• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • passionsblomman

    Förresten är jag själv på dag 25. lite känningar i magen och ryggslutet, men annars inget särkilt.

    Vår diskussion var bra. Man måste bolla hit och dit, så att diskussionerna oss emellan redan är klara när bud och diskussion med säljare kommer igång. Då kan man inte hålla på och vela utan ska redan ha snakat igenom alternativen. VI resonerar ungefär likadant.. Med skillnaden att sambon är mer ängslig och har lättare attfå för sig att saker ska gå dåligt medan jag är en person som VILL våg hoppas och glädja mig ÄVEN om jag vet att jag kan bli besviken. Realistiska är vi båda men från lite olika håll. Jag ser oftare glaset som halvfullt medan han tycker det är halvtomt. Båda ser ju samma glas och vet hur mkt det är i det.

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-07-17 11:09:58 följande:
    Aaaaah NInnis! Det är längge att vara borta från oss!Var i cykeln är du själv just nu egentligen?
    Mitt i ungefär....därför extra viktigt med dubbelgnugget!

    Ninnis: STOOOOOORT GRATTIS I FÖRSKOTT! *kramar o bjuder på jordgubbstårta*
    Härligt med paddlingstur!

    Blommis: Låter som att ni kompletterar varandra rätt bra! Hoppas hoppas hoppas hoppas på ALLT!
    Kanon att ni snackar ihop er nu innan budgivning osv.....tror det verkar vara en bra stategi!

    Daa: Nää än så länge så är inte insulin aktuellt.....de höjd värden jag haft har jag verkligen haft koll på o vetat exakt orsak....smågodis, efterrätt osv.....o DÅ är det inga problem....värre är det om man får chockvärden efter en sallad tex. Så so far so goood...
    Härligt med semester som står för dörren.
    Men ni kan väl mysa lite ändå....det är väl penetration som ni bör undvika eller? Jag hade nog klättrat på väggarna....hahahahaha....men det är ju jag det!
    Hur länge är det karantän till?

    Idag står en kvällstur till stranden på schemat....så gött....denna gången SKA jag gräva en håla o lägga magen i o njuta av horisontalt läge på mage en stund....knasigt vad man kan längta efter vissa grejor!
  • Daa

    Åh-ååh *nynnar blandade småtoner* Bara en kvart kvar nu...

    Lustigt, för några veckor sedan trodde jag att semestern aldrig skulle komma. Dagarna har sniglat sig framåt, men nu är stunden här och då har det plötsligt gått ganska fort. Märkligt.

    Ingis: klättra på väggarna ligger ganska nära till hands. På ett sätt kan jag känna mig ytlig som tycker att karantänen är jobbig på så vis, med tanke på att det faktiskt är efterverkningar av ett missfall. Men, men... så är det.
    Mysa får man ju faktiskt göra
    Jag förstår att det blir skönt att ligga på mage. Det var faktiskt en av sakerna jag bävade lite för: hur ska jag kunna sova om jag inte får ligga på mage?? Men tänkte att det ordnar sig nog
    Gräv din grop och njuuut. *gör tummen upp*

  • Leksi

    Hej! *vinkar till alla*

    Hinner bara skriva lite snabbt... Vad skönt Ingis att allt såg bra ut på UL!! Har ni börjat fundera på namn & så än?

    Hoppas ni får en jättetrevlig resa Ninnis! Lät helt underbart!

    Bra Blommis att ni har pratat ihop er inför budgivningskarusellen, alltid bra att vara förberedd mentalt så man vet vilken smärtgräns man har.

    Nu Daa!!! Nu ska jag bara avsluta & gå på toaletten - sen är jag out of here!! Hur lång semester har du? Jag har bara en vecka men det ska ändå bli fantastiskt skönt. Sen har jag ytterligare 1½ vecka i slutet av augusti!

    Hejomfejom!

  • ingenjörsbruden
    Så är äntligen semestern här för Daa o Leksi!

    Allt som man INTE får eller BÖR göra blir alltid mer lockande....tex tänk inte på blått.....

    Det är en kort tid i ens liv när man är gravid....så (nästan) alla uppoffringar känns helt ok att göra!

    Blommis: Fejomfejom dammidammidags...trallalalalalala.....funderar på en lövblås.....hade kanske varit ngt....maken dammsugade sin mobil i morse.... Hahahhaahhaha
    Går allt bra med utresning/fixning i huset?
    Vad står nu först på köpa-nytt-hus-dagordningen? Var det banken ni skulle prata med i morgon eller var det er gamla mäklare som stod först?

    Blidde ingen grop till magen igår på stranden....det var ju kallt!! Blåste o bara gråa moln.....vräkte ner regn lite senare på kvällen. Dock skönt i vattnet....men fick ASont i tuttarna!!! Så vattendjuret Ingis var inte så länge i vattnet som hon brukar....man kan väl för tusan inte få "mjölkstockning" INNAN man har börjat producera mjölk....skumt...men jävligt ont gjorde det!

    Sen blev det lite grillat hemma hos svärisarna....bjöd de andra på grillad halloumi som de aldrig smakat innan.....kände oss som värsta trendisarna! Hahahahaha Halloumi har ju bara funnits i handeln i flera år!

    Nu har vi haft en av mina äldsta väninnor på besök med sin pojkvän...trevligt med lite lunchträff! De ska snart åka upp till "Norra Norrland" o vandra i fjällen lite....Bomull i huvudet som jag har så kommer jag inte ihåg exakt vart....men men!
  • passionsblomman

    Ajajajajajajajajaaaaj!
    Jag harr oooont i mina rmar!
    Jag har sågat som en galning, och det brukar jag vanligtvis inte ägna mig åt, så imorgon lär jag väl inte kunna röra armarna.

    Har beskurit både ena äppelträdet och merparten av plommonträdet. Och det var TJOCKA grenar som skulle bort, så det blev jobbigt.

    Vi har nu kört allt som gick att tamed röjsågen och ägnat större delan av dagen åt att dra ris. Jäklarns vad tid det tar!
    Nu håller vi på att köra efter med ggräsklipparen och kratta och så där det går. I veckan ska kedjan på motorsåggen bytas och så ska vi ta en del tjockare trädruskor som röjsågen inte mäktar med.
    Trimmern måste också fram och fixa till alla kanteeer med. Sedan måsstre rabatterna grävas iordning-jämmer och död!

    På måndag är det främst sambons jobbchanser som måste bli ngt slags tidsperspektiv på, så vi vet om vi kan lägga ett bud. Även banken ska ju säga definitivt ja, men det vore ju konstigt om hon ordinarie skulle säga nej när den andra sa ja. Sedan ska man ju jämföra banker också om det skulle visa sig bli av det här.

    Förutom det så är det dag 28 på måndag, så om det inte kommer ngn indian imorgon kanske man skulle köpa ett test då...

    Dagens suck: när jag skulle åka till affären startade inte audin-igen! Jag orkar inte ens bli arg

  • Leksi

    Jösses Blommis vad ni ligger i... Och idag som det varit så varmt också!

    Själv har jag njutit av första semesterdagen med att tvätta, handla och städa badrummen... Men så sov jag också till halv elva (!) och har hunnit med att sola i trädgården ett par timmar, så sammantaget har det varit en bra dag! Maken däremot fick jätteont i halsen igår och är nu rätt ynklig, stackarn.

    Gröna lund var superkul igår! Vädret var helt underbart - soligt, varmt och vindstilla. Vi var sex tjejer som körde 7-kamp (jag kom delad 2:a ), åkte berg-och-dal-banor, åt grillbuffé, spelade på chokladhjul, åt mjukglass, drack öl och pratade. Jättejätteroligt!

    I natt ska jag och en annan kompis sätta oss i bilen och styra kosan mot Ullared. Har aldrig varit där tidigare så det ska bli kul. Har inga direkta förväntningar utan ser mest fram emot att hinna umgås och prata en hel dag med min kompis. Sen om man gör några fynd därnere är det bara bonus!

  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-07-18 20:26:54 följande:
    Jösses Blommis vad ni ligger i... Och idag som det varit så varmt också!Själv har jag njutit av första semesterdagen med att tvätta, handla och städa badrummen... Men så sov jag också till halv elva (!) och har hunnit med att sola i trädgården ett par timmar, så sammantaget har det varit en bra dag! Maken däremot fick jätteont i halsen igår och är nu rätt ynklig, stackarn.Gröna lund var superkul igår! Vädret var helt underbart - soligt, varmt och vindstilla. Vi var sex tjejer som körde 7-kamp (jag kom delad 2:a ), åkte berg-och-dal-banor, åt grillbuffé, spelade på chokladhjul, åt mjukglass, drack öl och pratade. Jättejätteroligt!I natt ska jag och en annan kompis sätta oss i bilen och styra kosan mot Ullared. Har aldrig varit där tidigare så det ska bli kul. Har inga direkta förväntningar utan ser mest fram emot att hinna umgås och prata en hel dag med min kompis. Sen om man gör några fynd därnere är det bara bonus!
    Låter som en riktigt "härlig" första semesterdag med iallafall lite sol! Hoppas maken inte blir sjuk.
    Gröna lund med tjejkompisar bara måste ju vara kul! Grattis till 2a platsen.

    Ullared.....då rek jag påkörningsskydd fr vagnar bakifrån, stålhättor o MASSOR med tålamod o INGEN folkskräck!
    Fynd brukar man alltid kunna göra där så det är nog ingen fara med den biten.
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan