• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    AM - gå ut och vinka ändå !

    Järnkaminen - välkommen! Är inte heller någon större hjälp gällande pergo. Har regelbunden ÄL så jag har aldrig fått rekommendation att ta det.

  • Lapinette

    Undrar också hur det går för nenne. Jag håller räkningen på dagar och tummarna!!! Jag hoppas brunt inte betyder ett dugg! Hoppas, hoppas!!

  • Lapinette

    nenne - håller tummarna. Brunt säger i princip inget, det kan betyda gott och det kan tyvärr betyda det motsatta. Förstår att du känner dig stressad just nu. Finns liksom inget man kan göra förutom att hoppas på det bästa. STOR KRAM

  • Lapinette

    nenne - dito! Hoppas så att du slipper gå igenom detta fler gånger. Att det har funkat NU!!! Själva behandlingen är inte skoj men den är ändå en "walk in the park" jämfört med den olidliga väntan innan BIM.

  • Lapinette

    Frejis - jag kan ta lunch! Tror jag föredrar fredag men är flexibel.

  • Lapinette

    Men Frullan ... så klart du ska föda världens gulligaste och goaste lilla bebis!!!

  • Lapinette

    Frejis - skit med myomet. Hoppas det går bra på DS.

  • Lapinette

    Det här hittade jag på Wikipedia:

    Järnkaminerna har flera betydelser:
    Dels är det ett smeknamn på Djurgårdens IF:s fotbollslag, som uppstod under 1950-talet då laget uppfattades spela en hård fotboll. Namnet sägs komma av utseendet på tröjorna, där särskilt bortatröjorna med mörkblå och röda ränder förde tankarna till kaminer av järn med galler och glödande insida.

    Dels är det är på senare tid en av Djurgårdens IF:s supportergrupper. Man bildades ursprungligen 1981 under namnet Blue Saints. På grund av att man starkt förknippades med våld och fotbollsligism bytte man under 1997 namn till Järnkaminerna för ändra på bilden av Blue Saints. Sveriges fotbollsligister har efter detta rört sig mot en mer Englandsinspirerad subkultur, casual-kulturen. I Djurgårdens fall har detta varit en naturlig del av utvecklingen då klubbens mer aktiva supportar traditionellt sett varit anglofiler.

  • Lapinette

    Själv råkade jag hamna mitt i denna hejarklack när jag var på väg hem för ett par veckor sedan och de skulle till Råsunda (och få storstryk av Hammarby). Det var en ganska så annorlunda upplevelse. Försökte prata med maken i mobiltelefonen men det var stört omöjligt då t-banan var fullproppad med sjungande och skrikande supportrar ... ja och så ett gäng poliser förstås.

  • Lapinette

    nenne - KOM HIT så jag får KRAMA DIG hårt och länge!!!! Gumman, du vet det är inte kört än men jag förstår så jäkla väl hur du känner dig!!!! KRAM!

Svar på tråden Livets stora och små frågor