• Telis

    Livets stora och små frågor

    Jag saknar redan Page.

    Snaily, jag fikar eller lunchar gärna någon gång i veckan! Men jag jobbar ju så jag kan inte ta någon tretimmarsfika och det vore bra om det var någonstans i närheten av Stureplan. Funkar det för dig?

    Åååååh, Mugglan, vad gör-sketa-kul!!! GRATTIS!!!! Hälsa maken och gratta också!

    Bouncing

  • Telis

    Tjipp!

    Okej, jag börjar med egosnacket! Jag är arg. Jag skulle ha ett jobbigt samtal idag med en arg kund, det var han som sa att jag skulle ringa kl 13. Nu har jag ringt tre gånger, första gången var han inte där, sen var han upptagen och nu sist är han på möte till kl 16. Jag vill bara få det där gjoooort så att jag slipper vara nervös för det mer. Jäkla gubbe.

    Så .... över till annat.

    Snaily och ni andra lunchare, är 12.30 okej? Ska vi ses utanför Östermalmshallen på Östermalmstorg så får vi se om vi får plats på något av ställena på torget? Annars är det ju inte långt ner till Grev Ture.

    Nenne, du är söt även när du är en bitterfitta med mascaran rinnande. Kraaaam!

    Lappis, kan du inte berätta om er resa lite mer detaljerat (i resetråden kanske)? Hur många nätter blir det nu på varje ställe? Hittade ni något hotell i San Diego osv?

  • Telis

    Lappis, jag kan då inte höra för mycket om er resa!

    Nenne, eller hur! Stryyyyyyk ska han ha.

  • Telis

    Ore, han är nog en sån där idiot som klagar en massa men sen när man vill veta exakt vad det är som är fel så han har svårt att precisera det. Typ "men jag vill bara att det ska bli bättre. Allt typ. Och billigare.".

    Jag röstar också på 1, den kändes smäckrast.

  • Telis

    Lappis, jag vet att du har örnkoll på saker men jag ville ändå försäkra mig om att ni har koll på att man numera måste registrera sig på nätet före inresa till USA? Bättre att bli påmind en gång för mycket än en gång för lite.

  • Telis

    Carl kan ju stavas med C utan att någon säger Sarl. Fast Kevin går fetbort oavsett om det är med K eller C.

  • Telis

    Frullan, grattis igen till lill-Roffe och till en bra psykolog! Hoppas att du mår bättre snart!

    Jag har tagit med en extratröja till lunchen så att jag inte ska frysa ihjäl. Det ska bli mysigt att se er!

  • Telis

    Det är svårt det här med namn, jag har längsta listan på tjejnamn och älskar allihopa men på killnamnssidan är det nästan tomt. Där har jag bara ett fåtal namn och allihopa har jag krystat fram högst motvilligt (det var ju ett passande uttryck) och inget är så där så att jag verkligen älskar det heller.

  • Telis

    Hej Oupsie, det låter jättebra med telefonkorten! I Las Vegas är det tänkt att jag ska ligga vid poolen och läsa medan maken spelar ihop (eller bort ) semesterkassan och då kan det vara bra om vi kan hålla kontakten lite. Jag köper dom gärna av dig! Jag tror inte att vi ska behöva några nya telefoner, både makens och min har funkat i USA förut. Hur var det nu, du bodde inte i Stockholm, eller hur? Så du kan inte vara med på någon tråddejt för överlämning?

    Ang Las Vegas, maken har varit där förut men inte jag. Jag tar gärna emot lite tips på restauranger, shower och sånt! Cirque de Soleils "O" är redan spikad dock.

  • Telis

    Oupsie, fyra-fem dagar när vi kommer och två dagar innan vi åker hem. Jag ser fram emot "Oupsies Las Vegas Guide".

    Vi får väl se om du kommer upp till Stockholm någon gång i sommar då, det är ju fortfarande ett par månader kvar tills vi åker. Annars får det bli post.

Svar på tråden Livets stora och små frågor