Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Japp idag åker vi, skall stänga ner datorn vilken minut som helst.

    Ingis, det stod ju inte att det alltid orsakar spontanabort utan att det KAN leda till det. Inte ens säkert att det stämmer ju. Bara jag som inte vågar chansa nu när jag läst det. Skall snart gå o proppa i mig en postafen istället. Kommer nog bli min bästa vän de närmasta 2v.

    Ninnis, det är bra. Upp med humöret och se till att njuta av din underbara make som är hemma hos dig i 3v.

    Hoppas det går bra för Blommis idag.

    Ninnis, skickar du sms om det händer något viktigt här i tråden? Fast nu är det inga BIM innan jag kommer hem igen eller??

    Ha det nu så bra all goa underbara tjejer. *vinkar hejdå och kramar alla*

  • lanovia 08

    Hej alla, titta vem som är tillbaka!
    Hinner inte sitta här länge nu, maken håller på o packar upp och jag skall hjälpa till tänkte jag. Sedan vill jag duscha, en riktig dusch har man inte sett mkt av på en segelbåt.
    Men vilka 2v vi har haft. Strålande solsken och varmt helt tiden, ca 25-28 grader i vattnet.
    Jag har mått lite sisådär. Kvällarna har varit hemska. Har knappt kunnat få i mig middagarna, några gånger har den vänt lika fort som den landat. Kan ärligt säga att det är skönt att lämnat båten och gungandet för känns som om jag mår bättre när det inte gungar.

    Hoppas allt är bra med alla här. Har via sms med Ninnis förstått att ingen har plusat medans jag varit borta? Men visst borde det närma sig BIM för några?
    Blommis hörde något om att ni köpt/planerade köpa hus i Småland?? Är det det du skickat i inboxen eller ett annat?

    Skall läsa lite vad ni skrivit senare när jag ev har tid. Nu uppackning, tvätt, dusch och sedan svärmors 50-årskanal. idag skall vi släppa den glädjande nyheten för resterande släktingar på makens sida!

    Förresten jag är nu i v13, vilket innebär att de 12 första mest kritiska är förbi. En skön känsla.

  • lanovia 08

    började på ett inlägg imorse som bara försvann när datorn bestämde sig för att starta om helt utan att jag bett den.

    Nu gör jag ett nytt försök.
    Hvidis vad har hänt med dig och hur bebisen ligger? Är det klart än om det blir kejsarsnitt eller inte?
    du har säkert skrivit detta tidigare men jag har inte hunnit läsa ikapp.
    Tips på vad du kan hitta på har jag inte så här på rak arm, vet bara att jag skall gå o sätta mig o vila med en bok nu.

    Jag tog semester idag med, hade egentligen tänkt att gå o jobba några timmar men var så trött i morse. Och är det fortfarande.

    Igår fick vi då berättat för övriga släktingar på makens sida. vilken glädje det blev. Det var så underbart för vi fick den där standard frågan som vi så ofta spytt över här i tråden. Ni vet när folk skall hålla på o tjata och fråga när man egentligen tänkt att skaffa barn, det måste ju vara dags snart. Så när fastern och mostern igår i enad front frågade om det inte var dags snart? Så svarade jag bara "jo i januari". Oj vilka miner vi fick se! haha!
    Tydligen börjar det synas på mig också. Jag ser det inte själv, men fastern hade funderat lite på om jag var gravid eller ätit för mkt grekiskmat.

  • lanovia 08

    Ja det var rikigt kul.

    Ankan akta dig. Jag har gjort sådana biler, superkul var det. Det svåra var bara det att välja ut bilder, det gick åt skogen för mig, så för mig blev det en rätt dyr historia. Så här i efterhand har jag inte riktigt någon nytta av alla de biler jag valde utan önskade att jag kunnat gallra lite bättre.

    Hvidis då fick du ju något trevligt att göra.
    Vad skumt när det rör sig så i magen.

    Själv har jag precis sovit bort 2h. skulle lägga mig o läsa ev slumra en liten stund. hehe oj.
    Men det behövdes har varit helt slut idag. Vi var ju på kalas igår kväll kom hem sent. Sedan ringde makens klocka en timme tidigare än vanligt för han hade glömt ställa om den till svensk tid igen så det blev bara 5h sammanhängande sömn. Herregud var förvirrade vi var innan vi insåg att vi var 1h fel.

    Har förresten under resan insett ännu mer att jag gift mig med helt rätt man. Han är bara så underbar. Jag har ju inte mått så super under resan, han har funnits där för mig hela tiden.
    Jag var ledsen i början av resan för alla drack alkohol precis hela tiden. Maken var så klart inte sen att hänga på. Jag kände mig utanför, har aldrig reagerat så förr när andra druckit men inte jag men det är väl skillnad nu när man verkligen inte får. Jag pratade med honom förklarade hur jag kände, typ vi var ju två att göra barnet men känns som att resten bara är kvinnans plåga fram till födseln och han kan dricka som vanligt utan att bry sig och själv får jag inte ens ta en droppe. Är ju inte så kul för mig på en resa där alla skålar och är glada hela tiden (även om ingen var full) och jag sitter där med en cola. Han förstod mig och sedan såg jag inte honom med många öl till under resan. Min gulliga älskling.

  • lanovia 08

    Spännande Blommis!!! Hoppas hoppas allt går i lås.
    Men vad är det för hus? Är det det du skickade för några veckor sedan i inboxen. Det som ser ut som ett sagohus?

  • lanovia 08

    Då var jag på jobbet igen, slut på semestern för nu. Fast vi skall försöka ta en vecka i september tänkte vi, och sedan skall ju jag vara långledig om ett halvår. Så det känns inte så tungt.

    Hvidis glömde svara dig igår. Nja illamåendet är kvar fortfarande. Värst är kvällarna. Äta middag är helt hopplöst är vrålhungrig innan men när jag väl skall äta bara jag petar i magen.

    Hoppas det går bra den 28e, skulle ju vara skönt om du slapp kejsarsnitt med tanke på att du inte verkar vilja ha det.
    Vi skall också till läkare samma dag. Skall få första livstecknet av spillevinken då genom VUL eller lyssna på hjärtslag.

    Ingis hur var det igår kväll? Blir det stort fira av i helgen? Eller firades allt när ni hade festen i maj?

    Ankan hur blev bilderna?

  • lanovia 08

    Livet kan svänga snabbt.
    Men då är då blir det alltså flytt till Småland? Vad är planen där? Har någon av er hittat jobb?
    Jag känner att jag tappat kollen lite.

  • lanovia 08

    Låter som ni har bra plan för framtiden Blommis. Håller tummarna för att det blir ett plus denna gång.

    Ankan, ja visst var det kul att bli fotad så. Men känner sig verkligen vacker när man blir sminkad och för posera framför kameran. Men ja,DYRT!
    Ankan hur går det för er? Är det BIM snart?

    Daa förresten glömde nog skriva något till dig igår. Känner mig lätt förvirrad verkligen. Hur mår du nu? Vad skönt att karantänen är förbi? Låter som maken fick en bra födelsedag.

    Ingis, är den alkoholfria ölen god? Har funderat på att testa vinet.
    Jag har verkligen blivit superkänslig för det där med att alla andra skall dricka. Ok går jag på en fest eller så så bryr jag mig inte. Men det sköttes inte alltid så smidigt under resan så ibland kände jag mig riktigt utanför. T.ex flygresan hem, medans vi flög hem så bytte det dygn och svärmors födelsedag började. Svärfar fixade så en flygvärdinna kom ut med champagne till alla så att "vi" skulle kunna skåla. 9 pers fick alltså champagne, själv satt jag där med en flaska vatten. Hur svårt hade det varit att be om ett glas apelsinjuice eller vad som helst till mig?
    Vet inte om det bara är jag som blivit riktigt kinkig, eller har ni andra märkt av något sådant här?

  • lanovia 08

    Förreseten Ingis och Hvidis, jag hoppas verkligen att ni såg till att gnugga magarna mot Ninnis när ni träffade henne.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan