• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Sweet - jag tar tacksamt emot en mini-Sweet!!!

  • Lapinette

    Attans vad det spränger i brösten ... . Det är ju självfallet Crinonet jag har tagit ett par kvällar nu och inget annat. Aldeles för tidigt med några symptom.

  • Lapinette

    Sweet - jag vet att jag ligger längre fram men samtidigt en eeeeevighet från BIM som är i början på nästa vecka. Kommer dock inte att testa då utan inväntar mens som vanligt och OM inget har hänt så blir det ett test när svärmor har åkt.

  • Lapinette

    Sweet - vad gulligt! Själv gav jag bort min napp till tomten och blev också rejält grundlurad.

    Har nu läst FASS och biverkningar till Crinone.
    Vanliga biverkningar (förekommer hos fler än 1 av 100 användare): Trötthet, huvudvärk, flytningar från slidan och ömma bröst.
    Mindre vanliga (förekommer hos färre än 1 av 100 användare): Blödningsrubbningar i form av spotting (små blödningar) och irritation på applikationsstället.

  • Lapinette

    Ja tack och lov EFTER midsommar. Minns den första inseminationen och en störblödning som gav mig illamående och spränghuvudvärk (eller var det spriten?) på Midsommarnatten.

  • Lapinette

    Jösses, snubblade över en tråd på FL (ja fy skäms på mig) som verkade vara lite som vår dvs har hållt på ett tag och flera har blivit vänner. Många som kämpat om att bli gravida och några har lyckats men nu tycker inte de där som inte har lyckats att de "lyckliga" ska få skriva om sin lycka. Snacka om att det definitivt är en annan stämning på FL. De har börjat sätta upp regler om vad som får skrivas och inte skrivas och vissa är inte välkomna nu när de har plussat etc. Tänk att folk orkar hålla på!

    Så jag borde säga UT med er allihop ni som har plussat så stannar jag och nenne kvar här på tråden . Tänk att vara så djupt nere i träsket att man inte ens orkar bli glad över när andra lyckas?!

  • Lapinette

    Men de är rabiata på FL. Håller själv till på två väldigt lugna trådar där men that's it!

    Nej, ska nu ta och promenera hem. Har ju bannlyst mig själv från SATS ända tills tanten dyker upp.

  • Lapinette

    Vickan ? du brukar ju veta om du är gravid så jag antar att om du inte vet just nu så är det inget? Tänker jag fel?

    Snaily ? (in)fertilitet är inte ärftligt. Min mamma kunde inte låta bli att peka att jag blev till månaden efter hon slängt p-pillrerna och hon var då typ 34 år.

    Telis ? jag är också skitdålig på att öppna burkar och ber ständig och jämnt om hjälp av maken. Burkar med lock måste vara gjorda av män, så de ska känna sig starka och behövda . Maken brukar slå på burken så blir det enklare att öppna. När jag försöker ser burken ut som en enda stor buckla tillslut men likt förbenat får jag inte upp den.

    Kokisen ? ahhh du hittade tråden. Visst är det idioti?! Jag orkade inte läsa mer än några få inlägg. Tyckte det var så sjuk diskussion om vilka som var välkomna eller inte.

    BS ? både Telis och jag ska till Kalifornien men inte samtidigt och inte riktigt samma rutt. Telis åker när jag har kommit hem.

    AM ? trist att du är så deppig, STOR KRAM och tack för burktipset!

    Hur går det för Frullan och kängu??!!

  • Lapinette

    Frejis - vet inte vad tråden heter men det är den där folk helt plötsligt inte är välkomna för de har blivit lyckliga och gravida. Skrev här igår att det är tur att vi inte är sådana för då skulle det inte vara många kvar här på tråden.

    BS - Kalifornienplanerna har det skrivits mycket om på restråden (vi försöker bespara er från diskussioner om platser och hotell) men vår tripp ser ut så här. SF - Yosemite - Bodie - San Diego - Los Angeles - Los Olivos - Carmel - Napa Valley.

Svar på tråden Livets stora och små frågor