• Leksi

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja tjohoo Daa! Bara två arbetsdagar kvar nu!!
    Hang in there!

  • Leksi

    En dag till semestern nu Daa!
    Och jag fick precis ok från min chef att sluta kl. 15 imorgon! Tralalala! Ska in till Gröna lund och träffa tjejgänget, så det blir perfekt! Fint väder ska det också bli, härligt!

  • Leksi

    Hej! *vinkar till alla*

    Hinner bara skriva lite snabbt... Vad skönt Ingis att allt såg bra ut på UL!! Har ni börjat fundera på namn & så än?

    Hoppas ni får en jättetrevlig resa Ninnis! Lät helt underbart!

    Bra Blommis att ni har pratat ihop er inför budgivningskarusellen, alltid bra att vara förberedd mentalt så man vet vilken smärtgräns man har.

    Nu Daa!!! Nu ska jag bara avsluta & gå på toaletten - sen är jag out of here!! Hur lång semester har du? Jag har bara en vecka men det ska ändå bli fantastiskt skönt. Sen har jag ytterligare 1½ vecka i slutet av augusti!

    Hejomfejom!

  • Leksi

    Jösses Blommis vad ni ligger i... Och idag som det varit så varmt också!

    Själv har jag njutit av första semesterdagen med att tvätta, handla och städa badrummen... Men så sov jag också till halv elva (!) och har hunnit med att sola i trädgården ett par timmar, så sammantaget har det varit en bra dag! Maken däremot fick jätteont i halsen igår och är nu rätt ynklig, stackarn.

    Gröna lund var superkul igår! Vädret var helt underbart - soligt, varmt och vindstilla. Vi var sex tjejer som körde 7-kamp (jag kom delad 2:a ), åkte berg-och-dal-banor, åt grillbuffé, spelade på chokladhjul, åt mjukglass, drack öl och pratade. Jättejätteroligt!

    I natt ska jag och en annan kompis sätta oss i bilen och styra kosan mot Ullared. Har aldrig varit där tidigare så det ska bli kul. Har inga direkta förväntningar utan ser mest fram emot att hinna umgås och prata en hel dag med min kompis. Sen om man gör några fynd därnere är det bara bonus!

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-18 18:53:13 följande:
    Förutom det så är det dag 28 på måndag, så om det inte kommer ngn indian imorgon kanske man skulle köpa ett test då...
    Spännande!!

    Jag är på dag 30 idag och väntar fortfarande på utslag på ÄL-testerna... Suck. Min första cykel efter jag slutade med p-pillren var på 35 dagar och jag hade hoppats på att det skulle fortsätta så, men nej, verkar inte som min kropp är direkt regelbunden. Men men, försöker att inte tänka så mycket på det.
  • Leksi
    ingenjörsbruden skrev 2009-07-18 20:32:56 följande:
    Ullared.....då rek jag påkörningsskydd fr vagnar bakifrån, stålhättor o MASSOR med tålamod o INGEN folkskräck! Fynd brukar man alltid kunna göra där så det är nog ingen fara med den biten.
    Oj, shit! Är det så? Hehe... det låter inte direkt som jag... brukar bli rätt sur när det är mycket folk och trångt... Hoppas det blir fint väder imorgon så folk kanske har annat för sig än att åka och shoppa...

    Två i natt kommer hon och hämtar mig (tar 6 timmar att köra utan raster), känns ju helt galet faktiskt.
  • Leksi

    Oj oj, ja då har man upplevt Ullared då! Det var faktiskt riktigt kul! Fyndade fotoramar, scrapbooking-grejer, rakhyvlar, strumpor, sängkläder, tvättmedel & en massa annat. Jag som inte skulle ha något särskilt så slutade notan ändå på drygt 2.000 kr... Och jösses vad mycket folk det var! Det var tur att du hade förvarnat mig Ingis så jag var tålmodigheten själv, haha. Vi var nere åtta, en timme innan de öppnade, men då var det redan kö... Det gick helt ok att köra ner, vi var i princip ensamma på vägarna & det var torrt & fint. När vi skulle hem däremot var det lite segare minst sagt. Mycket mer trafik (läs: långtradare) och ett evigt regnande. Kom hem vid halv tolv igår kväll, bara 22h efter vi åkte... Det kallar jag shoppingtur!!

    Blommis - hur har det gått idag med alla viktiga samtal med mäklaren, banken och budgivning?!

    Tråkigt med uteblivna juliplus Blommis och Emelieca!

    Spännande att det snart är dags för Hvidis och Ingis, det är ju verkligen bara frågor om veckor nu...

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-18 21:30:42 följande:
    Leksi: Menar du att du inte fått utslag på äl-stickorna denna månad? Dag 30 verkar sent även i min värld...när började du testa? Man kan ju ha väldigt tidig äl också.Fast alla kvinnor ägglossar faktiskt inte varje månad. Så var det för min bästis.
    Jepp, inget utslag på ÄL-stickorna. Började tidigt, typ på dag 12 tror jag för att inte missa ÄL... Testade varje dag ända till i lördags men nu skiter jag i det. Får se vad som händer, antingen får jag mens snart och kan räkna baklänges utifrån det eller så håller kroppen fortfarande på att hitta tillbaka efter allt p-piller knaprande.

    Din väninna som inte hade ÄL - hade hon mens ändå som vanligt varje månad?
  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-20 19:49:56 följande:
    HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!! VI har lagt ett första bud på huset!!!!!!!!!!!!!Nu får vi se vad säljarna säger. Vi har lagt oss REJÄLT under utgångspriset men sagt att vi vill ha en dialog med säljaren om vad som kan vara acceptabelt för båda.Jag håller nu på att avlida av spänning!
    Weeeeee!!! Vad spännande!! *håller tummarna det hårdaste jag kan* Hoppas hoppas hoppas!!
  • Leksi

    Budgivning på hus är verkligen bland det mest nervkittlande jag varit med om. Speciellt när man verkligen verkligen förälskat sig i huset som ni har.

    Har ni hört något om jobbet för herr Blommis förresten? Fast det lät ju verkligen lovande utifrån de meriter han hade.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan