Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Lappis
    Om hon vill trycka upp affischer så har jag några kontakter jag kan ringa.

    Telis
    Det tyckte jag lät väldigt bra jobbat!

  • nennesjuttioåtta

    Page


    muggles
    jag kände det där sprittet i fingrarna ett tag! Jag kanske snart blir friskförklarad? OOh ja nu kommer den där fina bilen med de där starka karlarna med tröjan som värmer så skönt

  • nennesjuttioåtta

    mugglan
    åååh låter som en fantassstisk kväll! Vi kanske blir pippbara samtidigt? Just nu verkar det sina i brallan, synd at tjag inte är hemma med mannen i helgen... *nuts nuts*

    Lapinette
    Hörru ninisen, de ringer inte idag!! Ta hand om dig och mannen i kväll (precis som ni brukar göra) och ladda för morgondagen! Wohoooo!!!!!!!! Lycka till vännen!!

    KRAM!!!

  • nennesjuttioåtta

    nä, jag tror faktiskt jag kompar ut nu.

    Mot sherwoodskogen!



  • nennesjuttioåtta

    Lapinettisen!!!!!
    Knip nu flicka lilla!!!! Gratulerar till en helt sagolikt söt och envis blastis!!!

    Yeiii! Jag är pippbar igen! Men igår var maken för bakis för att orka den ansträngningen det är att tämja en gul prick utsläppt på sommarbete! I kväll kommer han dock inte undan!

    Helgen avhandlades i det vackra Dalarna, synd att regnmolnen låg så lågt att Siljan aldrig skådades varken från Vidablick eller från Fryksås fäbodar. Tyckte synd om djuren i björnparken som bara vandrade fram och tillbaka framför stängslet, 10 steg åt ena hållet, vända, 10 steg åt andra hållet, vända, 10 steg åt ena hållet, vända... und so weiter. Och utanför stängslet står vi människor och pekar och skratta råt dem. N

    Men regnstället har verkligen testats till det yttersta, hahahahahha! och gummistövlar är inte så dumt det heller.

    Kängu
    läskigt med åsknedslaget!!!!

  • nennesjuttioåtta

    kängu
    mmmmoooahahahahahah! *fjåååiinnnngg* Vi har gått och petat otåligt på varandra hela kvällen igår och i morse så motorn är igång.

    passion
    ja, det kändes inte alls bra. Men de har ju väldigt stora utrymmen ändå, men ... ja jag vet inte. Det kändes som de var så otroligt understimulerade och oroliga. Men två av tigrarna satt bredvid varandra högst upp på berget och blickade ut över landskapet så det såg skitmysigt ut, men lite surrealistsiskt eftersom de ju normalt inte bor i skogen (vad jag vet, hahah).

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Stackars kissen med halt ben! Skönt att den verkat repa sig! Vet inte hur man pottränar en katt, vårvar ju färdigtränad när hon kom och det har aldrig hänt en olycka så jag har ingen aning hur man gör. Men det är väl viktigt att man är konsekvent att lyfta den till lådan så fort den verkar vilja gå eller har hamnat i tvättkorgen igen.
    Jag trodde du mådde bättre den här gången än sist? Synd att du inte tycker det är så kul att vara gravid, jag skulle önska att jag fick den erfarenheten så att jag kunde komma med tips.

    Muggles förresten, vilken grym bio! Jag hade stannat ute i VIP-härnan, hahahah! Fast fotöljerna lät rätt gött det med. Vilken kväll!!
    Och här sitter jag och funderar på var vi ska sätta ribban ikväll. Eller det finns väl bara ett alternativ egentligen... *höhöhöhö* nuts nuts, say no MORE!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Låter ju totallyckat! Vilken väluppfostrad son du har! (söner ) Och redan rull! Grattis, grattis!

  • nennesjuttioåtta

    Frejis
    skönt att myomet gått in i en snäll fas!

Svar på tråden Livets stora och små frågor