Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Undrar om jag haft klänning någon midsommar de senaste 15 åren???? Nej, här är det fleecetröja och ullfrotté som gäller. Man förstår ju varför folkdräkten är gjord i ull och inte en tunn sidenkjol.

  • nennesjuttioåtta

    hej, jag loggades ut pga inaktivitet, när hände det sist?!?

    mugglan
    hahha, ja det var det jag menade (fast jag insåg att det blev otydligt), om ni ändå ska upp till hufvudstaden kan ni lika gärna bo här och jaga spindlar när det är dåligt väder. Det är bara 17 mil till.

    Vet inte när jag Älar, borde vara i midsommarhelgen, moooahahahahahha här ska notchasnotchas!!! Vi har ju redan tjuvstartat men igår somnade jag före sporten så då gick ju sådan aktivitet fetbort - sånt där måste planeras in och genomföras före 8 om det ska ske.

    telis
    där är du ju!!!! Du ska se att i augusti så mår du MYCKET bättre och glider om kring med din fina mage i er cab, med vinden blåsandes i din chica scarf och ...
    huuuu vilken läskig spindel, och ett BO! AAAAAAAAAHHH!!!!!!!!!

    snaily
    åååh gött med semester snart, och en KORV på det! IIiiihhh!!!!!

    Mina föräldrar har skaffat en ny kattunge, en liten birma. AAAAAH antingen äter Nancy upp henne eller också får vi inte åka därifrån, hennes nya bästis. GOOOOOS!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    du hade ju önskat dig en Ciccigraviditet! Du kommer att må fantastiskt som gravid!! Särskilt i en cab, med en chic scarf och - eller är det bara jag som ser det framför mig?? Har inte alla bilsemestrande flickor en scarf och cabbriolet?

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    Va, finns det bilar med tak i Kalifornien? Det här blir ju bara värre och värre.

  • nennesjuttioåtta

    liten
    JAAA där sa du något! åååh så jäkla TYPISKT att det inte skulle passa att bli gravid före en bilsemester!!!

  • nennesjuttioåtta

    jävlar jag har ju fortfarande inte skickat det! Sorry EA!

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    way to go girl! Hahahah fy fan vad rolig du är!

    EA
    Ahh, vilken tur...

    jaaaa var är MSW?!??!

    Sweetiee
    hahaha jag läste spindelhoror! Ja, det kanske är just det de är, sluta tafsa på min Tobey!

    Nancy är helt galen i flugor, hon åt upp en i fönstret (efter många bonkar i rutan), och kan inte låta bli att nonchalant peta till en boll eller något om hon råkar gå förbi och ställer sig i anfallsposition med vickande rumpa så snart man krafsar med naglarna mot sofftyget eller det kommer in en solkatt. Hon hänger också gärna i gardinerna, alltså nästan 1 meter ovanför golvet, varför har jag ingen aning om för de rör sig ju inte ens (förutom när hon hänger i dem...). Den stackars tygråttan har fått magen uppsprättad, nosen är avsliten och ögonen hänger på halv stång, vippan har några tappra fjädrar (den brukar hon apportera!!!!!) men nu ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN brukar hon ligga med oss i soffan och titta på TV någon timme i alla fall. Tills hon får termiter i rumpan igen (tack Frejis, nu vet jag vad det är!) och tokrusar runt i huset och sladdar runt på laminatgolvet i hallen.

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag hem och utrota alla spindlar som är av kvinnligt kön! MOOOAHAHAHAHAH!!!!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    hur mår du idag?

    Muggles
    Mooahahhaha mission accomplished här med! *high five!*
    Oooh en panter, fasen vad läckert och visst är det underhållande med en katt som inte ligger som en kringla och sover hela dagarna!

    Denna gång var det mannens tur att få en stjärnsmäll och topp 3-placering! Vi har ju inte gjort "det" *fnissfniiss* på hur många veckor som helst så vi är som tonåringar igen!

    Jag ansade också tokbusken, kanske lite väl ambitiöst för det känns som att cykla på en kaktus och dessutom har ju håret en vattenledande funktion, jag blir en jävla sprinkler när jag kissar.

    Vickan
    Du är tamejfan helt otrolig, du behöver inte ens sikta för att bli gravid!!

    Liten
    Glad midsommar!!!!!!!!!

    Frullan hohooooo? Någon Roffe på utgång än?

    Kängu
    AhAAAAA! En slempropp!! Oooh spännande!!!!!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor