Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    muggles
    kolla under svårt att bli gravid och en tråd med nr 6.

  • nennesjuttioåtta

    Järnkaminen
    har du kollat så du inte har endometrios? Vet inte hur man diagnosticerar den men det är några här i tråden som har endo som säkert kan svara på det.

    ja visst är det härligt härinne!!! Med eller utan barn!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    åååh det låter så jävla underbart!!!

  • nennesjuttioåtta

    passionsblomman
    ja du behöver sannerligen också en kram!!!!! Hur mår du? (ej att blanda ihop med "hur går det?" som mina vänner börjat säga istället )

    semester... en vecka i fjällen, några dagar i fäbon och resten hemma med lite husfix och piff!!! Längtar som satan!!!

  • nennesjuttioåtta

    Page
    åååh snälla säg, säg!!!! Kör ni med rätt boggeytryck?

  • nennesjuttioåtta

    Mrs B
    Inte helt omöjligt!!!

  • nennesjuttioåtta

    passionsblomman
    men alltså, har du så dåligt stöd från din man i detta projektet (tjuvläste i er andra tråd)? Eller är han bara dålig på att visa det? Han kanske själv tycker att det är jättejobbigt men vet inte hur han ska göra? Eftersom du hade ÄL före du gjorde inseminationen så borde du väl kunna testa nu...? Och blir det minus så kanske det var för tidigt men hallå, med det humöret och menskänningar, heheheheh ! KRAAAAAAAAAAM

    BS
    usch, vilken mardröm! Blir min karl så där så åker han på spö! Det ska inte bara vara jag som ska vara förälder! Hoppas han gör det bättre denna gången ni får barn!
    Han har säkert massa bra kvaliteer för övrigt men som du beskrev det nu så blev jag bara mållös.

  • nennesjuttioåtta
    BrudSommar2006 skrev 2009-06-17 11:06:02 följande:
    Alltså jag klagar rätt mycket på maken här har jag insett men han har massor av bra egenskaper också! Bara för att förtydliga!
    ja, det är jag övertygad om att han har eftersom du är gift med honom! Men även solen har ju sina fläckar, så vi fattar ju att ingen är perfekt.

    lappis
    Nej, det tror jag ju inte, hahahahah trött var ordet, han sover ju på lunchen för att han är så trött av att Nancy vaknar så tidigt... Jag menar hallå, vänta du bara...

    I morse runt 6 satt hon och pep och stirrade in i hörnet tills mannen såg att hon spanat in spindel GRANDE (hoppas det var honan) och väntade på att den skulle komma så nära så hon kunde nita den. Eller också var även hon skräckslagen av den och försökte skydda oss bara. Jag såg ju inget utan linser men eftersom mannen tycte att det ar bäst att jag gick ut ur rummet så vågar jag inte ens tänka på hur stor den måste varit. Inte så bra, vi har skitmånga spindlar i huset och det tyder ju på fukt... :-s
  • nennesjuttioåtta

    bra metafor, passion!!

    Då hänger jag med i hur han är, hahaha det där med skithuset stämmer här hemma också! Min man är väldigt konflikträdd och vi kan fanimej inte gräla för han tänker mer än han pratar och jag är snabb med orden ut genom munnen men får ju aldrig någon respons och sen blir jag totalt SKOGSTOKIG om vi blir osams på kvällen och jag märker att jag börjar somna och han inte ens har sagt något till sitt försvar eller whatever utan ligger bredvid och stirrar i taket och suckar. Vafan nu blir jag ju uppeldad, hahahahah! Men det är nog det enda jag stör mig på, och det händer ju så sällan så han kommer undan m ed det för jag hinner ju glömma bort mellan gångerna hur han är då.

  • nennesjuttioåtta

    hahaha jag har insett att jag ska vara tacksam att han vill ha mig än tvärtom....

Svar på tråden Livets stora och små frågor