• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    passionsblomman - jag trodde dock att det kunde ta tid eftersom jag är "lite gammal" men nog hade jag hoppats på att slippa IVF'er och självfallet så har jag trott/tror att det någon dag ska fungera. Inget fel varken på mina ägg eller på makens simmare. Får superbra resultat vid IVF'erna men inget som vill stanna . Så jäkla drygt och jobbigt varje månad när mensen kommer.

    Och visst är det frustrerande att man inte kan styra över detta. Är van att lyckas med det jag satsar och försöker att nå/få men i den här frågan spelar det ingen som helst roll.

  • Lapinette

    passionsblomman - när det gäller att göra barn så är ju 35 år en ganska avgörande ålder för kvinnan. Jag hade passerat den åldern när vi startade våra försök.

  • Lapinette

    Frejis - tur att din make övervakar dig så du inte ger dig ut på för tuffa strapatser.

  • Lapinette

    passionsblomman - jag har precis (för någon vecka sedan) lämnat år 38 bakom mig.

    Frejis - japp, FET är anmält och ska göras om typ 10-14 dagar. Ska börja kissa på sticka (tjohoo, vad skoj .. NOT) typ på onsdag.

  • Lapinette

    Frozen Embryo Transfer, precis som Ore skriver är det när man sätter tillbaka ett redan befruktat ägg, ett embryo. Vi har en liten koloni, 8 st embryon i en frys i Uppsala . Låter helt sjukt när man beskriver det.

    Frejis - att kissa på stickan är ju en baggis jämfört mot att ta alla sprutor inför IVF'n. Det är bara jag som är så satans negativ införd etta FET.

  • Lapinette

    Telis - var 10:e minut!!!

    Hur går det med chevre? Är det också no, no? Vi åt iallafall en sallad med toast och varm chevre samt pinjenötter på till lunch. Gillar bara chevre när den är varm ... och ja, lite ringlande honung på ska det ju vara så klart.

  • Lapinette

    Jag tror inte att det är mensvärk ... det värker ju för att det händer något, växer, där i magen.

  • Lapinette

    passionsblomman - det finns mycket konstigheter man kan göra när man är inne i den här svängen.

    Telis - ja du, min grannar (bögparet) rakt över lär ju få sig ett gott skratt om jag kommer att glutta i trosorna var 10:e minut.

    Ego - väninna från Rivieran är i Stockholm ... och vi ska ta en drink efter middagen. Japp, nu kom maken med ett gott vin. Shit, hur ska jag klara det här??!!!

  • Lapinette

    Åhhh... vinet var helt UNDERBART! Ett glas, ett glas och sen blir det cola.

  • Lapinette

    nenne - men det är ju superbra symptom, att inte ha några alls för normalt brukar du känna en massa och då har det ju inte varit något!!! Fortsätter att hålla tummarna.

    Alla verkar ha varit ute och njutit av vädret och vi likaså som drog i förmiddags med bakfull make ut till landet. Ja, vår väninna från Cannes kom till oss igår kväll och sen satt de (jag drack te och vatten) och delade på 2 flaskor vin till 02.00 då hon behagade gå. Jag satt och gäspade från midnatt och kände mig bara mer och mer asocial. Hjälp behöver jag verkligen sprit för att vara trevlig?

    I alla fall, idag köpte jag en stor blomma och åkte ut till landet för att gratta min mamma på morsdag. Har suttit och degat i solen hela dagen alt. badat i deras badtunna. Är nu i en slags koma och tycker att det var a BIG MISTAKE att ta bort Pingsthelgen. Vem kom på den dumma idén?

Svar på tråden Livets stora och små frågor