• Corona

    Killar på möhippan/tjejer på svensexan?

    Jag blev bjuden till brorsans svensexa men tackade nej. Hade inte känts rätt för mig, sedan lägger jag förstås ingen värdering i hur andra gör. Det var bara tjejer på min hippa och jag hade inte velat ha killkompisar där, iofs har jag ingen som är så nära men hade jag haft det så hade jag nog hellre träffat honom i något annat sammanhang (man kan ju ha flera fester ).

    Det som är vanligast är väl bara tjejer till möhippan och killar till svensexan (det faller sig nog ofta naturligt, det är ju tjejkompisarna resp. killkompisarna som ordnar!). Men jag måste f ö säga att det låter härligt med gaykompis på möhippan för att "han är en av tjejerna" Klart han är!

  • Corona

    Jamen kära någon, jag skrev bara vad som var rätt för mig och påpekade ju också att det inte är en föreskrift för andra! Förlegat eller inte, det var mycket "tjejfniss" på min hippa vilket jag garanterat hade kunnat dela med en killkompis som också gillar killar, men som en hetero killkompis nog inte skulle ha haft så roligt åt. En viss typ av under bältet-skämt tror jag blir bäst i enkönade sällskap. Och därmed inte sagt att man inte kan ha roligt med dem på många andra sätt.

    Men det är klart att det är INDIVIDUELLT

Svar på tråden Killar på möhippan/tjejer på svensexan?