• Telis

    Livets stora och små frågor

    Lappis, du är en sån lyxlirare! Härligt att höra att du njuter av semestern och champagnen.

    AM, jag håller med dom andra, du ser absolutely smashing ut! Men det var ju en otroligt korkad och okänslig fråga.

    BS, vi fick se Televinken ur alla möjliga vinklar. Fotot vi fick med oss hem är rakt framifrån. Jag tycker att han (hon?) ser lite läskig ut på det fotot och maken säger att han är skrämmande lik makens pappa på fotot.

    Hur som helst, det är väl totalt ointressant för alla utom mig och maken men jag har lagt upp fotot på Televinken i mitt album här på BT. Är det en han eller en hon?

  • Telis

    BS, han/hon kanske sov? Men skratta på beställning är ju inte sp himla enkelt.

  • Telis

    Nej, vi frågade inte, vi vågade väl inte.

    Snaily, lite bollar får dom väl offra när dom har världens sötaste korv på besök. Ha det så himla fint på Ön!

  • Telis

    Tinga, åh hoppas att det är kikhosta!! Det låter som ett litet lagom problem.

    Sweet, hoppas skruttan sov bättre inatt, det låter apjobbigt att inte få sova och sen ändå tvingas till jobbet.

    Handtag eller raffmuff - ja vi får väl se, i slutet av augusti är det dags för det stora ultraljudet. Då ska det väl gå att se.

    kängu, stackars liten som har ont i magen. Vad är en bärsjal, är det ett sånt där stort tygstycke som ser ut som nåt från sjuttiotalet? Är dom bättre än såna dära babybjörnar?

    Ore, mja, jag vill fortfarande inte jättesugen att åka på den där resan men nu känns det iallafall lite lättare att göra det. Det blir säkert världens bästa resa när vi väl kommer iväg.

    Lappis, jag vill inte missa att säga det så jag säger det redan nu - ha en UNDERBAR resa, njuuuuut, ta hand om varandra och titta gärna in här och berätta hur ni har det om du har tid!!

  • Telis

    Frejis, jaaaa absolut, jag vill jättegärna veta!

  • Telis

    Sweet, vad gullig du är! Vi får väl se vad det blir, någon sån där bärgrej ska det väl bli iallafall (OM allt går bra med Televinken). Men ont i ryggen har jag redan så Babybjörn känns utesluten efter att både du och AM sagt att man kan få ont i ryggen. Vad skulle man göra utan den här tråden?

    Lindning ska vi absolut prova (OM det går bra yadda, yadda, peppar, peppar)!

  • Telis

    Passionsblomman, ojdå, det var inte lite som händer på din front nu. Håller tummarna att det blir positiva resultat över hela linjen!

    Blivande fru L, jaså inte ens du kan se vad det blir? Jaja, det finns ju egentligen bara två alternativ och det blir ju vad det blir. Håller tummarna även för dig i helgen!

    Jag tror det var något mer jag skulle kommentera men det är bortblåst. Nu försvinner jag iallafall ända till söndag kväll eller måndag för jag ska åka på släktträff och har ingen dator. Ha en suverän helg allihop!! Och Bon voyage till Lappis!

    Jo men nu vet jag vad det var - jag skulle ju berätta att lille söte Ru nu finns i albumet (alltså det vanliga, inte mitt här på BT) för er som inte sett honom på Facebook.

  • Telis

    Halloj,

    hinner bara berätta att jag haft en underbar helg med världens bästa släkt! Legat på stranden, bränt näsan, ätit massor med god mat, och pratat en himla massa, särskilt om graviditeter, barn och förlossningar med min kusins fru som väntar barn en månad före oss.

    Muggles, jag skickade aldrig länkarna till dig för vi bestämde ju oss nästan med en gång att vi inte ville ha varken huset eller lägenheten. Och det var ju inget särskilt med nåt av dom, det finns miljoner fina hus och lägenheter här i stan. Hoppas att ni får huset om ni vill ha det!!

    Oupsie, jag var på Mauritzberg för någon månad sen och var jättejättenöjd! Allt var bra. Fast jag har inte varit på Yxtaholm så jag kan inte jämföra.

  • Telis

    Sweet, jag tror nog att dom flesta är överens om att det finns både för- och nackdelar med att bo i hus, både med och utan barn. Vilket man sen väljer är väl upp till var och en.

    BS, den där stranden låg inte alldeles långt från där du är så det var nog samma dag som vi var på stranden du och jag.

  • Telis

    Mugglan, kan inte jag också få se det andra huset? Jag hittade det första själv.

Svar på tråden Livets stora och små frågor