Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    wohooo! Grattis till böj! Då blir det en körig kväll för er då!

    hahaha igår när vi juffsade som bäst så hoppade Nancy upp i sängen och blev väldigt intresserad av vad vi höll på med där under täcket. När vi motade bort henne så blev hon sur och låg kvar men tittade bort hela tiden (granskandes Västmanland på vår stora skolplanch), lagom tills det blev ännu mera action så mannen tyckte det var lite distraherande att hålla undan en hårboll från pungen när man behöver koncentrera sig som mest på annat. Jäkla katt!

    Apropå katt... eller ... ja. mina föräldrar hade också "skaffat" katt. Sa de. Men vi vet inte riktigt om det var en katt eller en...gremlings. En stackars perser som såg ut som en blandning av Marty Feldman och grådvärgarna. Jag vet inte om jag tycker hon var söt för att det var så synd om henne eller om hon var söt ändå. Herrejösses, inte konstigt att mina föräldrar inte hade fått någon stamtavla på henne för där hade nog nog lite för nära släkt mellan sina föräldrar...

  • nennesjuttioåtta

    idag ska vi kolla på kamin och sen tänkte jag rensa ännu mer i rabatterna (ny ryker ölandstoken!) , för som Lappis sa: det är ju sommar och sol!! Öh.. vad nu kamin har med det att göra (det är rabatt nu i juni!) eftersom vi inte vill använda den i sommar hahahah! men ändå!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    jo, den är ansad också.
    Alltså, mina föräldrar hade nog ingen aning om att det ens var en perser, de visste att de hade köpt en långhårig katt. Hallå, eller... Jag tycker också att de borde förbjudas! Men såna som de köpt av bryr sig nog knappast om det eftersom de bara avlar på utan de där stackars krockskadade sakerna med kattliknande päls.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    min TD var 14 dagar efter ET också. Men jag började ju blöda brunt på dag 9.

  • nennesjuttioåtta

    jo precis, men TD var ju ändå 14 dagar efter. Fast det är sant, de visste ju inte då att det skulle bli långtidsodlat...

  • nennesjuttioåtta

    äh nu orkar jag inte tänka. MAT!

  • nennesjuttioåtta

    passion
    önskar att jag kunde svinga med något trollspö *scwiinnnggg* men jag vet ju själv hur pissigt det känns när man är på bottnen. Inga hurrarop hjälper! Samtidigt är det ju så att oavsett vad vi gör så kan vi inte påverka något. Det kan man ju antingen tänka som att det är skitdåligt och förjävla frustrerande men samtidigt så är det bra att inse att man måste släppa på kraven. Vi (ja, vi tjejer, männen åker ju bara med) skuldbelägger oss på tok för mycket och provar nya saker/metoder och stressar och panikknullar och räknar och bresar och knaprar piller och undviker allt möjligt utifallatt och mår så fruktsansvärt dåligt över att vi ju gör tamejfan allt och det funkar ändå inte. Så varför anstränger vi oss då för?

    Nu ska jag inte säga att lägg ner och lev istället för jag är ju precis likadan. Och jag har ingen bra idé hur vi ska bryta detta... Men däremot bör man bryta ihop och komma igen. Varje gång.

    kram på dig...

  • nennesjuttioåtta

    koko
    äsch det är mina gamla vanliga ups and downs...

  • nennesjuttioåtta

    och passion
    han får tamejfan ta ansvar själv för sitt eget liv, den pressen ska INTE du behöva ta på dig.

  • nennesjuttioåtta

    fast just nu känns det mest som att jag vill gömma mig under täcket och .. ja vad som händer sen vet jag inte. Men att det bara löste sig *poff* så bara. Nämen HALLÅ när hade jag mens senast? Whaaaaat är jag redan i v 11?????

Svar på tråden Livets stora och små frågor