggles

    EA: är du förresten säker på att det är tant? Har du haft alla tecken på tant? Jag fick ju en liten spotting för en vecka sedan (några dagar innan BIM) och även runt BIM-dagen (fast den var verkligen mini). De var mer bruna än röda dock, så inga typiska spottings till färgen.

  • muggles

    Ja det är fördjävligt helt enkelt.

    Nenne: inte fasen brädar jag dig! Jag återanvänder ju gamla godingar - det är ekologiskt och bra

  • muggles

    AM: äntligen har jag fått tummen ur att skicka bilderna till dig! De blev lite mörka tyvärr, går nog att ljusa upp. Till galleriet blev det nog inga för det är diverse män med som jag inte är säker på vill vara i galleriet

  • muggles

    Vickan förresten: ska du outa din grav på FB? Var inte du lite irriterad på alla som skrev om sina nyfödingar där?

  • muggles

    EA: GROUMPF till dig hur som helst! Borde nog börja packa inför grillning hos Piggelin med familj ikväll. Det ska ju släpas med nörton saker nu för tiden när man ska ngnstans... (inget klagomål, bara ett konstaterande).

    Jag var och tränade imorse kl 9 (småbarnslivets fördelar ) och fick en såndär häftig lyckokänsla, måste varit endorfinerna. Kändes som en shot heroin (inte för att jag testat men kan föreställa mig). Vad härligt det är att röra på sig!!!

  • muggles
    viktualia skrev 2009-07-08 21:39:54 följande:
    jag återvänder till jobbet 17 augusti som den äkta lyxlirare jag är! och svaret på din andra fråga är: Ja - men ska jag satsa på mammakläder direkt (utan putande mage, bara för att allt som spänner över magen är hemskt illamåendeframkallande) eller ska jag köpa vanliga brallor i några storlekar större än nu?! *lurigt*
    Mitt förslag är att du köper mammabrallor direkt. Snygga mammabrallor är inte speciellt billiga oftast så lika bra att köpa ngt som sitter snyggt båda nu och sedan. Större vanliga byxor kommer säkert att sitta obekvämt ganska snart ändå - de är oftast inte större på rätt ställen.Mmammabyxor har ofta en resårmudd som du bara kan vika ner och undan nu i början - med en tröja över så syns det inte.
  • muggles
    _koko_ skrev 2009-07-10 14:57:37 följande:
    Ja, tänker jag efter kommer jag nog på en fler ord. Ta-ta (tack) säger även conny. Generellt är han nog rätt sen med talet, men vi tar det med ro. Fast nog ska det bli häftigt, både för oss och för honom, när han börjar göra sig förstådd!30/8 är mitt BF (tror det står 29/8 i listan, men det är ju typ sak samma). MSW - Och Conny föddes 16/1 2008, dvs exakt två månader efter Amanda.
    Det är tydligen vanligt bland pojkar att vara lite senare med talet så det är nog bra att ni inte hetsar upp er. Sedan att killar fortsätter att vara "sena" på det mesta i livet är ju en annan sak - MOAHAHAAHHAAAAAAA
  • muggles

    BF-lista
    Koko 30/8 2009
    Frejis 13/10 2009
    Ore 15/11 2009
    BS 16/1 2010
    Telis 23/1 2010
    Vickan 22/2 2010
    Liten
    Mugglan 13/3 2010

    Livia: 061116
    Piggelin:s A 071116
    Conny: 080116
    MSW:s A 080827
    Mugglans Goa Moa: 070826

Svar på tråden Livets stora och små frågor