• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Det är ju också så att jag jättegärna vill närvara när brorsonen tar studenten. Har planerat att ta ut en halvdag ledigt och stå på skolgården med typ skumpa och blommor att hänga runt halsen. Sen har vi köpte en jättefin resväska i present. F'n, de där små bara MÅSTE klara upptiningen.

  • Lapinette

    Känner redan att onsdagen inte kommer att bli så kreativ.... vänta på telefonsamtal och sen ska jag hoppa in i duschen och svida om till den nyinköpta klänningen (maken köpte en åt mig i helgen) eller blir det mysbyxor och in i bilen till Uppsala.

  • Lapinette

    Sweet - har råkat ut för det där också ... de som är fula trots att de borde ha börjat bli söta . En väninna till mig trodde t o m att en annan kompis barn var utvecklingsstört för hon såg så konstig ut ... men så var inte fallet.

  • Lapinette

    Telis - du får gärna inboxa mig informationen från Danmark (är den på danska!) gällande alternativmedicin. 30 % LÄGRE låter inte alls bra!

    Vänner - håller tummarna för att tanten uteblir och att det blir ett plus på stickan.

    nenne - var är du??!!! Försökte också lokalisera nenne i lördags dock utanför Råsunda då vi åkte förbi där när vi skulle storhandla.

    Page - känner inte heller igen dig!

  • Lapinette

    nenne - såg inte matchen ... men antar att jag missade något (när du sprang naken ).

    Så det blir au naturell på nästa försök?! Själv så vet jag bara att om det skiter sig så tänker jag ta 2 månaders uppehåll i sommar och äta glass, sallad, dricka vin, börja löpträna och få en jäääkla snygg kropp.

  • Lapinette

    Vet att jag la ut 8 000 på akupunkturen i höstas ... vågar inte räkna samman mina fakturor för vårens behandlingar. Vill och tror att det ska hjälpa.

  • Lapinette

    Har fortfarande inte pratat med mamma om vilken tid de ska hämta upp mig imorgon etc. Vet inte vad jag ska säga. Och min stackars akup bad mig ringa så snart jag fått besked för hon vet ju inte heller hur hon ska göra. Tänk om man kunde bestämma och planera saker i den här cirkusen.

  • Lapinette

    Ska jag vara pessimistisk och påminna om att jag gjorde ett FET för exakt ett år sedan och det funkade inte .

  • Lapinette

    Ja, BT har faktiskt funkat väldigt smärtfritt denna morgon ... so far!

  • Lapinette

    Telis - har faktiskt aldrig hört talas om det??!!! Trodde man bokade tid, bestämde sig för vilket datum man ville ha BF och sen åkte till Uppsala. Gör man inte alla barn i Uppsala??!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor