• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Tumhållning för Frejis och nenne! *smyger ut igen*

  • Lapinette

    Min mamma som har strl 38 i skor blev hänvisad till herravdelningen när vi var i Japan 1972. Själv är jag en jätte i detta korta-i-rocken-land.

  • Lapinette

    kokisen - hälsa till Frejis från oss här på tråden!

  • Lapinette

    EA - den andra var betydligt mer lågdämpad och pessimistisk i största allmänhet. Dock trodde hon på att jag kunde/kan bli gravid men hon var kraftigt emot IVF'er och annat som störde kroppens balans. Den jag har nu låter mer positiv men jag tror inte hon riktigt har klurat ut vad som är knas med mig ... eller rättare sagt det kanske inte är något som är knas ... förutom att jag inte blir gravid?! *kliar mig i huvudet*

    Skit med din långa cykel, finns det inget man kan göra??!!

  • Lapinette

    EA - vad konstigt att den spårar ur nu! Själv har jag långa cykler efter min IVF'er och lång för mig är då typ 35 dagar.

  • Lapinette

    Lånade makens dator igår för att kolla och snacka om galen jag blev när BT la ned när jag hade 1 sida kvar att läsa!!!

    nennegumman - hur mår du? Jag lider verkligen med dig och hoppas att det fortfarande bar drippar och är falskt alarm. Tyvärr måste jag erkänna att jag också haft brunt dagarna innan mens vid mina IVFer och som passionblomman även vid någon enstaka insemination. Men eftersom det inte blivit värre och när du skrev och straciatellan igår så trodde jag verkligen att nu, nu har det gått vägen. Hoppas att det är så! Tänker på dig!

    kokisen - baguette heter det på franska.

    Sweet - läste ett gammalt inlägg igår (kom inte ihåg vart jag hittade det) där du skrev din historia om hur vattnet gick när du var på t-banan. Jag tycker det känns som mycket mer avlägset än bara 1 år sedan. Grattis!

    Vänner - såg att du var inne här en sväng igår *vinkar*.

    Frejis - fortfarande kvar på DS?

    Liten - låter som jobbet kommer att bli ditt!

    Ego - ingen haricot på stickan. Det hade varit super om den kommit idag då de i princip hade gynnat CvL att långtidsodla för att slippa få in mig en söndag... samt att min akup är ledig i slutet på nästa vecka och måste leta efter någon som kan ta emot mig.

  • Lapinette

    nenne - vet att det inte finns något som kan trösta, att hålet är så jäkla djupt och svart men kanske ska du ta och testa? För du vet ju inte helt säkert om det är kört och nu har det definitivt gått så pass långt att ett test är tillförlitligt.

  • Lapinette

    Frejis - ta det lugnt så du slipper åka in igen!

    nenne - säger bara livet är INTE ALLA RÄTTVIST! Du och din man är så värda en liten skrutt!!! KRAM på dig

  • Lapinette

    ALLS ska det självfallet stå. Skrev fort så att inlägget inte föll bort pga BT som kraschar hela tiden.

  • Lapinette

    snaily - kniiiiiiiiiiiip!!!

    Angående fiskdiskussionen så äter min man allt utom rödbetor. Skaldjur älskar vi båda och så passar det så bra till champagne .

Svar på tråden Livets stora och små frågor