• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Skäcködla ... det måste vara typ 80 år!!!

  • Lapinette

    AM - är det en analkandes xx-års kris? Själv hade jag ingen kris vid 30 utan levde då i sus och dus med ett förhållande på distans, Sicilien. Nu däremot känns det lite tungt för jag trodde/hoppades nog ändå på att vid 40 sitta i hus med man + 2 barn.

  • Lapinette

    VARFÖR ringer dem inte??!!!!!!!!!!!!

  • Lapinette

    Jag jämkar och hamnar på minus medan maken hamnar på plus. Sen betalar han in mitt minus + att jag får några tusen själv . Vi vill inte låna ut pengar till staten utan tycker det är roligare och bättre att använda dem själva under året.

  • Lapinette

    AM - jag väntar i några minuter till ... Studenten springer ut 14.00 i Hässelby! Om jag inte hinner dit (för jag har inte jobbat ett jota) så blir det mottagning ute på ön från 16.00.

  • Lapinette

    Håll tummarna, hon springer nu ut till labbet för att kolla.

  • Lapinette

    Har nu pratat med CvL, ringt min mamma och sagt att jag bara inte orkar med att stå på skolgården kl 14.00, smsat min akup och sen fått värsta psykbrytet och gråtit ut mot makens axel.

    Varför, jo för att CvL tog ALLA 8 ägg istället för 5. Sa inget till den snälla damen som ringde utan frågade istället typ 3 ggr om de tagit ut alla 8. Jag och den andra damen bestämde ju 5!

  • Lapinette

    Så här ser resultatet ut efter morgonens upptining.
    - 2 ägg klarade inte upptining
    - 2 ägg är endast 2-celliga (de var 4 när de frös in)
    - 2 ägg är 3-celliga (inte ovanligt att de tappar en cell vid upptining)
    - 2 ägg är 4-celliga

    De kommer att långtidsodla dessa och den hemska tanken är tänk om ingen av dem klarar sig? Att jag tagit ut alla mina chanser på ett kort och sen finns det inget mer kvar.

  • Lapinette

    kokisen - frågade inget utan tog bara in info och försökte fatta vad som hänt/händer och la sen på. Så typiskt mig att inte ställa frågor utan bara säga ja amen. Kanske var det så att de tog ut 5 och 2 föll bort av dessa så tog de ut resterande precis som systern jag pratade med igår sa till mig kunde hända men att vi då bestämde att då får det i sådana fall bli 2 dagarsodlat istället dvs lämna resterande i frysen.

Svar på tråden Livets stora och små frågor