Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    nä, vad allvarligt det blev.

    PITT!!!

  • nennesjuttioåtta

    apropå Pitt så tyckte min Brad att vi skulle skriva PITT med hönsgödsel på gräsmattan som tillhör bostadsrätterna i vårt område. Mooahahaa ibland bara älskar jag honom för att han är lika töntig som mig.

  • nennesjuttioåtta

    lika töntig som jag, heter det kanske...? Äh

    HAHAHAH ja fy fan vad roligt om det bara tokväxte PITT!

    AM
    Oooh ja gärna!!!! Vad vill du ha för nivå på kollot? Toahumor (gladpack under ringen) eller vanlig hysshumor (plånbok på snöre)

    Little Britain är underbart!!

  • nennesjuttioåtta

    Harrrrrrkel!! Huööööööö! Huckkkkchuckkkk Fasen vad det luktar rök här huöööööööckkkkk!!!

    page, vill du verkligen ha en sån där rövhålsmun som alla äckliga gamla tanter har som rökt? (funkar skrämselpropaganda??)

    Lappis
    hopphopphopphopphopphopohphphphphpapaelihoppas att blastocysterna frodas och mår alldeles utmärkt och bar LÄNGTAR efter att få hänga sig kvar tillsmammans med det där andra ägget som redan sitter där.

    Liten
    Bra med en uttagningsinstans, eftersom alla ungar varken skulle få plats eller vara tillräckligt kvalificerade!

    F ö känns det som en jävla lång väntan innan det är dags för nästa försök för här är det väl inte lönt att ha samlag för att bli på tjocken. Men det är ju trevlig vardagsunderhållning om inte annat. Fick äntligen komma till i förrgår och det var nog århundradets längsta orgasm, worth waiting for.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    åååh slapstick är min personliga favorit, det tror jag blir en egen kurs, faktiskt (ingår inte i grundutbudet).

    Har en kompis vars äldre släkting gjort sig ganska illa genom att halka på ett bananskal men trots skadan är jag så jävla pantad så jag fnissar varje gång jag tänker på det. Det finns ju liksom inte på kartan att det skulle hända på riktigt men så GÖR det det ochfy mig som gottar mig åt andras olycka men PPPWAAHAHAHHAAHAH!

    Något annat som är hysteriskt roligt är när Nancy kommer på ställ i hallen och står och tokslirar på laminatgolvet i typ 8 sekunder innan hon får fäste igen och kan fortsätta tokrusa runt i huset. Räknas dock inte som slapstick...

  • nennesjuttioåtta

    Muggles!
    NEjjjj! jag missade det! Arrrghhh! istället halvsov jag framför antikdeckarna i väntan på Tinas trädgård (pensionärsvarning!!!!!) åååh jag som hade behövt få skratta läppen av mig!

  • nennesjuttioåtta

    jag har också fått fågelskit på mig, men det var mest som spray!!!! Och sen skulle jag in och ta ut pengar innan jag gick till jobbet och det luktade ju som apafandragspel så jag stod och hulkade när jag väntade på sedlarna. Bra med dusch på jobbet sen, kan jag säga. har AALDRIG varit så nära att spy av en lukt någon gång och så var det JAG som luktade så illa. Fy fan. HAHAHAHAHHA!!!!

    F ö hamnar jag alldit i det vinnande pictionarylaget. P hatar Pictionary och vill hellre köra charader av frågorna. Jag älskar Pictionary! Två gånger har jag spelat med två olika personer som tänker PRECIS som jag och ritar i samma ordning som jag hade gjort så då är det ju nemas problemas. En gång hann jag rita en vinkel och genast skrek den ena JULGRAN och det var rätt! De andra fattade nada för de hade knappt satt ner pennspetsen.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Forbondekorv från Färila!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Tunnbrödssnurror med böcklingpastej, lite gräddfil och gräslök!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor