Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Vickan & BS
    Hang in there! Det kommer att vända och nu blir det dessutom lite svalare = skönare att andas och leva för er som mår illa.

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    stickorna tog slut och ja, jag gav upp och fy fasen vad gött att inte tänka på det (lägger till: nästan hela tiden). När jag testat tidigare så har jag fått aladåb 2 dagar före böj men nu med ivf och inseminationerna (då jag iofs gått på spruthormoner) så har aladåben kommit nästan en vecka före. Så jag har ingen aning och på söndag är han ju hemma igen så det är ju ingen katastrof.

    ja herregud, hur kunde vi missa...? FRREEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaag! *dansar go-go*

  • nennesjuttioåtta

    hahhaha hamnar i självsvängning! Jag med! Boiiinnnngggbooingboooing

  • nennesjuttioåtta

    ååh Stockholm på sommaren är ju underbart, vad mysigt ni verkar haft det, Lappis! Åskar det hos er alltså? I förrgår brakade det som satan här, och regnade ännu mer men det torkade upp tämligen snabbt (vem använder egentligen ordet tämligen???). Hoppas på lite regn faktiskt för det blir lite lättare att andas. Det är så himla kvavt inne i huset och det hjälper inte att vädra (det går ju inte att ha öppet på dagarna heller för då kommer ju värmen in).

  • nennesjuttioåtta

    ååh tinga, hade helt missat ditt inlägg! Aahhh skriv av dig här - om det underlättar bara för några minuter. Alla sympatier i världen och full förståelse att du inte orkar engagera dig i något annat!! Massvis med styrkekramar och hejjarop, till dig och mannen och hoppas hoppas hoppas att Piff&Puff får ordning på både mat- och slemproblem SNART!

  • nennesjuttioåtta

    fyttirackarn Muggles! GRATTIS!!!!!!

    Shit, vad alla fröar av sig...

    Hej då Page! *kramar*

    Varför avreggade hon sig? varför inte bara sluta skriva just nu?? Åååh vad tråkigt...

    Ego
    kalaset gick bra, kan ha varit för att ingen av mina vänner var där för de var på annat håll. Lite snopet för jag hade ju ändå siktat in mig på att fejsa faran!
    Fuck, jag vill också vara gravid!! jag kan ta allt ert illamående och krämpor i världen, jag menar det, för ingenting är värre än att stå bredvid och bara få lyssna på ert klagande över något så fantastiskt som att få vänta barn. Men för all del, känns det bättre för er så fortsätt ? jag kan scrolla.

    //bitterfittan

  • nennesjuttioåtta

    hur som helst,
    jag håller tumamrna för EA, Snaily och Passionsblomman!! F ö har jag en fantastiskt vacker Passionsblomma på vår altan, nästan lika hög som jag (eller låg...) och jag bara väntar på att den ska blomma snart!

  • nennesjuttioåtta

    men muggles *darrar på läppen* kommer du fortfarande att kunna svära så bra som bara du kan göra?

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ja, jag fattar inte hur vi orkar. Vad skönt om man ändå visste var det felade så man kunde acceptera eller fokusera på ett problem. Gå vidare någongång. Men du, ni har ju världens resa att se fram emot om någon vecka bara! Jädrar vad gött!!

    undrar om det blir lite vitt vin ikväll kanske, det är ju ändå måndag. *retas med alla stackars gravida som får gå torrskdda hela sommaren - staaaaackare*

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    nä, känn inte så! Skulle jag ha plussat före dig hade du hunnit fylla 50, så det finns inget kösystem...

    lappis
    fredag är sista dagen!

Svar på tråden Livets stora och små frågor