Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Däremot hade trappa 3 en smäckrare ledstång

  • nennesjuttioåtta

    ore
    ok, men ska den vara i massiv ek i så fall? Det blir ju lätt en stor träkloss, men vet inte vad ni skulle haft istället...

  • nennesjuttioåtta

    ore
    jaaa ok, då hänger jag med. Jag tänkte mer på annat än trä men det kan ju lätt bli lite MTV cribs med VM i bad taste, hahaha!

  • nennesjuttioåtta

    kängu
    men vad ska du bära omkring Ru i om inte en Mulberry???

  • nennesjuttioåtta

    Tönt
    åååååhh! jäklar vad du kommer vara saknad! Ta hand om hunden, mannen, kollot och DIG! kom tillbaka när du vill!!!

    Frullan
    vad glad jag ändå blir av din uppsats, du blir väl omhändertagen och du och skrynklaren kommer att lösa det här! Tur att du har en sån fantastisk man och två fina söner - det kommer bli tokbra!!! på dig!!!!!!! och vilken räserförlossning!

    ang namnen, hahahah jag har följt den där tråden med! men tycker inte alls att Livia passar på den listan, däremot Tabita, Cassandra och Cevin med C fast ska faktiskt uttalas med K *sagt med spelat trotsig min* för det har jag lärt mig på FL så det så.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    just det, det såg jag ju på någon löpsedel! Herregud, hur kan de ha missat Mia&Klara?!?!

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    nej, jag vet. Cevin blir ju Sevin! Men det är ett hett samtalsämne på FL.

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    jo men så är det väl här med, att vissa vokaler styr hur man uttalar C? Cecilia säger man ju aldrig Kekilia. C framför E blir S. Nog om det, här blir det ingen Kevin ändå. Killnamn är verkligen skitsvårt att komma på något bra!

    Vickan
    stackare!

    Tinga
    ååh klart ni behöver miljöombyte ett tag! Kram på er alla 4!!!!

    Oupsie
    hur länge har ni varit borta?

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!!!
    Den där Korven hade jag gärna velat träffa också, men kanske ännu hellre matten.

    Lycka till på marknaden, Mrs B!

    Hej sweetiepajsaren!!! Jobbigt att den lilla damen sover så illa, hoppas det är en kort utvecklingsperiod bara!

    i förrgår städade vi och hittade under sängen totalt demolerade, söndertuggade förpackningar av kattgodis. Är det konstigt att katten är fet?

    åååh inte långt kvar till semester! Synd bara att chefen kom igår och sa att hon hade feber och ont i halsen. Hon är hemma idag men vem sitter här med rinnsnnuva och ont i huvet? Tack för den sommarpresenten.

    I morse glömde mannen telefonen hemma. Han skulle ut på havet och vara styrman när några kollegor skulle ta prover. Jag tänkte ringa honom och berätta det... öööh Doh! Fast han var inte bättre för han tänkte ringa mig för att be mig ta med telefonen... DOH!!!! Så han fick åka hem igen.

  • nennesjuttioåtta

    heyy, hur gick det för er inatt? Det var ju nationella orgasmnatten för bövelen! Vi gjorde vårt bästa för att fira detta unika tillfälle i alla fall, men vet inte om första fullmånen efter midsommar hade någon större inverkan. Fast bäst resultat skulle man tydligen få utomhus men så myggbiten jag redan är så var det uteslutet. Och förresten, var det ens över 10-gradersstrecket? och regn på det. Kanske lite tidigt att bjuda grannarna på live-show också...

Svar på tråden Livets stora och små frågor