• Leksi

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja spännande kanske inte alltid är rätt ord. Förstår att det är väldigt påfrestande också. Men jag håller tummar & tår för att det tar sig denna gång!!

  • Leksi

    Hej!

    Ja här har det varit ovanligt lugnt ett tag nu, märks att det är semestertider. Jag har 1½ vecka kvar så nu börjar man se ljuset i tunneln. Ska bli såå skönt!

    Välkommen hit tobiasochlinda! Har ni också börjat fundera på bebis? Vi är inne på andra försöket, har ÄL just här i dagarna tror jag (om cykeln visar sig vara lika lång som förra månaden d.v.s och det kan man ju inte hoppa upp och sätta sig på), så det är spännande!

    Stackars dig Blommis! Det är nästan ännu värre när man klantat till det själv, för då blir man extra sur bara för det. Men det är ju då man behöver tröst! Ont gör det ju likaväl liksom. Vad var det du skulle göra när du lyckades ha sönder rutan?

    Hoppas det blir kul imorgon på visningen också! Häftigt att åka och kolla på nytt hus 35 mil bort!! Är det ett område ni känner till eller är det helt nytt? I så fall måste man ju kolla in hur centrumet ser ut, skolor och kommunikationer mm. Jag kommer ihåg när jag flyttade till Malmö (från Stockholm) som 22-åring, hur svårt det var att ens veta i vilka områden det var värt att leta lägenhet i. Det är ju så mycket man inte vet liksom...

  • Leksi

    Blommis, det låter ju som en jättemysig plats! Och din sambo hade alltså redan ett eventuellt jobb på g också? Kul! Vad bra att ni har lite tid på er så ni kan strosa runt och känna efter om ni kan tänka er att bo där. Stort beslut! Men det verkar ju väldigt lovande med jobbutsikter för dig också...

    Vink vink Ingis! Ingen AC här på jobbet, men nu är det heelt ok om man jämför med hur varmt det var förra veckan.
    IKEA är verkligen en pärs! Åker man någonsin därifrån med allt man hade på listan?! Vi ska också dit en vända, ska fixa till ett kontor därhemma, men det tar vi nog på semestern.

    Hoppas Lanovia har det bra i Grekland & att illamåendet försvunnit!

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-08 18:05:28 följande:
    Leksi: har länge tänkt säga-kan inte du berättta lite mer om dig och ditt liv? Var i världen finns du och hur länge har du och din man hållit ihop , vad har du för skostorlek :-d nä mebm allvarligt, vissa har jgagn babblat så mkt med och vet en del om vid det här laget, men jag har ingen riktig koll på dig och det känns synd..berätta berätta!
    Ja, vad ska jag säga... Jag & min man har varit ihop i fyra år i höst och vi gifte oss den 23 maj. Vi bor i ett kedjehus som vi köpte förra sommaren i en förort norr om Stockholm & har två katter. Har även bott i Malmö i tre år då jag pendlade till Köpenhamn där jag jobbade, så jag känner igen mig i mycket som Hvidis och Ninnis skriver om! Jag jobbar som ekonom och är 30 år gammal, maken är 35. Jag älskar att träna (aerobic, spinning, styrketräning) och har precis upptäckt att trädgårdsarbete är rätt kul! Gillar att läsa och pyssla med foton men tar mig alldeles för lite tid till det. Hm, vad mer? Jag har 39 i skor...

    Ni får verkligen ta det lugnt nu när ni ska ut och köra! Det regnar inte lite precis! I morse när jag cyklade till jobbet sprutade det UPP vatten ur en brunn istället för tvärtom...

    Hej Daa!

    Ha det så roligt på djurparken idag Ninnis! Hoppas ni har bättre väder söderöver.
  • Leksi

    Hej Ankan och Daa!

    Vad härligt att få starta semestern en dag tidigare! Och det är alltid mycket skönare att jobba hemmavid åt sig själv eller hur?

    Och Daa, vi får ju snart ta helg och sen är det bara en vecka kvar! *uppmedhakan*

  • Leksi

    Åh Daa, det är klart du måste få sörja! Och hur lång tid det tar det är det ju bara du (och din man) som kan säga. Tycker det är strongt att du är tillbaka och jobbar och kämpar på. Skriver under på allt som Ninnis skrev så välformulerat!

  • Leksi

    Japp, nu sticker jag! Ska på bio med en kompis ikväll så jag smiter lite tidigare, men det har jag förtjänat. Blev precis klar med junis siffror, underbart!

    Trevlig fredagskväll allihop! Kram!

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-12 18:10:07 följande:
    Huset är underbart!Nu ska här kollas med bank och mäklare och räknas och få höra om vi kan få lov att bjuda på detta hus.
    Åh vad roligt!! Inga oväntade överaskningar? Allt såg ut som på bilderna?

    Håller tummarna för att allt det praktiska med lån och jobb för maken löser sig på bästa sätt!

    Vet ni om det är många intressenter? Aldrig kul med budgivning som drar iväg menar jag.
  • Leksi
    Ninnnis skrev 2009-07-12 08:36:28 följande:
    God morgon!Vill bara meddela att jag fick jag utslag på ÄL-testet imorse Skönt att jag slipper släpa med testet på paddlingsturen, hade varit lagom kul att sitta på en campingtoa och kissa på teststickan... Nu ska vi åka, kram på er!
    Grattis!! Bra tajmat på semestern också (som för övrigt låter helt underbar, jag älskar att vandra och vara ute i naturen!)... Håller tummarna det hårdaste jag kan för att det är er tur nu!!
  • Leksi

    Det låter ju underbart att du fick den känslan när du klev in i huset!

    Vi köpte hus förra året och har många visningar bakom oss... Är det något jag har lärt mig så är det att ett hus kan se hur fint ut som helst på bilderna, men man kan ändå aldrig veta om det är intressant eller inte förrän man har varit där. Det är känslan som man får första gången som är det viktigaste! Sen om det behöver målas om och fräschas upp, ok, men man måste ändå få den där känslan som du säger - att här kan vi bli lyckliga!

    Hoppas hoppas det bara är ni som vill ha det!!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan