Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    snaily
    alltså, korven är nog den sötaste hund jag någonsin sett! Och jag är ingen hundmänniska alls men den där skulle jag kunna ha uppstoppad (nej, jag skojar, hahahah!)!

  • nennesjuttioåtta

    mäh har ni missat peace&love??!?!? Faktiskt är det premiär för min del, vi har velat gå så många gånger men alltid haft så mycket annat inbokat men i år blir det av! Fjortisfylla, hångla bakom en sopcontainer och tippa en bajamaja är det jag siktar på.

  • nennesjuttioåtta

    fan att man läser ikapp och inte är inloggad, då kommer jag på en massa grejer jag ska skriva sen men nu är allt glömt.

    Muggles
    ballefjånggäddslem!

  • nennesjuttioåtta

    muggles Sladdergubbhängröv! hahahahha! Jag kan se det framför mig, huva!!!

    snaily
    ok, jag inboxar min adress. Hmmm.. undrar om vi bor kvar här om 14 år?

    piggelin
    jag tror att det är ni söderut som inte har koll norrut och vi norrut som även har koll söderut.

    Hörde på radion om en tjej från södra sverige som ringde in och sa att hon var på väg mellan Östersund och Mora och tyckte det var så vackert där i midnattsolens land. öhh.... HAHAHAHAHHAHA! *slår mig på benet*

  • nennesjuttioåtta

    nähä, idag har jag apmycket att göra så jag får se om jag dyker upp något mer före lunch. So long, folks!

  • nennesjuttioåtta

    hörde ni om ett amerikanskt par som hade åkt till Lofoten (?!?!?) och stämt typ Norge för att de marknadsförde midnattssolen, för det var ju ingen annan sol utan samma sol som de hade i USA...

    Visst är det ljusare på kvällarna här än söderöver, det är väl därför det känns så exotiskt att vara utomlands och det blir natt vid kl 6 men fortfarande VARMT UTOMHUS utan att man behöver mössa och dunjacka. Men midnattsolen är verkligen något helt annat, helt otroligt och något man bör uppleva! Och den finns inte en mil norr om Mora.
    Fan, nu blev jag ju sugen på att flytta norrut igen.

  • nennesjuttioåtta
    Vadå minus, hur fan...? Det kan inte vara sant!!! *kramar om* Fuckfuckfuckfuck! Jag hoppades så jävla innerligt att det skulle funka för er nu! Hur låg temp har du då?



    ****

    Frejis
    där är du ju!!!!
  • nennesjuttioåtta

    BS
    Hoppas att du snart mår bättre!!! Det där verkar ju inte vara någon höjdare så jag förstår att du inte gillar att vara gravid.

    Lappis
    fan om man kunde, frutom lampan i naveln, trycka för ett "systemkvitto" och se vad som hände. Men tempen är väl fortfarande ganska hög för att vara du, men om den gjorde likadant förra gången så... alltså jag blir ju förbannad så jag skakar - VARFÖR kan det bara inte funka????

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    usch, jag vet inte vad jag ska skriva. Blir så ledsen för din (er) skull!

Svar på tråden Livets stora och små frågor