Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Underbar bild jag fick i huvudet nu då.
    Ninnnis skrev 2009-06-24 07:26:47 följande:
    Jag trycker inte _in_ mig en pizza (hur skulle det se ut?), däremot trycker jag _i_ mig den...
    Idéfixen tror nog du ser bättre själv, men visst ser det ut som ett streck. Grattis i så fall!
  • lanovia 08

    Ja, maken kollade igår och tydligen var det helt slutsålt. sedan tittatde vi för ett tag sedan och då fanns bara de absolut dyrast biljetterna vilket vi då tyckte var alldeles för dyrt. Så kanske vi inte ha väderat det hela idag... jaja.

    Jag missade också "the American way". Skall titta nogrannare på fredag.

    Ninnis vill du ha ordentlig hjälp med tel.nr och allt så kan jag skicka dig en lista ikväll. Vi hade vårat bröllop i Fjällbacka och gjorde en lista för alla gästerna om ställen att bo på.
    Men är det hotell ni vill bo på så är Stora Hotellet mysigt och fint (där spenderade vi vår bröllopsnatt ). De har lite olika storlekar och kvalitéer på sina rum, från svit till rum med delad toa och dusch.
    Sedan finns några vandrarhem också, som jag just nu inte kommer på namnen på.
    Ett annat alternativ för den som vill bo i riktiga idyllen och ta det lite lugnare, är att ta båten ut till Väderöarna och spendera en natt där. Men då börjar det kosta....
    Som sagt Hunnebostrand är inte min favorit, men det kan ju vara mot bättre vetande.

  • lanovia 08

    Tack, tack, ja nu är det snart BM dags.

    Nej jag vet inget om Fjällbacka Valö. Men det ligger på en ö, om du inte redan fått koll på det. Precis utanför Fjällbacka, vet inte hur de har med båttransport fram o tillbaka. Menar bara att om de inte fixar transport flera gånger om dan blir man ju lätt fånge på ön.

    Nej nu måste jag rusa

    till alla

  • lanovia 08

    Sådär ja då var BM besöket avklarat för denna gång. Var mest provtagning, prata med BM och boka nya tider. Fick inte lyssna på något hjärta. Skall till läkare och göra VUL i slutet av juli.
    Denna BM var yngre och lite mer för sunt förnuft än den förra. Hon höll inte alls föreläsning om att inte äta godis, inte dricka juice eller något liknande. Utan sa att man mer få använda sunt förnuft och allt är bra i lagom mängd, kroppen brukar tala om vad den vill ha. Hon föreslog varannan morot varannan godis, den gillar jag.
    Också tyckte hon att det är la ok att äta sushi, men sunt förnuft gäller även där.
    skönt med lite andra bud.

    Ninnis, avundsjuk så ansiktet blir grönt. Final på måndag!!! Vad kul att ni fick tag på biljetter.
    Kul att maken kommer hem. Men du, om han nu är hemma och inga indianer har visat sig............ har du köpt test ännu???? *huvudet i sanden och vickar på rumpan*

  • lanovia 08

    *gäsp* *gnuggar ögonen*
    Skulle bara vila ögonen 5 min innan jag skulle ta hand om disken, tyckte verkligen inte att det var makens sak att behöva fixa både mat och disk IGEN. Råkade sova 1½ h, har inte hört ett ljud, disken är omhändertagen, tvätten upphängd och packning påbörjad. Och mig lät han sova, för det tyckte han jag bevhöde.
    Jag förtjänar nog inte min man.

    Ingis, nej detta är inte den BM vi skall ha tyvärr. Våran är sjukskriven så vi kommer inte träffa henne förrän i september. Lite tråkigt att inte få träffa rätt med en gång, men så är det. Än är det ju inte så kritiskt.
    Men som sagt hade gärna fortsatt ha henne. Är så skönt med en som kan säga använd förnuftet mer än bara peka med hela handen.

    Hon sa också något bra. Hur hårda kvinnor och BM är beror ofta på hur länge sedan de själv var gravida. De äldre kvinnorna har så himlans lätt för att säga att allt är så himlans lätt. "det är ju bara". Som den förra BM som föreläste om att jag knappt fick se på godis, ja men lätt att säga när hela kroppen SKRIKER efter godis!!! Eller mammas viktkommentar igår...

    Undrar hur Blommis har det?

    Hvidis *skickar stora kramen och en * Förstår att det är mkt just nu och jobbig omställning. Även om det väntar något så mkt bättre runt hörnet, nämligen en lite bebis så är det ju tråkigt att behöva lägga ner något du byggt upp. men kan du inte fortsätta sedan i Sverige? Hoppas maken orkat ge mer konstruktiva kommentarer på barnrummet nu eller orkar snart.
    *kram*
    Något nytt vad gäller lokalen?

    Ninnis, när skall du använda testet då? Vad jag vill minnas har det nu gått 2v sedan Sthl... *visslar och vickar på rumpan.

    Ingis förresten, använder jag la?? Har kollat tillbaka i meddelandena men kan inte hitta något, men det förvånar mig iof inte. Ja du har ju träffat mig så du vet jag om jag låter så eller inte...

  • lanovia 08

    Suck, maken är ute och springer nu. meningen är att jag skall duscha och packa. Det är lite svårt när man sitter framför datorn...

  • lanovia 08

    Ja var är Ankan, hon har väl fullt upp med att stå med huvudet i sanden, helgen närmar sig och därmed hennes BIM om jag inte har förvirrat mig helt och hållet.

    Ingis sovit gott i natt?

    Hvidis, gött med lite folk som är intresserade. Hoppas hoppas hoppas! Men hyr du eller äger du lokalen? Tänkte på att det är ju en förening också som skall godkänna den som tar över, då låter det ju som hyres. Hur lång uppsägning har du i såfall om du inte hittar någon som tar över?
    Hvidis tycker din prioritering är helt rätt. BT först resten av livet sedan!!

    Grå katt, hurra för en Göteborgare till. Behövs någon som väger upp lite mot alla skåningar.
    Jag vet så väl, alla dessa frågor om när man skall skaffa barn, de driver än till vansinne. Men det är bara att försöka inse, de vill bara väl.

    Ninnis, vi packar inför semestern. Jobbar sista dan imorgon, sedan åker vi upp till Fjällbacka en vecka. Tänkte stanna där så länge som möjligt och sedan åka ner igen o bara packa om lite snabbt innan Grekland (dit vi snart åker!!!! ). Så packning inför Fjällbacka och förberedelser och framläggninga v kläder inför Grekland. Egentligen skulle vi träffat två kompisar ikväll och alltså inte haft någon tid för packning och städning idag. Men nu var de alldeles för trötta, så vi fick lite bonustid.
    Så nu åker vi kanske till Fjällbacka redan imorgon kväll, får la se om vi orkar efter semifinalen, den får vi ju inte missa.

    Ninnis, jag väljer att inte kommentera för mkt då jag vet att det är vad du vill. Men när skall du testa???!!!

    Vad roligt med la. Har inte haft en tanke på det innan, men hörr ni så himlans mkt dialekt pratade jag väl inte???

  • lanovia 08

    Vad skönt att du fått sova inatt också Ingis.

    Grå katt, vill du uppfylla önskan då?

    Börjar långsamt inse att semestern kommer innebära drygt 3v som jag inte kommer ha direkt tillgång till dator. Det blir lång tid utan er.
    Ninnis om ni skall testa i helgen så skulle jag vilja ha ett sms oavsett resultat. Jag kommer hålla tummarna enda tills jag hör något. Hoppas så mycket!!!

    Hinner inte skriva mer nu. Hörs senare.

  • lanovia 08

    Ninnis, snällt om du smsar, jag kommer vara så dödligt nyfiken.
    Vi åker till Grekland 6 juli.

    Grå katt var i Götet bor du?
    Ur din mans perspektiv så börjar det helt klart bli dags. Förstår att han inte vill vara för gammal.
    Vad gäller ändra sitt liv, tja du har ju redan lagt ner utelivet så vad är det kvar som är så hemskt att ändra på? Redo är man nog egentligen aldrig. Visst vi hann längta länge innan vi fick till det, men nog tusan sitter man här och undrar hur 17 man skall fixa det.
    Förlossningen är ett mörkt kapitel som jag väljer att förtränga. Men många kvinnor har klarat av det förut, varöfr skulle inte du?
    Anknytning till barnet och bra mamma kommer nog relativit automatiskt.
    Jag tror det du främst skall tänka på nu är, vill du ha barn? är det så du ser din framtid mamma till barn, dela framtiden med inte bara din man utan även barn? När du har svarat på det kommer resten lösa sig själv. Det faller liksom på plats med tiden.
    Vill inte ändra dig eller tala om hur du skall tänka och tycka, försöker bara ge dig perspektiv.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2009-06-26 07:30:29 följande:
    Okej då, kanske skippar clownnäsan och vikingahjälmen... Det beror lite på vilket lag det blir som spelar. Blir det Sverige så tar jag sverigetröjan och vikingahjälmen, blir det England så tar jag clownnäsan
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan