Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Tinga
    *bugar mig djupt*
    Tänkte igår på vägen hem vad jag skulle skriva till dig men idag är det poff borta. Det låter så otroligt kämpigt och det är inte alls konstigt att du/ni känner er frustrerade/arga/maktlösa och när det är något som de inte rår för men ilskan vill ju ändå ut, vad gör man???! Boxboll i källaren? Klart att fula ord slinker ur er, tårar sprutar och man bara vill lägga sig ner och sova tills de är 5 år och tjatar om pannkaka. Hoppas du känner att trycket lättar efter att få skriva av dig här i tråden. Din man kanske känner samma behov? Jag hade öppnat Word, skrivit all galla jag kunde komma på med hårda tangenttryckningar, stänga av programmet utan att spara och förhoppningsvis hade det känts lite lättare. Ett tag i alla fall. Jag hoppas innerligt att det snart vänder, och att ni får en fantastisk semester hela familjen!!!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    nej, jag hittade ingen böj så jag är på okänt vatten och seglar. Fast det kom en till aladåb för någon dag sen så jag vet inte om detta är den som ska vara för den förra jag såg var inte alls sig lik. Kanske är jag på banan igen?

    fistelvårtgård!

    Hängpungsskavsår!

    Tinga
    tur att jag kan inspirera med något!

  • nennesjuttioåtta

    var är EA? Visst hade hon BIM för några dagar sen? Är hon på semester??

    Snaily
    hahaha, du hittade ju dem i alla fall på dejten, ett äkta UFO sitter själv och äter brunch.

  • nennesjuttioåtta

    *kramar om EA*
    Usch, jag vet hur det känns. Fy FAN!


    sopjuice!
    sprutbajs med tutfjärt!

    muggles
    höhöhöh bananen!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    om man ändå visste varför...!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    fan du brädar mig hela tiden!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    jag tycker det låter som en helt normal reaktion! Är din man gammal nog att dra över dig eller? *förlåt om jag skojar lite* Jag och mannen brukar säga att om det inte blir något den här gången heller (fatta vilket tjat det har blivit eftersom det aldrig funkar) så säljer vi allt och öppnar en B&B i Italien.

  • nennesjuttioåtta

    så undrar vad som är mest realistiskt. Flyttar vi eller blir vi föräldrar? Tricky question.

    yabbadahathemmorojd!

  • nennesjuttioåtta

    det mest frustrerande är ju att de som inte vill blir gravida och vi som vill inte blir det.

    kuk. (ibland är det svårt att göra det enklaste enkla)

  • nennesjuttioåtta

    BlivfruL
    Ååh där är du ju! Usch det är så tråkigt att känna sig missunsam och avundsjuk, det är verkligen tärande och gör att man känner sig ännu sämre! Ja, vadå inte planerat. Ligger man utan skydd så kan det ju bli barn. Man kanske inte planerade barnet men kan man bli så himla förvånad att man blir gravid då??

    Och måste man ens säga det som att det är någon jävla triumf? Ha. ha. Vi försökte inte ens. *pruttar med munnen* Du får kontra med att säga ni filar på perfektion så att ungen inte kommer se ut som Gollum.

Svar på tråden Livets stora och små frågor