Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    usch vad trist med bråk och särskilt när man har semester!

    Mrs B ja jösses, låt han åka men då ska du också kunna vara ute och svira en helg själv. Faktiskt.

    BS. Vilken fånig grej att bråka om, men det förstår ni säkert båda två. Ni kanske skulle göra en deal att istället för att tjafsa om småsaker så räkna till 10 innan ni säger något om ni retat upp er. Gäller såklart även din man som jag tycker ska ta hand om dig nu när du mår så illa, svårt att känna sig på topp då! KRAAAAAAAM!!!!!

    Frejis, hahaha är du sprickfärdig redan?

    muggles
    Weeeeh h en groumph -kram!!!! Mysigt!!!

    Lappis
    ååh ni kommer ha så fantastiskt där borta, är hur avundsjuk som helst!

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    hahaha förlåt men det är så roligt att läsa om sånt där. Jag kan också bli skitsur för så konstiga saker så ibland blir jag ju rädd för mig själv men försöker tänka (1-2-3-4-5-6-...) innan jag hasplar ur mig något. Har nog lärt mig av mannen men han räknar nog inte alls utan det tändstiften fungerar inte helt där, men när det väl blir en gnista så går han på raketbränsle i säkert ... 20 meter innan han är lugn igen.

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    det roligaste är ju att han sa: nu får du aldrig mer byta mina lakan!
    Oj, vilket straff! HAhAHAHAHA!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    jag har fått soleksem någon gång- kliar som satan! Röda prickar lite oregelbundet stora. Mina satt vid nyckelbenen. Bränner jag mig blir det bara rött i en fin tonplatta. Mannen brukar få värmeutslag men hans är inte röda utan bara knottrigt på magen och ryggen. Kanske en reaktion på solkrämen?

    kängu
    Tuttmannen! Snygg studentskylt!

  • nennesjuttioåtta

    oooh ja, värmen tänder!!!!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    hur länge har du tagit vaggisar nu?

  • nennesjuttioåtta

    nejnejnej, inte ska du få tant, EA! Du har ju stoppat muttan full med marsmallows så det är riktigt mysigt därinne nu.

  • nennesjuttioåtta

    men då var det några dagar sen du slutade? Vilken dag är du på nu? Vill inte verka neggo men jag fick ju jättesen mens (40 dagars cykel) efter att jag provade vaggisar första gången (nej, crinone var det) och det hade blivit en cysta. Men jag hoppas, hoppas att den inte skjutit upp mensen utan att det fastnat något pyttilutt därinne!!!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    aha så blötmat is the shit? Fast vi tycker det är så praktiskt med torrfoder, och så blir det inget disk. Hon får James Wellbeloved som ska vara jättebra med bra råvaror. Veterinären tyckte vi skulle sluta med den och börja med vuxenfoder för hon har sån hängbuk. Och hon är 7 månader. Dags för p-piller också, sen om något år blir det kattungar!

Svar på tråden Livets stora och små frågor