Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Ore
    Mäh, jävla idiot till karl (eller vad han nu är). Ajajajaj vad ont de måste ha!!!!

    Oskar och Osis!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    pwaaahahahahha!!! :-d

  • nennesjuttioåtta

    vi badade i helfen och då var det 22 vid yta men bara 17 vid botten. Dock skönt (när jag väl kom i, är sån jävla kruka)!

    I morse hade Nancy letat sig in i påslakanet men hittade inte ut igen, tills jag guidade henne ut genom det lilla hålet i hörnet. Det tog bara några sekunder så var det öppet 10 cm och med två krystningar så var hon ute. HAHAHAHAHAHA!! hon är så söt! Meeh! Meeh! Meh! Låter hon.

  • nennesjuttioåtta

    helgen skulle det stå...

    Å liten det låter toppen!

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    oooh de små liven! Hoppas de mår bra nu! Stackars små kattungar!

  • nennesjuttioåtta

    Häpp! Dags att gå på stan och klubba sälar!

  • nennesjuttioåtta

    oj, så tokigt det där inlägget blev direkt efter kattungarna som det var synd om...

  • nennesjuttioåtta

    Gosnosen
    Åååh vilket fint inlägg!! Och vad härligt att det har börjat röra sig i ÄD-kön på flera sätt, wohoooo!!!! Känner igen mig så väl i din beskrivning av det sociala (?) livet och att man är tappad mellan stolarna. på dig och lycka till, skriv oftare!

    EA

    Det kan ju betyda vad som helst men... gah!!

    Ego
    Vilken lång kväll det blev igår, först jobbade jag över en stund, sen handlade vi, åkte hem och gick ut med katten, vattnade blommorna, plockade undan och P packade för sin långa cykeltur till Norrland som han åkte iväg på idag. Sen kom cykelkompis med fru och barn och fikade en stund, sen satte vi igång grillen och så kom ett annat par och åt med oss och vi drack vin på altanen och tjattrade till klockan bara var 12 och de åkte hem och vi plockade ner och hängde ny tvätt. Hade det varit i mars hade vi bara hunnit handla innan det var dags att lägga sig, helt sjukt! Jag älskar vår trädgård, rosorna blommar så fint och lavendeln, kaprifolen och allt annat och igår hittade jag blåbär som var klara i vår skogshörna. Massvis av fåglar sitter i träden och kuckilurar till Nancys förjusning och förtret eftersom hon inte når dem. Nu ska jag jobba. Puss på er!

  • nennesjuttioåtta

    telis
    Utsikt är något som vi Gävlebor bara hör talas om också...

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    Ooooh Fladder!!! Mysigt!
    Det enda fladder jag känner sitter också på magen fast mer ytligt.

    Muggles
    Skål!

    Jag undrar om mina spottings egentligen var ÄL för nu är det borta (??) och ersatt av aladåbliknande gojs. Typiskt att mannen inte är hemma utan krossar pungkulorna mot en sadel i 40 mil.

Svar på tråden Livets stora och små frågor