• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Själv ska jag roa mig med ansiktsbehandling .... aaaaaaaajjj!! Kommer sen se ut som prickig korv hela helgen. Tänker stå vid St Eriksplan imorgon eftermiddag och skrämma alla som springer maran.

  • Lapinette

    Nu är jag tillbaka (hemma) och är faktiskt inte så farligt prickig! Förhoppningsvis så blir det bara bättre och bättre ju längre ifrån alla jäkla hormonbehandlingar jag kommer. När jag började gå där så såg jag hemsk ut (förra sommaren). Det gör förbenat ont men tjejen som tar hand om mig är urtrevlig. Vi snackar konstant och väldigt mycket IVF-snack blir det. Tror jag har berättat det tidigare men hennes väninna väntar nu tvillingar efter sin 10:e IVF, hon är 45 år!

  • Lapinette

    Telis - så du får lite rött fortfarande. Klämmer hårt tag i tummarna ... för det här SKA bara gå vägen! Kram på dig och jag förstår att du känner dig som ett nervvrak.

  • Lapinette

    Page - tar emot sådana historier med beundran och säger "fattar inte att man orkar". Skulle själv ALDRIG utsätta mig för 10 IVF'er. Så stor är inte min längtan efter barn så jag vill plåga min kropp med hormoner i ytterligare 2,5 år. Nej, då lever jag hellre gott och mår bra med min man i väntan på adoption.

  • Lapinette

    Vi diskuterade detta ... varför i hela fridens namn funkade det denna gång och inte tidigare? De kämpade vidare då läkarna sa att de hade chans, att deras resultat såg bra ut trots hennes ålder.

  • Lapinette

    Ore - nej inte om man har en regelbunden cykel vilket jag har. Jag behöver inte ta något innan och inget efter. Det är bara att åka dit och "ploppa" in embryot, ungefär som att göra en insemination. Det tar typ några minuter. Så det är jäkligt skonsamt för kroppen ... men psyket mår lika piss som vanligt, då menar jag under ruvningen.

  • Lapinette

    Telis - jag har tunga prylar utskriva av doktor J men jag antar att dem får du inte ta nu när du är gravid. Trist! Alltid skönt med lite droger.

  • Lapinette

    Ja, jag antog det. Trist för när man har jäkligt ont (som jag har första dagen på mens) så hjälper de ju föga.

  • Lapinette

    Ore - äggen lämnar vi inte i frysen men fler fulla IVF'er tror jag inte det blir tal om MEN man vet aldrig ... fast 7 till kommer jag aldrig att göra.

Svar på tråden Livets stora och små frågor